HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Mayıs 2024 Pazar - 12:10

Bayraklı'dan ücretsiz sağlık hizmeti

Bayraklı Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti sunarak sağlık alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Donanımlı poliklinikleri ve uzman kadrosuyla hizmet veren Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, evde bakım ve hasta nakil hizmeti ile sağlık hizmetlerini vatandaşların ayağına kadar götürüyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Kliniklerimizde ücretsiz sağlık hizmetlerimizin yanı sıra evde bakım ve hasta nakil hizmetleriyle vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Bayraklı dan ücretsiz sağlık hizmeti

Özel hastaneleri aratmayan kalitesiyle ücretsiz sağlık hizmeti veren Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı klinikler, binlerce kişinin sağlık sorunlarına çözüm buluyor. Sağlık hizmetlerini polikliniklerin dışına taşıyan sağlık ekipleri, Bayraklı sınırları içinde yaşayan yaşlı veya yatalak hastaları evlerinde ziyaret ederek muayenelerini gerçekleştiriyor, tavsiyelerde bulunuyor ve sağlık kuruluşlarına yönlendirmeleri yapıyor. Ekipler, yaşlı, yatalak veya engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla, hasta nakil hizmetleri de sunuyor. Donanımlı ambulanslarla hastayı evinden alarak hastanelere nakleden ekipler, hastanede tamamlanan işlemlerin ardından hastayı tekrar evine bırakıyor. Bu hizmet, sağlık kuruluşlarına veya hastanelere ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlar tarafından da büyük takdir topluyor.

KLİNİKLER DE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETLERİ
Evde bakımdan hasta nakline birçok alanda ücretsiz sağlık hizmetleri ile vatandaşların takdirini toplayan Bayraklı Belediyesi, Sağlık evleri ve klinikler de muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ve açlık kan şekeri ölçme gibi hizmetlerinin yanı sıra diş polikliniklerinde ise diş muayenesi, dolgu, diş temizliği ve diş çekimi gibi hizmetleri de sunuyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde 3 doktor, 7 diş hekimi, 4 hemşire, 2 paramedik, 2 acil tıp teknisyeni, 1 sağlık memuru ve 4 sağlık teknikeri görev yapıyor.

VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Ücretsiz sağlık hizmetleri konusunda vatandaşların yanında olduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Evde bakım ve hasta nakil hizmetleriyle sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Sağlık evleri ve kliniklerimizde muayene, tedavi, enjeksiyon, pansuman ve diş tedavisinde her biri alanında uzman kadromuzla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için çok değerli, daha yaşanılabilir bir Bayraklı için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

 

 
İŞKUR'dan 400 bin liraya kadar hibe desteği!
 
Başkan Denizli sahaya indi: Çeşme'nin alt yapısını güçlendireceğiz!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
26 Mayıs 2024 Pazar 12:46

Ne bu birader? Ücretsiz sağlık hizmetiymiş; Ne yapıyorsunuz mesela Böbrek nakli falan mı Karaciğer naklimi by pass falan mı? Tabi ki hiç biri değil. Aç ağzını A de bakiim Hadi güle gile? İnsanı sinirlendirmeyin. Kendi şinizi yapmakatan başka her haltı yemeye devam edip ortlağı karıştırmak gibi bir niyetiniz çok açık. Bunların neyi ne kadar yaptıkları Dr.rın yeterlilikleri iyice araştırılıp ona göre muayene izni verilmelidir. İki avuç tohum dağıt bunlara göre tarım da bütün sorunlar çözülür. 3-5 yaşlıyı da muayene et bütün sağlık problemleri khal oldu. Trafik rezaleti kaldırm işgalleri kötü yapılar aynen devam eder tabi başka ne halt çeviriyorlarsa?

Yorumu oyla      2      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meslek Fabrikası, kadın oksijen kaynakçıları yetiştiriyor
“İşin cinsiyeti olmaz” diyen kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek ...
Başkan Ünsal, Latife Hanım Köşkü’nde incelemelerde bulundu: Tarihi mirasımızı geleceğe taşıyoruz
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, kentin en önemli tarihi yapılarından ...
Bornova’da parklar yaza hazır
Bornova Belediyesi yaz ayları yaklaşırken park ve bahçelerin bakımı ile ...
 
Sıra 4’üncü fazda... Çiğli Atıksu'da çalışmalar tam gaz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Körfezi'nin yeniden ...
Başkan Duman'dan askıda yemek uygulaması... Buca'da dayanışma büyüyor!
Buca’da ihtiyaç sahibi vatandaşların da sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak ...
Başkan Yıldız'dan çocuklara 'spor' daveti!
Çiğli Belediyesi tarafından, çocukların ve gençlerin yaz tatilini verimli ...
 
Başkan Eşki'den can dostlar için çağrı: Duyarlı olalım!
Bornovalı minikler sokak hayvanlarına sahip çıktı, büyüklere örnek oldu. ...
Tugay Pamucak'ta turizmcilerle buluştu: Gözümüz gibi bakacağız!
Selçuk’u ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ...
Kültürpark'ta can dost etkinliği: Öldürmeyeceğiz yaşatacağız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark'ta yuva arayan can dostlar ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva