HABERLER>POLİTİKA
2 Aralık 2020 Çarşamba - 10:39

MHP'li Şahin'den 'yeni sayfa' çıkışı: Menemen'e pahalıya mal oluyor

Menemen'de gerçekleştirilen seçimi gazetemize değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, " Bunların yeni sayfalarından korkuyoruz. Yeni sayfa dedikleri nedir acaba, nasıl bir yeni sayfa açacaklar halkın önüne, getirdikleri adam şuan devletin önünde, yeni birini getirdiler, bu kadar üstünlükleri olmasına rağmen seçimi kura ile kazandılar. Buna da sevindiler…" ifadelerini kullandı.

MHP li Şahin den  yeni sayfa  çıkışı: Menemen e pahalıya mal oluyor

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Menemen'de eski başkan Serdar Aksoy'un görevden alınmasının ardından yeni başkan vekili seçimleri kıyasıya bir rekabete sahne oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin (Millet İttifakı) Mecliste sayısal olarak net bir üstünlüğü olmasına rağmen, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ( Cumhur İttifakı) arasında geçen yarışta, 4 turda kazanan çıkmazken, seçim kura turuna kaldı.

Kurayı CHP adayı Deniz Karakurt kazanırken, seçim sonrası Cumhuriyet Halk Partisi'nden 'yeni bir sayfa' açıklamaları geldi.

- ŞAHİN, ŞAHİN’E KARŞI… ‘MENEMEN 25 YILDIR ZULÜMLE YÖNETİLİYOR’ POLEMİĞİ!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kura sonrası gerçekleştirdiği açıklamaları eleştirdi.     

"YENİ SAYFA AÇMAK MENEMEN'E PAHALIYA MAL OLUYOR"
Menemen'de gerçekleşen başkan vekili seçimi sonrası CHP cephesinden gelen açıklamalara dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Son bir açıklama yapmışlar, 'CHP Memenen'de yeni bir sayfa açacak' diye. Yeni bir sayfa dedikleri sayfayı merak ediyorum açıkçası. Bunların yeni sayfalarından korkuyoruz. Yeni sayfa dedikleri  nedir acaba, nasıl bir yeni sayfa açacaklar halkın önüne? Getirdikleri adam şu an devletin önünde, yeni birini getirdiler, bu kadar üstünlükleri olmasına rağmen seçimi kura ile kazandılar. Buna da sevindiler… Süreci takip ediyoruz, ilginç geldi bize. Ben CHP'nin yeni sayfa açacağı söylemini bu yüzden ilginç buldum. Yeni sayfa açmak Menemen'e pahalıya mal oluyor. Bu kaça mal olacak onu merak ediyoruz. Her açtıkları yeni bir sayfa, Menemen'in hizmetine, oradaki işlerin yürütülmesine pahalıya mal oluyor. Biz de merakla bekliyoruz yeni sayfaları nedir diye. 10 bin oy fark ile kazandıkları ilçede kura ile kazanmanın mutluluğunu sevincini yaşıyorlar… Önümüze yeni bir sayfa açtılar, bakalım 1 seneye kadar önümüze ne çıkacak göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"BİZE İLGİNÇ GELİYOR"
Menemen'de belediye personelinin maaş alamaması konusuna da değinen Şahin "Ben bu süreci normal bulmuyorum. İnsanlar maaş alamıyor, şehrimiz hizmet alamıyor, çalışanlar parasını alamıyor ancak gene kazanıyorlar. Hüsranla sonuçlanıyor, yeniden sayfa açıyorlar, bu da bize ilginç geliyor" dedi.

VATANDAŞ HEM HİZMET ALAMIYOR HEM DE 25 YILDIR CHP ZULMÜNÜN ALTINDA BU ŞEHİR
Önümüzdeki yerel seçimlerde Menmen'in Cumhur İttifakı ile tanışacağını ifade eden Şahin, "Maalesef biz bunu kendimizi ifade eksikliği olarak görüyorum. Kendimizi halkımıza düzgün ifade edememişsiz, halkımız da bize oy vermemiş, önüne tekrar tekrar sayfa açan adama oy veriyor. Demek ki kendimizi daha çok izah edeceğiz. Vatandaş hem hizmet almıyor, hem de 25 yıldır CHP yönetiminin zulmü altında şehir… Yani bir hizmet yok. Bir hizmet yapılmıyor. 25 yıl önce Menemen neyse şimdi de o. Bir Aliağa'ya, Bergama'ya, Kınık'a bakın, birde Menemen'e bakın… Fark o kadar ortadaki. 25 yıldır CHP bu şehre hizmet etmiyor. Ama 10 bin oy fark ile kazandıkları yeri kura ile kazandılar diye davul çaldırdılar, bende hayretle izledim onları. Toplam 18 meclis üyeleri vardı, Cumhur İttifakı'nın 12 meclis üyesi vardı. 15-15 eşitlik çıktı. Bunu CHP'liler de anladı. İnşallah Menemen yeni dönemde Cumhur İttifakı ile tanışacak" diye konuştu.

 
Mavişehir'in can kurtaracak projesi 2021'de bitiyor
 
Gülşen Bubikoğlu son halini paylaştı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Coşkun Kurt. 3 Aralık 2020 Perşembe 09:59

Maalesef Menemen''de çevrilmeyen dolap kalmamış:en kötü durumdakiler de çalışanlar.5 6 ay maaş almayıp diğer aile fertlerindengeçinen belediye işçileri var:işten çıkarılanlarda çabası.

Yorumu oyla      2      3  
Gökhan yorulmaz 2 Aralık 2020 Çarşamba 19:02

Sizlerin gözü kör beyni almıyorsa, yapılanlara bakarsan torbali, Kemalpaşa Menderes, selçukta sizi gidi sizi avarelere 15-20yıl hiç iş yapmasanız yeter çünkü sizin işle haberiniz yook ki

Yorumu oyla      2      4  
yahu 2 Aralık 2020 Çarşamba 15:00

Hep yazıyorum, gene yazayım, sizi adamdan sayıp haber yapanlara dua edin!

Yorumu oyla      3      3  
.....!! 2 Aralık 2020 Çarşamba 14:30

Halk olarak seçimlerde seçmiş. sen ne konuşuyorsun bee adam.. Zulüm bu ülkede MHP ile devam ediyor Önce ne dediğini bilmeyen başkanınıza bakım her sözü bir saçmalık her lafı ülkeyi kaosa sokuyor .. Mafya liderini destekleyen biri neymiş babası ülküdaştı. ee Alparslan türkeş in oğlu akp ye kaçtı ona ne diyeceksin.. sizin ne yaptığınız belli değil. bu ülkenin BEKAsını da Kimyasınıda MHP bozdu.

Yorumu oyla      3      3  
Bülent ışık 2 Aralık 2020 Çarşamba 14:05

Torbalı, Selçuk, Menderes, Kemalpaşa,Ödemiş belediyeleri 2014 -2019 yılları arası AKP deydi. Çok iyi hizmet yaptığınız için mi buraları kaybettiniz?

Yorumu oyla      4      3  
2 Aralık 2020 Çarşamba 12:27

Fazla oluyorsunuz artık. Bir zulüm varsa o da yancısı olduğunuz parti ve sizsiniz...

Yorumu oyla      10      4  
mafyamhp 2 Aralık 2020 Çarşamba 11:59

mafya babalarıyla beraber hareket eden genel seçimlerde %8 bile zor alan partinın il başkanı konuşuyor..yazıklar olsun size...

Yorumu oyla      10      4  
Komedi 2 Aralık 2020 Çarşamba 10:53

Kınık, Bergama, Aliağa adete baştan yaratıldı(!)

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmer KARABEL yazdı... Vur… Dağıt… Unut!
Mehmer KARABEL yazdı... Vur… Dağıt… Unut!
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan Menemen iddialarına yanıt: İYİ Parti'de fire olmaz!
Menemen'de kıyasıya bir rekabete sahne olan belediye başkanlık seçimlerinde ...
Menemen’de yeni tartışma! Seçim mahkemelik oluyor
Menemen Belediyesi’nde yapılan ve CHP’li aday Deniz Karakurt’un kura ile ...
 
Fatih YAPAR yazdı... Pirus zaferi!
Fatih YAPAR yazdı... Pirus zaferi!
AK Parti İl Başkanı Sürekli: Menemen’e hizmet etmek isterdik
Menemen’de belediye başkanlığının kura ile belirlenmesinin ardından CHP’li ...
Menemen Belediye Başkanvekili Karakurt'tan seçim sonrası 'birlik' mesajı!
Serdar Aksoy'un görevden alınmasının ardından Menemen Belediyesi'nde yapılan ...
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Katar eleştirisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'un yüzde 10'luk hissesinin ...
7 Eylül'den beri yoğun bakımdaydı: İlk mesaj geldi
Kovid-19 tedavisi gören Muhittin Böcek, sağlık durumuna ilişkin bizzat ...
'Denetimsiz dijitalleşme bizi faşizme götürür'
TRT World Forum'un açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dijitalleşmeye ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva