Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen ve bu seçimlerde AKP'den İzmir milletvekili adayı gösterilen Savcı Sayan, vekil adaylarının konuk olduğu Her Şey'e katıldı.

Mirgün Cabas'ın Savcı Sayan'a CHP'den AKP'ye geçişini ve Deniz Baykal istifa ettiğinde ağladığını hatırlatması ve gözyaşı döktüğü görüntüleri üzerine 'Kılıçdaroğlu'nun Cemaate yakınlaşması kadar keskin değildir' cevabını verdi. Sayan, ardından Doğan Medya Grubu'nun hükümet için 'nifak tohumları' eken bir yayın çizgisi içinde olduğunu söyleyip 'Nifak çıkartmak için mi çağırdınız beni?' dedi.

Bağırışlarla eleştirilerini sürdüren AKP'li vekil adayına Mirgün Cabas'ın 'Nifak çıkartacak bir ağırlığınız yok endişe etmeyin. Yanaştığınız partiniz için o kadar makbul biri olsaydınız yedinci sırada aday gösterilmezdiniz' yanıtını vermesi üzerine gerginlik had safhaya ulaştı.

YAYINDAN ALDI
Savcı Sayan bunun üzerine Cabas'a Savcı Mehmet Selim Kiraz, rehin alındığında krize dönüşen tweet'ini hatırlatarak 'Sizin ne olduğunuzu gayet iyi biliyoruz' dedi. Cabas, Sayan'ın bağırışlarına ve 'şovuna' daha fazla tahammül edemeyeceğini söyleyip kendisini yayından alarak reklam arasına gitti. Mirgün Cabas reklam dönüşünde ise olanlar için izleyicilerden özür diledi.