Aydın Tekstil Parkı içerisinde Aydınlıların hizmetine sunulan Fuar Aydın, birçok farklı fuar ve festivali Aydınlılar ile buluşturmayı sürdürüyor. Restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan fuar alanı, her etkinlikte çevre illerden de binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.
Türkiye’nin en büyük moda fuarlarından Giyim ve Takı Fuarı, Fuar Aydın’da vatandaşlar ile buluştu. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Giyim ve Takı Fuarı’nda kadınlar tarafından üretilen el emeği ürünlerde sergilendi. Fuara 60 binden fazla vatandaş katıldı.
Fuara katılan vatandaşlar, Fuar Aydın’ı kente kazandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri





