HABERLER>EKONOMİ
22 Aralık 2015 Salı - 13:54

Pınar Süt 42 yaşında!

Türkiye’nin süt ve süt ürünleri sektörünün önde gelen markası Pınar Süt, 42. kuruluş yıl dönümünü çalışanları ve aileleriyle birlikte kutladı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, "Türkiye'de süt sektörünün kurucusu ve öncüsüyüz. Gelecekte Pınar'ı dünya markası yapma hedefimiz var" dedi.

Pınar Süt 42 yaşında!

Türkiye'nin lider süt ve süt ürünleri markası Pınar Süt'ün 42. kuruluş yıl dönümü kutlama töreninde, şirket bünyesinde 5, 10, 15, 20 ve 25 yılını dolduran 59 çalışana başarı ve onurlandırma sertifikaları verildi. Törene, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Holding İcra Başkan Yardımcıları Hikmet Altan ve Levent Dağhan, Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, Pınar Süt Ar-ge ve Teknoloji Koordinatörü Erhan Savcıgil ile Yaşar Holding ve Pınar Yöneticileri katıldı.
 
Pınar Süt'ün modern süt sanayinin kurucusu ve 42 yıldır sektörün lideri olduğunu belirten Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, "Pınar Süt olarak çalışanlarımızla, üreticilerimizle, bayilerimizle, tüketicilerimizle, tedarikçilerimizle büyük bir aileyiz. Birçok yeniliği ve ilki hep beraber gerçekleştiriyoruz. Bugün, Turquality ile sektörde Türkiye'yi temsil eden tek süt markasıyız. 30 yılı aşkın süredir Körfez ülkelerinde Pınar Labne ile bu kategoride liderliğimizi sürdürüyoruz. Bu pazarda Avrupa firmalarıyla yıllardır rekabet ediyoruz ve bu başarı bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Pınar'ın dünyada, Avrupa'da, Amerika'da ve bir çok ülkede ihracatı bulunuyor. Bununla da gurur duyuyoruz. Gelecekte Pınar'ı dünya markası yapma hedemiz var" dedi.
 
Başarıya ulaşmada yenilikleri ve değişimi takip etmenin önemini vurgulayan Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, "Genlerimizde yenilikçi bir karakter var. Dijital ve ekonomik tüm imkanlardan yararlanarak da yenilikçi yaklaşımımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Motivasyonu yüksek insan kaynağımız ile geleceğe umutla bakıyoruz. Geleneksel hale gelen kuruluş ve onurlandırma törenlerimizde bizlere gönülden bağlı çalışanlarımızı ödüllendiriyoruz. Bu güzel vesile ile aidiyet ve emekleri için bizlere değer katan çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu ise "Pınar Süt olarak yıllık 50 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu rakam Türkiye'nin süt ihracatının yüzde 16'sı. Hedefimiz ihracatımızı kısa sürede artırmak" dedi. (dha)

 
Ege Denizi'nde facia bitmiyor: 11 ölü
 
Narlıdere’de dönüşüm zamanı: Ve yıkım başlıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir li 23 Aralık 2015 Çarşamba 10:00

Sizleri yürekten kutluyor ve İstanbul da yaşayan bir İzmir'li olarak kesinlikle Pınar ürünlerini alıyorum.Hatta bulamadığım marketlerden Pınar yoksa diğer markaları almam diyerek çıkıyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akaryakıt fiyatlarına indirimi vergi yuttu!
Petrol fiyatı 100 dolardan 35 dolara kadar düştü. Ama 1 liraya mal olan ...
O banka 2.7 milyar dolara el değiştirdi: İşte yeni sahibi
Türkiye’de bankacılık sektörüne ABank ile adım atan, ardından önce Boyner’e ...
‘Basmane Çukuru’ üçüncü kez sahip arıyor!
Kentte ‘Basmane Çukuru’ olarak adlandırılan Ege Dünya Ticaret Merkezi ...
 
Üretiminde dünya ikincisiyiz sahtesini yiyoruz!
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, ...
Dünya Pamuk zirvesinde İTB'den 'acil önlem' çağrısı
Uluslararası Pamuk Danışmanları Komitesi (ICAC-International Cotton Advisory ...
Petrol çakıldı: Varil fiyatları son 11 yılın…
Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarını belirleyen Brent petrolün ...
 
Putin'e inat kampanya: Fiyatlar yarı yarıya!
Manisa’da bir fabrika satış mağazası, Rusya’nın ambargosunu protesto etmek ...
Ege'nin en büyük hayvan pazarını şap vurdu!
Ülke genelinde görülen şap vakaları, Türkiye'nin en büyük hayvan pazarlarından ...
TMO Genel Müdürü: Rusya'ya buğdayda mahkum değiliz
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Mesut Köse, "Rusya'nın Türkiye'ye ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva