HABERLER>POLİTİKA
27 Eylül 2015 Pazar - 17:44

Yıldırım'dan seçim yarışı öncesi 'İzmir' vurgusu!

AK Parti İzmir 1'inci Bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, ziyaret ettiği Karaburun'un Mordoğan Mahallesi'nde partililer tarafından karşılandı, 6 yaşındaki İsmet Bilir, "Binali dede hoşgeldin" diyerek boynuna sarıldı. Yıldırım, İzmir'in denizi, limanı, tarımı yetişmiş insan gücü olduğunu ancak enerjisinin kalkınmaya yeteri kadar ayrılmadığını öne sürerek, "Yerel yönetim genel yönetim çekişmesinden İzmir kaybediyor. Halbuki siyasi yarış yerine İzmir'i yarışa soksak o zaman herkes mutlu olacak. İzmir'in gençleri kadınları mutlu olacak" dedi.

Yıldırım dan seçim yarışı öncesi  İzmir  vurgusu!

İZMİR - AK Parti 1'inci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde şehitlikleri ziyaret edip, mezarlıkların üzerine kırmızı karanfil bıraktı ve dua etti. Yıldırım, ardından geçtiği Karaburun'un Mordoğan Mahallesi'nde partililer tarafından karşılandı. Bir partilinin 6 yaşındaki oğlu İsmet Bilir, Yıldırım'ın boynuna sarılarak, "Binali dede hoşgeldin" dedi. Binali Yıldırım, Mordoğan İskelesi'nde bulunanlarla bayramlaştı, bir kahvede oturdu ve amacının siyaset değil hizmet olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Mordoğanlılar bana 'Yol ne zaman bitecek?' diye soruyor. Eğlenhoca'dan itibaren Mordoğan'a kadar 22 kilometrelik yol yapıldı. Önümüzdeki yıl Urla- Karaburun yolu bitmiş olacak. Eğlenhoca'da vatandaşın istediği gibi yolu yarma doldurma olmadan proje maliyetini yükseltmesine rağmen yaptık. Çevreye doğaya burada yaşayanların hassasiyetlerine kayıtsız kalmadık. Proje değişikliği yaparak viyadükle doğrudan geçtik. Boğaz köprüsü gibi bir görüntü oluştu. İş yapmakla olmuyor. O hizmeti verdiğiniz insanların da o işin içinde olmaları lazım. Her işte buna dikkat ettik. Kamulaştırma ciddi sorun. 18 bin kilometre bölünmüş yol yaptım. Hiçbir kamulaştırmada sorun yaşanmadı. 200 milyar liranın üzerinde yatırım yaptım. Yollar, limanlar, iletişim bunlardan birkaçı. Bütün bunları Atatürk'ün muassır medeniyet seviyesine ulaşmak için 2023 hedefleri için yapıyoruz. 7 Haziran'da sandığa gittik. Bu seçimden 3.5 ay sonra yeniden sandığa gidiyoruz. 7 Haziran'da dört yıl görev yapacak milletvekillerini seçtik ama koalisyon kurulamadı, seçim zorunlu oldu. Keşke vatandaşın önüne seçimi getirmeseydik, koalisyon kurulabilseydi. Seçmenin 7 Haziran'da bozulan dengeleri düzelteceğini biliyorum."

http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_09/2015_09_27/e4a3903d7e914276619d93146624378d.jpg

"HAYALLERDEKİ İZMİR'İ YARATACAĞIZ"
Binali Yıldırım, İzmir'den ilk kez 2011 yılında milletvekili seçildiğini, 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu hatırlatarak, katıldığı iki seçimde de partisinin oylarını artırdığına dikkat çekti. Yıldırım, "İzmirlilerle başardık, sevgi seliyle bu sonuca ulaştık. 1 Kasım seçimleri için İzmir'in kadınlarına gençlerine söyleyeceğimiz şudur. Daha güzel bir İzmir, yeşili daha fazla daha fazla yatırımı çeken gençlere daha güzel iş alanları oluşturan ve bizim gençliğimizdeki çocukluğumuzdaki gibi herkesin hayalideki bir İzmir'i yaratacağız" dedi.
 
"ENERJİ KALKINMAYA HARCANACAK"
Yıldırım, çocukluğunda Erzincan'da İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) adını duyduğunu, ancak şimdi İEF'nin ülke gündemine gelmediğini, yeni fuar alanına gelen ziyaretçi ve katılımcının eski fuar alanındakinden daha düşük olduğunu ileri sürdü. Yıldırım, "Yeni fuar alanını Başkan gayret etti yaptı ama aldığım bilgilere göre yeni fuar alanına eski fuar alanı kadar katılım olmuyor. Çok daha altında bir katılım gerçekleşiyor. İzmir, Türkiye'ye ticareti ihracatı öğreten bir şehirdir ama şimdi ihracatta Kocaeli'nden sonra 5. sıraya geriledi. Genel kalkınmışlıkta 7. sırada. İzmir'in bu duruma gelmesi İzmir'in potansiyeli ile ilgili değil. İzmir'in denizi, limanı, tarımı yetişmiş insan gücü var ama enerjisi kalkınmaya yeteri kadar ayrılmıyor. Yerel yönetim genel yönetim çekişmesinden İzmir kaybediyor. Halbuki siyasi yarış yerine İzmir'i yarışa soksak o zaman herkes mutlu olacak. İzmir'in gençleri kadınları mutlu olacak" diye konuştu.(dha)
 

 
Sahte kimlikle kredi çekmek isteyen 2 kişi tutuklandı
 
İzmir Cup’ta muhteşem final
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Özel İdare Mallarından Haber ver. 28 Eylül 2015 Pazartesi 12:44

İzmirliden kaçırılan İzmirlinin öz malı olan Özel İdare Mallarını geri veriniz. İzmirliye ayıp ediyor, günah işliyorsunuz.

Yorumu oyla      11      5  
adem 28 Eylül 2015 Pazartesi 12:40

İzmirli işadamlarının 100/90 chp yi destekliyor bu analiz çok doğru talimatlar hep bir merkezden gelindiği söyleniyor akp durumu çok güzel analiz yapmış kimin ne yaptığını biliyorlar seçimlerden sonra bir çok firma zor durumda kalacak kulislerde bu konuşuluyor

Yorumu oyla      11      5  
Sinan Öztan 28 Eylül 2015 Pazartesi 12:18

Binali'nin elinde sihirli değnek var.Bir dokunacak hoopp İzmir'de işler birden düzelecek !

Yorumu oyla      11      5  
ozan 28 Eylül 2015 Pazartesi 12:11

Yıldırım yılmadı anlaşılan

Yorumu oyla      11      5  
muhalif 28 Eylül 2015 Pazartesi 11:15

sn.yıldırım,yerel yönetim izmirin kalkınması için elinden geleni yapıyorda, merkez hükümet hiçbir şey yapmıyor, her projeye engel, siyasi davranmayı hükğmet bırakmalıdır.akp-chp belediyesi ayrımı yapmamalıdır.izmirin beklediği liman yenileme ve kruvaziyer iskeleleri hala yapılmadı, liman yaklaşım yolu projesi belediye ve tcdd.nin ortak projesi olmasına rağmen 3 yıldır çed raporu çıkmadı bunun altında petkim limanımı var?agora kazıları neden durdu? bu sorulara cevap veriniz.....

Yorumu oyla      17      5  
lemiha 28 Eylül 2015 Pazartesi 08:04

binali başkanla izmir kalkınır bu 2 2 4 gibi kesin bir kanı...

Yorumu oyla      11      16  
Yorum 28 Eylül 2015 Pazartesi 07:59

Yeter artık aynı simaları görmek istemiyoruz

Yorumu oyla      19      7  
İZMİRLİ 27 Eylül 2015 Pazar 19:04

doğru tespit yerel ve genel yönetim çekişmesi var. bir başka tespitte şu ki yerel yöenetim sizden destek bekliyor siz izmirin hakkını vermiyorsunuz. Neden? size oy vermediği için. Adalet bunun neresinde.

Yorumu oyla      32      17  
27 Eylül 2015 Pazar 18:33

Yeni fuar alanında ayakkabı ve mermer fuarına katılım bariz bir şekilde arttı. Eski fuar ile yeni alanı karşılaştırmak komik.

Yorumu oyla      36      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu: Avrupa uyanıklık yapıyor
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Avrupa uyanıklık yapıyor. İPA ...
Balbay'dan Binali Yıldırım'ın sözlerine sert çıkış: Tarih olacaksınız
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay Dün İzmir’e gelerek seçim çalışmalarına ...
AK Parti gençlik kolları yöneticisi kazada öldü
İzmir'de, AK Parti Gençlik Kolları Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ...
 
MHP İzmir'de görselliği kullanacak!
İZMİR'de 7 Haziran'da yüzde 12 oy alarak meclise dört milletvekili gönderen ...
AK Parti'de 1 Kasım'a 'Başkanlık' ayarı!
AK Parti’nin 4 Ekim’de açıklama kararı aldığı 1 Kasım Seçim Beyannamesi’ndeki ...
Davutoğlu: Solculardan fena dayak yedim
Star yazarı Ardan Zentürk, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun New York seyahati ...
 
Gürsel Tekin: Suriye konusunda iktidarı kimin...
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Suriye politikaları nedeniyle hükümeti ...
Binali Yıldırım'dan iki saat rötarlı 'İzmir'e dönüş' mitingi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, eski milletvekili ve ...
CHP'li Sındır: 1 Kasım AKP'nin yok oluş miladı olacak
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, "1 Kasım seçimleri CHP'nin ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva