HABERLER>POLİTİKA
2 Ağustos 2022 Salı - 11:12

MHP’li Şahin’den çarşı-pazar yorumu: Fiyatları pahalı buluyorum!

Çarşı-pazar fiyatları hakkında değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Markete de pazara da kendim gidiyorum. Alışverişi de kendim yapıyorum. Fiyatları da yüksek buluyorum. Ben bir Türk Milliyetçisiyim. Ben konuşmalarımı MHP İl Başkanı gibi yapmam. Türk Milliyetçisi gibi konuşmalarımı yaparım. Ben kasıtlı bir oyunun oynandığını biliyorum ve görüyorum. Ülkemizin geleceğini domates üzerinden kıyaslayamayız. Bugün bulur yeriz, yarın gerekirse daha az alırız” dedi.

MHP’li Şahin’den çarşı-pazar yorumu: Fiyatları pahalı buluyorum!

EGEDESONSÖZ - Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, SONSÖZ TV’de gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı.

Başkan Şahin, 2023 seçimlerine girilirken özellikle görsel medya üzerinden algı operasyonlarının yapıldığına dikkat çekti. Başkan Şahin açıklamasında “Türk seçim tarihinde kapsamlı şekilde yazılı ve görsel medyanın üzerimizde algı operasyonu yaptığı bir döneme girdik. Hiç bu kadar büyük olmamıştı bu durum. Bu defa en büyüğü ile karşı karşıyayız. Türkiye’de Alman, ABD vakıflarının maaşa bağlanmış medya temsilcileri vardı. Geçmişte Türkiye’deki deve dişi gibi adamlara para ödeniyordu. Bunlar bildiğimiz yönlendirmeler. Bizim bildiğimiz profesyonelce algılanmış ve seçim tarihinde hiç olmamış bir algı bombardımanı ile karşı karşıyayız” dedi.

ÜLKÜCÜLERE TATİL YAPMAK HELAL Mİ?
Algı operasyonlarının Türk milletine ve Cumhur İttifakı’na karşı yapıldığını söyleyen Şahin, yaz dönemi sürecinde özellikle CHP seçmenine yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Başkan Şahin açıklamasında “Bunların tek problemi Cumhur İttifakı ve Türk milletinin üstüne oynamak. Görüntüdeki oyun domates, patlıcan pahalandı söylemleri. Asıl yapmak istedikleri Suriye’de, Akdeniz işlerinde bölgede bu kadar kuvvetli olan Türkiye’den rahatsızlıklarını yerli iş birlikçilerini kullanarak üstümüze saldılar. Bu da bize bir görev daha emrediyor. Bizde Türk milliyetçileri olarak, vatanseverler olarak, vatanseverliğinden tereddüttü olmayan CHP’li seçmenlere ve  vatandaşlara bu tuzağı anlatmak amacıyla teşkilatlarımız Temmuz-Ağustos demeden ayakta. Milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte 2023 seçimlerinde MHP olarak hazırlanıyoruz. Arkadaşlarımız tatil deyince ‘ülkücüye tatil haramdır’ diyoruz. Memleket böyle operasyon ile karşı karşıyayken ‘Ülkücülere tatil yapmak helal mi?’ diyorum” dedi.

BENİM TATİL YAPACAK HALİM YOK!
Yaz aylarında çalışmanın zor olup olmadığını ve ‘tatil yapıyor musunuz’ yönündeki soruya yanıt veren Şahin, “Aciliyeti olan gider ancak Türk milliyetçilerinin 2023 seçimleri yapılana ve zaferimiz onaylanana kadar tatil haramdır. Bizim söylemimiz bu. Tüm kademelerimiz ile 24 saat sahadayız. İnsanlarımızı uyandırıyoruz. Gerçekleri hatırlatıyoruz. Allah çalışana verir.  Ben hayatının son dönemine girmiş, İzmir’de davasına hizmet eden bir ülkücüyüm. Cenabı Allah bana böyle bir görev vermişken benim tatil yapmak gibi bir zamanım olmaz, olamaz. İnşallah emekli olduktan sonra tatil yaparım. Ben ülküdaşlarıma tatil helal mi, derken benim tatil yapacak halim yok” diye konuştu.

CHP İLE KARAMOLLAOĞLU NASIL YAN YANA GELEBİLİR?
Muhalefet vekillerinin ‘havuz medyası’ ve ‘kendimize basında yer bulamıyoruz’ söylemlerine tepki gösteren Şahin, “Ben böyle bir tepkiye ve söylemlere ancak gülerim. Bizde 24 saat milletimizin tahakküm altında olduğunu düşünüyoruz. Bu kadar profesyonelce hazırlanmış medya algıları ile Türkiye hiç böyle karşı karşıya gelmemişti. ‘Sivas’ta 37 insanımızı yaktı’ dediğiniz Karamollaoğlu için 25 senedir bu söylemleri söyleyen CHP’nin bir araya getirilmesinin nedeni nedir? Buna nasıl bir masa diyorsunuz? PKK’nin temsilcisi ile Türkiye’nin iktidar olacağım diyen partisinin el ele  olmasına ne diyeceksiniz? Bu kadar 7 benzemezi bir araya oturtan güç ne menemen bir güçtür? Kimse bunu merak etmiyor mu? Nasıl oluyor da askerimizi şehit edenlerle bu ülkenin ana muhalefet partisi bir araya gelip devlet yönetmeye kalkıyorlar? Bu nasıl bir zihniyettir? Bunları bir araya oturtan güç kimdir ve nelerdir? Türk milleti ile bu kadar dalga geçilmesin. Domates, patates, soğan üzerinden dünyadaki dalgalanmayı bir araya getirtip milletin üzerine saldırtmanın ne anlama geldiğini biliyoruz. Türkiye ve dünya son 100 yılın küresel en büyük hastalığı ile karşı karşıya. 2 yılda 10 milyon insan öldü. 2 yıldır insanlar çalışamadı, üretemedi. Hastalıktan çıkıldı, savaşa girildi. Şimdi tarih tekerrür ediyor sanki, dün akşam Kosova ile Sırbistan arasında problem yaşandı. Avrupa’ya sıçrıyor sanki savaş. İnşallah tarih tekrarlanmaz” dedi.

SATTIKLARININ YERİNE KOYAMAMA KORKUSU YAŞIYORLAR
Pandemi ve savaşlar sebebiyle dünyadaki fiyat artışlarının hayatu olumsuz etkilediğini belirten Şahin, “Burada arzdan kaynaklanan problemler yaşanıyor. Geçen yıl 26 Dolara alınan petrolün varili 105 dolar. Geçen sene 105 dolara alınan doğalgazın metreküpü bin 500 dolar. Dünyada arz çılgınlığı yaşanıyor. İnsanlar sattığını yerine koyamayacağı konusunda tereddüt yaşıyor. Hükümet bunun üzerine çalışıyor didiniyor. Karşılığında bir şey yapılmıyor denilirse yanlış olur. Emeklimiz memurumuz, işçimiz geçen sene kaç para alıyordu bugün kaç para alıyor? Devlet imkanı yettiği kadar alım gücünü arttırmaya çalışıyor. Bizim yıl başına kadar Türk devletinin bunun üstesinden geleceğine inanıyoruz. Bunun Türkiye’deki etkisi bir ise, gösterilen beş. Tabii ki sıkıntı var ancak dünya savaş yaşıyor” diye konuştu.

BEN KONUŞMALARIMI MHP İL BAŞKANI GİBİ YAPMAM
Market ve pazaryerinden kendisinin de alışveriş yaptığını ve fiyatları yüksek bulduğunu dile getiren Şahin, “Markete de pazara da kendim gidiyorum. Alışverişi de kendim yapıyorum. Fiyatları da yüksek buluyorum. Ben bir Türk Milliyetçisiyim. Ben konuşmalarımı MHP İl Başkanı gibi yapmam. Türk Milliyetçisi gibi konuşmalarımı yaparım. Ben kasıtlı bir oyunun oynandığını biliyorum ve görüyorum. Ülkemizin geleceğini domates üzerinden kıyaslayamayız. Bugün bulur yeriz, yarın gerekirse daha az alırız”  ifadelerini kullandı.

Şahin, fiyat artışlarındaki ‘artışın sebebi marketler’ yönündeki eleştirilere ise “Devletin yapabildiği bir şey var. Ceza yazıyor. Adamın 10 bin marketi var. 10 milyon ceza yazsan market başına 100 TL düşüyor. Yukarıdakiler diyor ki cezayı biz öderiz bastırın diyorlar. Biz ne alicengiz oyunları oynanıyor biliyoruz. Günü geldiği zaman konuşacağız tekrar” dedi.

 
Tur atlayan Milliler'in rakibi Britanya!
 
Kansere karşı aşk ile savaş!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
cem demir 3 Ağustos 2022 Çarşamba 08:30

Sayın Şahin'e göstermiş olduğu performanstan dolayı teşekkür ediyorum.Güldürdü bizi şu sıkıntılı günlerde Allah razı olsun.daha sık haberlerde yer bulmasını istediğimiz bir kişi kendisi.

Yorumu oyla      2      3  
Tebrikler! 3 Ağustos 2022 Çarşamba 01:49

fiyatları pahalı buluyormuş.

Yorumu oyla      2      3  
VfV 2 Ağustos 2022 Salı 14:23

CHP ile Karamollaoğlu nasıl yanyana gelir diyorsun ya, aynı soruyu sana soralım. Mhp ile Akp neden yanyana gelir? Önce aynaya bakacaksın sonra başkasını eleştireceksin. Market pazar pahalı diyorsun ancak hala iktidarın en ateşli savunuculuğunu yapıyorsun. Dostlar alışverişte görsün, vatandaşın yanındayız ayakları değil mi? Yemezler artık hocam. O pazarda markette seni tanısalar duramazsın oralarda.

Yorumu oyla      9      3  
Poyraz 2 Ağustos 2022 Salı 12:58

Geçen sene petrolün varili Ağustos ayında 69 dolarmış. Geçen sene Aralık ayında brent petrolün varili 70 dolar ve dolar 18 lira iken mazotun litresi 12 liraydı. Şimdi brent petrolün varili 100 doların altında ve dolar yine 18 lira ama mazotun litresi 24.70 lira.

Yorumu oyla      9      3  
Bülent Işık 2 Ağustos 2022 Salı 12:52

Emekliye zam veriyormuş hükümet. Bir yılda fiyatı enflasyon oranında artan yalnızca salatalık var. Şeker yüzde 320 ekmek yüzde 200 mazot yüzde 250 artmış. Yaptığı hesapta yanlış 10 milyonu 10 bine bölerseniz 1.000 lira çıkar. Türkiye'nin en büyük toptan marketi 2.3 milyon hâsılat gelirine karşı 25 milyon lira kâr açıklamış yani yüzde 1 civarı.

Yorumu oyla      9      3  
Kesin bilgi; yayalım! 2 Ağustos 2022 Salı 12:17

Tüm dünya toplanmış, Türkiye'de domatesi 10 lira yapalım demişler. Oyun büyük!

Yorumu oyla      8      3  
T.C. Vatandaşı 2 Ağustos 2022 Salı 12:15

Bu anlayışın klasik sığındığı limandır " Kasıtlı bir oyun masalı". Bitmeyen senfoni dinleyerek ve Godot'yu bekleyerek bir ömür geçirmemizi mi istiyorsunuz yine?

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Purçu'dan soykırım mesajı: Unutmayacağız!
Nazilerin gerçekleştirdiği Roman soykırımının yıl dönümü dolayısıyla mesaj ...
Erdoğan: Kira öder gibi ev sahibi yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. ...
120 milletvekilinin aynı uçağa binecek olması CHP’de endişe yarattı
CHP'nin Erzurum'da gerçekleştireceği parti grup toplantısı için yapılacak ...
 
'Olağanüstü çağrı' yapılmıştı: Meclis toplanamadı!
TBMM, CHP'nin başvurusu üzerine olağanüstü toplanma kararı alan TBMM Genel ...
CHP'li Purçu'dan tahıl gemisi çıkışı: İhanet ediyorsunuz!
Ukrayna'dan yola çıkan tahıl gemisi ile ilgili açıklama yapan CHP'li Özcan ...
MHP İl Başkanı Şahin'den 'uyum' açıklaması: Samimiyetimize kerhen bakanlar var!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İl ...
 
İYİ Partili Çıray'dan 'Sao Paulo' için bakanlığa 5 kritik soru!
İYİ Parti İzmir Milletvekili Çıray, Brezilya’ya ait asbestli savaş gemisinin ...
DBP'li Aydeniz'in dosyası Meclis'te!
TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının ...
Başkan Oğuz iddialı konuştu: İzmir’de birinci parti olacağız!
İddialı açıklamalarda bulunan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva