HABERLER>EKONOMİ
20 Aralık 2015 Pazar - 18:06

Putin'e inat kampanya: Fiyatlar yarı yarıya!

Manisa’da bir fabrika satış mağazası, Rusya’nın ambargosunu protesto etmek için ihraç edeceği tüm mobilya ürünlerini yarı fiyatına satışa sundu. Mağazanın vitrinine "Putin’e inat, Rusya’ya yapacağımız ihracatın hepsini geri çekiyoruz" pankartı asıldı.

Putin e inat kampanya: Fiyatlar yarı yarıya!

Türkiye’nin Rusya’nın savaş uçağını düşürmesinin ardından yaşanan gelişmeler vatandaşa yaradı. Meyve ve sebzede fiyatlar düşerken, bazı sektörlerde de Rusya’ya gönderilecek mallar indirimli fiyatla satılmaya başladı. Manisa’da mobilya sektörü üzerine açılan bir fabrika satış mağazası da vatandaşları çekmek için ilginç bir yola başvurdu. Fabrika satış mağazasına asılan pankartta Rusya’ya ihraç edilecek malları geri çekme kararı aldıklarını yazarak müşteri çekilmeye çalışıldı. Pankartta "Putin’e inat, Rusya’ya yapacağımız ihracatın hepsini geri çekiyoruz. Tüm ihraç mallarımızı Manisa halkına yarı fiyatına sunuyoruz" ifadeleri yer aldı.

Fabrika satış mağazasının sahibi Mesut Aldemir, mağazalarında mobilya, halı gibi ev ürünleri sattıklarını belirterek, "Rusya’nın bize uyguladığı ambargoya inat, biz de Rusya’ya yapacağımız bütün ihracatı geri çektik. Hepsini Manisa halkına yarı fiyatına 12 taksitle sunuyoruz. Bu şekilde biz de onlara ambargo koymuş olduk. Tüm ev ihtiyaçlarını hepsi satılacak. Mobilya eşyalarımız, yatak, battaniye, halı gibi ürünler yarı fiyatına satışa sunacağız. 2 milyon doların üzerinde ihracatımız vardı. Ancak hepsini geri çektik. Ankara, Kayseri, İzmir, İnegöl fabrikalarındaki tüm ürünleri buraya getirdik. Piyasadaki mobilya sektöründeki ürünlerin hepsi bizde yüzde 50 indirimle satışa sunuldu" dedi. Mağazada, sehpadan salon takımına kadar pek çok mobilya 17 lira ile 3 bin 750 lira arasında değişen fiyatlarla satılmaya başlandı. (dha)

 
İzmir'deki büyük 'paralel' operasyonda flaş gelişme
 
Dünyanın en büyüğü Barcelona!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
manisalı 21 Aralık 2015 Pazartesi 11:07

Putin iptal etmedi hayır biz istifa ediyoruz :D

Yorumu oyla      10      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege'nin en büyük hayvan pazarını şap vurdu!
Ülke genelinde görülen şap vakaları, Türkiye'nin en büyük hayvan pazarlarından ...
TMO Genel Müdürü: Rusya'ya buğdayda mahkum değiliz
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Mesut Köse, "Rusya'nın Türkiye'ye ...
Kına gecesi İzmir’de sektör oldu!
İzmir’de kına gecesi ürünlerine olan rağbet, sosyal medyada gelin adaylarının ...
 
EİB eski başkanlarından Mete Uğuz toprağa verildi
Önceki gün vefat eden Ege İhracatçı Birlikleri geçmiş dönem başkanlarından, ...
Denizciler yeni yıla merhaba dedi
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği’nin (DEFMED) ...
İzmirli müteahhitlerden tüp geçit çağrısı!
İzmir’deki STK’lar tarafından gelen itirazlar nedeniyle Ulaştırma Denizcilik ...
 
‘Kaptan’ bakışı: Kruvaziyerde 3 önemli gelişme umut olacak mı?
İstanbul’daki Galataport krizi, Alsancak Limanı’nda yeni planın kamuoyundan ...
Kültürpark'ta 'hediyelik eşya günleri' başladı!
Türkiye ve dünyanın dört bir yanından seçkin binlerce yılbaşı hediyelik ...
Merkez Bankası’ndan ‘Fed’ hamlesi: Dolar karşılıklara…
Merkez Bankası, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 10 yıl aradan sonra yaptığı ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Samimiyet testindeki bir buluşma: COP28
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bebekleri dünya ile tanıştıran profesör Muğla’ya aday adayı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Üniversitelerimiz nereye?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Yıldızın karardığı anlar: Deniz Baykal
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah şu belediye meclisleri!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İyi ki suç var…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İrlanda: Göç, ekonomik baskılar, aşırı sağ, sosyal medya
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov disiplini!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Kesitler
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Zeytin ağacı üzerine…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva