HABERLER>POLİTİKA
28 Mart 2019 Perşembe - 14:44

Zeybekci, 2024 yılı gazetesi çıkardı: Söz veriyorum işte belgesi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Türk siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek hayata geçireceği projelerin bitmiş halinin yer aldığı bir gazete bastırdı. “İzmir 2024” adını ve 31 Mart 2024 Pazar tarihini taşıyan gazetede, Zeybekci’nin 5 yıl önce verdiği sözlerin hayata geçmiş olduğu anlatıldı.

Zeybekci, 2024 yılı gazetesi çıkardı: Söz veriyorum işte belgesi

Gazetede; İzmir’in dünya fuarı EXPO’yu kazanması, İzmir Platoları’nda çekilen Kül filminin Oscar’a aday gösterilmesi, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Şampiyonlar Ligi finalinin yapılması gibi tarihi başarılardan bahsedildi. Tarihi Kent Merkezi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesi, devasa Arkeoloji ve Medeniyetler Müzesi’nin açılması, Alsancak Kruvaziyer Limanı’nın gemilerle dolup taşması ve turist rekorlarının kırılması gibi İzmir’in özlemini duyduğu projelerin gerçekleşme haberlerine yer verildi.

“10 Numara İzmir” projelerinde olduğu gibi spor salonları, havuzlar, kadın istihdamı, trafiğin çözümü, Alsancak-Karşıyaka tramvay hattının birleşmesi, İzmir Körfezi’nin masmavi hale gelmesi, katı atık projesinin tamamlanması gibi müthiş atılımların gerçekleştiğinin haberinin de yayınlandığı gazete, 100 bin adet basılarak iş yerlerine, sivil toplum örgütlerine ve vatandaşların kapısına kadar ulaştırıldı.Gazetenin, kendisinin taahhüt belgesi olduğunu ifade eden Nihat Zeybekci, “Günlerdir anlattığımız projelerimizin gerçekleştirilebileceğini anlatan bir gazete hazırladık. İzmir’imiz için kurduğumuz hayallerin peşinden 2024 yılına gittik. Gazete, tam 5 yıl sonrasının daha mutlu, daha modern İzmir’ini anlatıyor. Verdiğim sözleri gerçekleştiremezsem, bu gazeteyle karşıma çıkın. Her konuda olduğu gibi bu konuda iddialıyız” dedi.

 
İzmir rengi attı! 80 kilometre hızla geliyor
 
AK Partili Doğan: Karabağlar Belediyesi iflas etmiş durumda!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim 29 Mart 2019 Cuma 09:13

Tunç Soyere oy verecek kişilerde bu gazeteyi alıp saklasın. 5 yıl sonra biz ne ettik diye yakınırlar artık.

Yorumu oyla      4      6  
Bay Zeybekçi 28 Mart 2019 Perşembe 23:01

Kıdem tazminatlarının üstüne yatacağınız konuşuluyor BMCde, ASELSANda ve diğer kurumlarda! Kıdem tazminatlarının da üstüne yatmayacağınızı söyleyebiliyor musunuz?

Yorumu oyla      10      6  
çalışanlara duyuru! 28 Mart 2019 Perşembe 22:59

Emekliliği gelmiş olup da geçinemediği için çalışmak zorunda kalanlara sesleniyorum! Kıdem tazminatlarınızın üstüne yatacaklar, senede, sepete bağlayıp, işe yaramaz hale getirecekler, bilginiz olsun! Emekli maaşı yetmez derken yılların birikmişinin üstüne yatarlarsa üzülürsünüz!

Yorumu oyla      10      6  
patates 28 Mart 2019 Perşembe 21:55

Suriyede savasin surdugu rejim guclerinin kimyasal silah kullandigi bolgeden 2018 haziran ayinda bu ulkeye patates ithal edildi. Suriyelinin yemedigi patatesi biz yedik. Tarim ve hayvancilik bakani Sayin Fakibaba benim haberim yok ekonomi bakani ithal etmis dedi. Ekonomi Bakani sizdiniz

Yorumu oyla      10      6  
VfV 28 Mart 2019 Perşembe 17:52

Şaka mı bu?Rahmetli Levent Kırca olsaydı,medya özgür olsaydı, eleştiri hazmedilebilseydi,mizah suç sayılmasaydı değil her hafta her gün program yapardı bunlarla..Ne içiyorsunuz neyle besleniyorsuzun da bu kafaya ulaşıyorsunuz?Sayın aday senin genel başkanın da her seçim öncesi sözler verip ertesi günü unutuyor, sen mi bunları hatırlayacaksın?Ha, 2024'te eğer siyaset sahnesinde olursan yine aday olursun bu kentin başkanlığına.Yeni vaadlerinle...

Yorumu oyla      13      7  
Meyva veren ağaç........ 28 Mart 2019 Perşembe 16:35

Bakıyorum da yine sahneye chp zavallıları çıkmış klavye delikanlılığına soyunmuş yazıyor da yazıyor. Ya siz onu bunu bırakın da bu tunç soyer sizin gerçekten chp adayı mı siz onu kendi iç sesinize bir sorun bakalım. Ben hiç sanmıyorum. Eğer gerçekten chp zihniyeti olsa o kadar tecrübe sahibi abdül batur veya aziz efendinin açık açık destek verdiği mehmet gönenç yapılırdı. Ama böyle yapılırsa gizli ittifak adayı bu adayları desteklemezdi. Kemal efendi chp''nin nereye gittiği önemli değil önemli olan o koltuğunu koruma derdinde kiminle ittifak yaptığı bile umrunda değildir. Burada zeybekçi haber sayfasında uysa da uymasa da yazıyorlar ama tunç efendinin haber sayfasında bir tane de eleştiri yazamıyor. Hak da vermiyor değilim çünkü eleştirecek bir projesi bile yok

Yorumu oyla      10      21  
Z.B 28 Mart 2019 Perşembe 15:33

Olmuyor değil mi Sayın ZEYBEKÇİ bu gavur İzmir(!) hiç laf dinlemiyor ve yine bildiğini yapıyor. Ben bu 2024 gazetesi ile ilgili fikrin kimden çıktığını çok merak ediyorum. Eğer siz değilseniz bırakın bu arkadaşımız İzmir'de kalsın. Canımız sıkılırsa bize de böyle eğlenceli fikirlerle moral verir ve hayata daha mutlu, umutlu bakmamızı sağlar.

Yorumu oyla      19      9  
10. Köylü 28 Mart 2019 Perşembe 15:13

Zeybekçi'nin İzmir'e iyi hizmetler yapacağı kesin. Ancak görünen o ki genel siyasete kurban gidecek. Cumhur İttifakı kendi tabanını konsolide etmeye çalışırken daha çok muhalefeti motive etti. Genel Başkanlar bu kadar işin içine girmese sadece adaylar projelerini, hizmetlerini anlatsaydı CHP kendi iç sorunlarıyla daha çok uğraşırdı. Yorgun olan seçmen sertleşen seçim rüzgarından bu kadar etkilenmezdi. Etki-tepki prensibi malum AKP İzmir'i kötüledikçe oy kazanamaz daha çok karşıda nefret oluşturuyor. Böyle olunca da halk belediyeden memnun olmasa da AKP alternatif olarak görülmüyor.

Yorumu oyla      8      19  
Gürkan 28 Mart 2019 Perşembe 15:11

Başka başka gazeteler de bu aralar basılıp bedavadan dağıtılıyor. Kimin parasıyla bu işler yapılıyor?

Yorumu oyla      20      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Bayraklı Adayı Aslan: Seçimi kazanıyoruz, sandıklara sahip çıkalım!
Seçime sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur ...
Erdoğan'dan 'Babayiğitler'e yerli otomobil sitemi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobil konsorsiyumuna işi yavaştan aldıkları ...
CHP Adayı Kılıç: Buca, dünyada ilk 50'ye girecek!
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve Buca Belediye ...
 
AK Parti Adayı Eroğlu: Geleceğin güçlü Konak’ında buluşacağız
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Geçmişi değiştiremeyiz ...
AK Parti'den İzmir'deki '1249 istifa' için yanıt!
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, bin 249 kişinin AK Parti’den ...
Kocaoğlu’ndan tarihi yayında flaş sözler: Seçim tahminini açıkladı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 3 dönemdir yürüttüğü görevinin ...
 
Kılıçdaroğlu: Ortada bir beka sorunu yok
Seçime 3 gün kala radyo ortak yayınına katılan CHP Genel Başkanı Kemal ...
Eş Zeybekci: Oyunuza ve sandığa sahip çıkın
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
Başkan Sesli’ye Hatay Mahallesi’nden destek!
Bayındır Belediye Başkanı ve CHP adayı Ufuk Sesli, Hatay Mahallesi’nde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva