Giresunspor'dan transferi Federasyonca usülsuz bulunan ve 12 ay hak mahrumiyeti alan Yeşil-kırmızılı futbolcunun, tahkimden istediği süre onandı. Aykut 1 hafta boyunca Giresun'u iknaya uğraşacak.’
İZMİR - Bank Asya 1. Ligi sezon başında Giresunspor'dan transfer edilen Karşıyakalı Aykut'ta muamma devam ediyor.
Giresunspor kulübü tarafından Futbol Federasyonuna şikayet edilen ve davası Tahkim kurulunda olan Aykut ile ilgili karar haftaya kaldı. Karşıyakalı futbolcu Aykut'un avukatı, dün yapılan Tahkim kurulu toplantısına katıldı ve bir hafta süre istedi. Tahkim Kurulu da Aykut'ın avukatına bu süreyi tanıdı.
Aykut'un avukatı, bu süre içinde Giresunspor kulübü ile görüşeceğini ve olumlu bir cevap almak için uğraşacağını belirtti.
Karşıyaka'nın başarılı orta saha oyuncusu Aykut, Giresunspor'un transfere itirazı sonrası
Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'ndan 450 milyarlık para cezasının yanı sıra 12 ay da hak mahrumiyeti almıştı.