Jason Kidd, 37'inci yaş gününü bu sezonun en iyi performansını sergileyerek 26 sayıyla tamamladı ve Mavs, Clippers'ı avladı.
İlk yarıda 62 sayı kaydeden ve kontrolü elinde tutan Mavs, 3'üncü çeyreğin tamamlanmasına 9:16 kala hakeme itirazından ötürü oyundan atılan Dirk Nowitzki'nin eksikliğiyle zorlanmaya başladı. Bu aşamada Kidd devreye girdi.
Dirk'in oyundan atılmasından sonra 13 sayı, 3 asistle oynayan Kidd, elde edilen galibiyetin baş mimarı oldu.
Pistons 83, Pacers 98
Danny Granger'ın 32 sayı kaydettiği maçta Indiana Pacers, deplasmandaki 9 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.
Pacers'da Brandon Rush 20, Troy Murphy 10 sayı 12 ribaundla galibiyete destek verdi.
Pistons'da Tayshaun Prince 14 sayıyla maçı tamamladı.
Pistons'da oyun kurucu Will Bynum ilk yarıda sakatlanarak oyun dışında kalırken, antrenör John Kuester de 3'üncü çeyrekte hakemle tartıştığı için maçtan atıldı.
Knicks 109, Nuggets 104
Knicks'de Danilo Gallinari'nin 28 sayısından 17'sini Carmelo Anthony ile duelloya girdiği 3'üncü çeyrekte kaydettiği maçta, Al Harrington da 23 sayıyla galibiyete destek verdi.
David Lee 12 sayı 16 ribaundla maçı tamamladı.
Peş peşe ikinci maçını kaybeden Nuggets'da Anthony 36 ve Chauncey Billups 25 sayıyla oynadı.
Bu arada Denver, kanser tedavisi gören George Karl'ın yokluğunda Adrian Dantley yönetiminde 8'inci maçına çıktı.
Wizards 86, Bobcats 95
Bobcats'den Gerald Wallace'ın 17 sayı 19 ribaundla oynadığı maçta, Wizards'dan iki isim 6 faulle oyun dışında kaldı ve Charlotte Bobcats, tarihindeki galibiyet rekorunu kırdığı günde Wizards'ı devirdi.
Bu galibiyet Bobcats'in bu sezon elde ettiği 36'ıncı zafer olurken, bu rakam bir sezon önce elde ettikleri zaferi geride bıraktı ve takım tarihine yeni bir rekor olarak geçti.
Wizards ise öte yandan bu sonuçla peş peşe 12'inci maçını kaybetti ve Pacers maçında da kaybetmesi durumunda yeni bir rekor kıracak. Wizards, 28 Şubat'ta Nets'i 89-85 yendiği günden beri henüz maç kazanamadı. (Ntvspor)