Burcu Binici, katıldığı bir programda 'Anadolu Ateşi'nde dans ettiği dönemde dansçı arkadaşlarıyla birlikte ünlülerin uğrak yeri olan bir mekâna girmek istediklerini ancak içeri alınmadıklarını belirtti.

Burcu Binici; "Bizi o mekana almıyorlardı. Hem yaşımızdan dolayı hem de alkol tüketmediğimiz için kapıdan çeviriyorlardı" diyerek, yaşadıklarını dile getirdi.

Burcu Binici'nin anlattığını göre; arkadaşlarıyla birlikte sürekli içeri girmek için çabaladıkları bir gün, mekâna gelen Kenan İmirzalıoğlu, kapıdaki durumu fark etti.

Burcu Binici, mekân sahibinin, İmirzalıoğlu'na; "Ağabey, bunlar dansçı kızlar, hem yaşları küçük hem de bir şey içmiyorlar" dediğini belirtti.

Burcu Binici, devamında yaşananları şöyle aktardı: Kenan ağabey de bunun üzerine; 'Sen bu kızları içeri alacaksın. Su içseler de, gazoz içseler de sen içki parası diye yaz' dedi. Biz bir sene boyunca o mekâna gidip sadece gazoz içtik. Bütün konserleri seyrettik ve Kenan ağabey hesabımızı ödedi.

Kaynak: Habertürk