HABERLER>POLİTİKA
22 Ağustos 2021 Pazar - 19:01

Soyer-İnce sosyal medyada atıştı... Afiş savaşı!

Memleket Partisi’nin İzmir İl Kongresi’ne katılan partisinin Genel Başkanı Muharrem İnce, Başkan Soyer’i hedef alarak “Kimsin sen benim afişlerimi söküyorsun?” sözlerini sarf etti. Bu sözler üzerine Başkan Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden “Kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım” dedi. Bu sözler üzerine İnce, sosyal medya hesabı üzerinden, “Seçilmiş başkan olman afiş toplatma hakkı vermez!” diyerek Soyer’e çıkıştı. Gece yarısına kadar devam eden atışmada Başkan Soyer afiş görüntülerini paylaşarak "adam kızmış!" notunu düştü.

Soyer-İnce sosyal medyada atıştı... Afiş savaşı!

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrıldıktan sonra kendi partisini kuran Muharrem İnce, teşkilat çalışmaları doğrultusunda İzmir’e geldi.

-MUHARREM İNCE SOYER'İ HEDEF ALDI: KİMİNLE DANS ETTİĞİNİ BİLECEKSİN!

Kültürpark İsmet İnönü Konferans Salonu’nda düzenlenen Memleket Partisi İzmir İl Örgütü’nün kongresine katılım sağlayan İnce, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kendi partisinin afişlerini söktüğünü iddia ederek, Tunç Soyer’i hedef aldı. İnce, konuşmasında “Sen kiminle dans ettiğini bileceksin. Kimsin sen benim afişlerimi söküyorsun? Dıştan bakınca flamingocu, kazıyınca Tayyip akrabası çıkıyor. Bak başkan, bu afişler diğer partilerin afişlerine benzemez. Bunlar Memleket Partisi afişleri. Onlarda belediye rantı yok, onlarda hazine parası yok. Burada gönüllülerin parası var o ve parayı senden alırım” dedi.

'İZMİR'İN SEÇİLMİŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIYIM'
Bunun üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden, açıklamalarda bulundu. Başkan Soyer, kendisine yöneltilen sözler üzerine “Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım” dedi. Gündeme gelen afiş tartışmasına ise İzmir Enternasyonel Fuarı’nın Lozan Kapısı girişindeki bulunan bayraklı fotoğrafı paylaşarak “Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir. Kongrenizi düzenlediğiniz salonu da belediyemiz tahsis etti, kamu yapıları dışında afişlerinizin asılmasına da belediyemiz izin verdi. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu” ifadelerini kullandı.

'SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLMAN AFİŞ TOPLATMA HAKKI VERMEZ!’
Başkan Soyer’in sözleri üzerine İnce, sosyal medya hesabı üzerinden, cevap verdi. İnce, paylaşımında “Ayıbına kılıf uydurma Tunç Soyer. Sen afiş toplatmayı AKP’den mi öğrendin? Seçilmiş Belediye Başkanı olman sana afiş toplatma hakkı vermez!” diyerek çıkıştı.

İnce’nin paylaşımı şu şekilde:

"Ayıbına kılıf uydurma Tunç Soyer. Sen afiş toplatmayı AKP’den mi öğrendin?  Seçilmiş Belediye Başkanı olman sana afiş toplatma hakkı vermez! Memleket Partisi’nin afişleri senin bildiğin afişlerden değildir. Onlarda belediye rantı yok, hazine parası yok, alın teri var"

BAŞKAN SOYER’DEN VİDEOLU CEVAP: ADAM KIZMIŞ
İnce ile Başkan Soyer arasındaki atışma gece yarısına kadar devam etti. Başkan Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden, Lozan Kapısı’nın önündeki güvenlik kamera görüntülerini saat saat paylaştı. Başkan Soyer, “Halk her zaman gerçeklerin yanındadır ve onu karanlıkta bırakanları asla unutmaz. Ama ‘Adam kızmış’!” notuyla görüntüleri paylaştı.

Başkan Soyer'in paylaştığı görüntüler şu şekilde:

 
Evi ateşe verip kiracıyı içine kilitledi
 
Filenin Sultanları 3'te 3 yaptı!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak-en alttan 23 Ağustos 2021 Pazartesi 22:56

Tıpıs tıpış dersimlinin dediğini yapanları kastediyorsun biliyorum.

Yorumu oyla      4      3  
altan koralttan 23 Ağustos 2021 Pazartesi 16:16

cb seçimlerinde tıpış tıpış muharrem ince'ye verenler pek sinirlenmiş..hayırdır?

Yorumu oyla      3      6  
Fikret ASLAN 23 Ağustos 2021 Pazartesi 11:53

AK'lilerin finanse etiiği Muharrem İNCE'nin, tek hizmet ettiği kişi Recep Tayyip Erdoğandır.

Yorumu oyla      5      7  
Eski Chp li 23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:00

Sayın Soyer senin Başkan adaylığın bile son ay belli oldu.İzmir madem kaleidi neden Kılıçdaroğlu 3 Ay önce Aday Soyer'i açıklamadı...İşte güvensizliğin belirtisi.5 ilçede Adayları değiştirdi..bunu seçmen unutmadı Kılıçdaroğlu.

Yorumu oyla      3      3  
Vatandaş 23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:40

Ikiside aynı fark yok,hizmet yok,show show başka bir şey yok,rakip parti 20 yıldır ıktidarda biz sen ben kavgası ile zaman geçiriyoruz,ülke genelinde iktidar olmak yerine mahallede muhtar,ilçe ve illerde belediye başkanı olalım bize yeter,bırakın bunları belediye başkanları kendine göre meclis üyelerini alıyor,halka hizmet olmuş mu olmamış önemli değil önemli olan genel merkez otomatik olarak kontenjan atamaları belediye başkanları atama yapmak bu işlerde çok başarılı takdire şayan olduğu gerçek,genel merkez yöneticilerini karşılama ve temel atma törenlerinden ibaret,belediye başkanları istediğini yakını eş ve dostunu işe yerleştirme ya da danışman olarak görev verme hepsi bir arada, iktidar ülke çiftliğinde muhalefet hasbelkader aldığı belediyelerde sefa sürüyor halkda bunların kavgasını kuru kuru sürdürüyor...

Yorumu oyla      6      3  
beyaz 23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:28

Adamı canlı canlı yedik. köşeye attık başımıza bela olacak diye. ohh ne güzel ya. Kemal Bey seçilmeyeceğini biliyordu ve istifa edip aday olma cesareti bile gösteremedi. Aday olanı da kapı dışarı attı. Tayyip te cesaret var cesaret. bizde olmayan ve asla olmayacak olan..!

Yorumu oyla      7      3  
çaylak 23 Ağustos 2021 Pazartesi 08:10

Madem bu kadar hak arayıcıymış da c.başkanlığı seçimi gecesi neden hakkını aramamış daa 'adamlar kazandı yaww'deyip ortadan kaybolmuştur.

Yorumu oyla      5      8  
Gürkan 23 Ağustos 2021 Pazartesi 01:57

Kimse de demiyor ki afiş niye asılıyor? Her seçim dönemi saçma sapan şeylerle sokaklar pislik içinde kalıyor. Vatandaş sen afiş asarsan, sokakta müzik çalarsan oy mu verecek? Bu kadar boş işler ancak bizde olur. Sabahtan beri afiş afiş de ...

Yorumu oyla      8      3  
Hadi canım sizde! 22 Ağustos 2021 Pazar 20:22

Ciddi ciddi İnce'nin Cumhurbaşkanı olacağını zannediyorlar. İzmir'de, İzmir'in seçilmiş belediye başkanına savaş açmak; hayırdır? Herkes haddini bilsin! Partinin kuruluş amacı belli oldu. Bahçeli gibi bunlar da AKP'ye destek verirse kimse şaşırmasın.

Yorumu oyla      14      11  
#Soyeryalnızdeğildir 22 Ağustos 2021 Pazar 19:45

Sağa sola afiş asıp, minibüslerde bozuk ses sisteminde bangır bangır seçim müziği açmak ultra saçma ve gereksiz. Günümüzde artık miting bile gereksiz.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MP İzmir'de Cüneyt Oğuz dönemi: İzmir'deki oy oranını açıkladı!
Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı ...
Memleket Partisi Kongresi'nde bir CHP'li!
Kongreye katılan Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Hatice Tatlı'nın Memleket ...
CHP'li Sertel'den TRT çalışanının işten atılmasına tepki
TRT çalışanının sosyal medya paylaşımı yüzünden işten atılmasına tepki ...
 
Muharrem İnce, Soyer'i hedef aldı: Kiminle dans ettiğini bileceksin!
Memleket Partisi İzmir İl Örgütü 1. Olağan Kongresi Genel Başkan Muharrem ...
CHP’li Bakan’dan Gediz Havzası için iki bakanlığa çağrı!
TBMM Çevre Komisyonu CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan; Gediz ...
Binali Yıldırım'dan İzmir'de sürpriz ziyaret
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Ödemiş İlçe Başkan ...
 
CHP PM Üyesi Nalbantoğlu: Her şeyi gören halk sandıkta hesap sorar!
CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu pandemi ile başlayan dayanışma dönemlerinde ...
İYİ Parti İzmir yemekte buluştu
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
AK Partili Kaya'dan 'battı-çıktı' hatırlatması... İzmirlilere trafikte işkence çektiriyorlar!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, her gün başka bir ilçede ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva