HABERLER>EKONOMİ
23 Ocak 2015 Cuma - 13:48

Kuyumculuk sektörünün kalbi İzmir’de atıyor

Sektörün sabırsızlıkla beklediği JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başladı. Organizasyonun sektöre 4 önemli iş günü sunacağını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Türk kuyumculuk endüstrisinin üretim ve pazarlama gücünü ortaya koyacağını söyledi.

Kuyumculuk sektörünün kalbi İzmir’de atıyor

Kuyumculuk sektörünün yeni yıldaki ilk önemli ve kapsamlı organizasyonu JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı başladı.



İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 Nolu Holdeki açılış programına sektördeki oda ve derneklerin yönetimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda sektör paydaşı ilgi gösterdi. Defile ve etkinlikler için oluşturulan özel bölümde gerçekleştirilen açılış programında konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, sektördeki çalkantılı dönemde tanıtım, üretim planlaması ve ileriye hamle yapabilen firmaların rakipleri karşısında bir adım daha öne geçtiğini vurguladı. Gençer, “Biz sektörün önde gelenleriyle birlikte ilk fuarı düzenleyeceğimiz de dünyayı kasıp kavuran bir ekonomik kriz yaşanıyordu. Allaha çok şükür o dönemde krizin reçetesini hep birlikte bu fuar alanında yazmıştık. Sektör yine çalkantılı bir süreç yaşıyor. Bu süreçten yine firmalarımızın güçlü çıkmasını sağlayacak formülleri burada birlikte oluşturacağız. Birlikte başladık, birlikte başarmaya devam edeceğiz. Yılın ilk önemli ve kapsamlı organizasyonu çerçevesinde sektörün nabzı 4 gün süre ile İzmir’de atacak. Etkinlikleriyle, defileleriyle, kuyumculuk zirvesiyle katılımcılarımız ve sektörümüz vizyonunu ortaya koyacak. Oluşacak iş bağlantılarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından koreografisini Akif Örük’ün üstlendiği defilede Rönesans Ajans mankenleri podyuma çıktı. Açılış programı nedeniyle kısa tutulan defile davetlilerin gözlerini kamaştırdı. Protokol üyeleri, mankenler, sektör paydaşları ve organizasyonu destekleyenler hep birlikte podyumda JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’nın açılış kurdelesini kesti.



Protokol ve davetliler açılışın ardından katılımcı stantlarını tek tek ziyaret etti. Sektörün vizyonunu fuarda gösterdiğine dikkat çeken ziyaretçiler, gelecek konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlerin mutlaka fuarı ziyaret etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Kuyumculuk sektörümüzün Ege Zirvesi niteliğindeki JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’na sektörün önde gelen yaklaşık 80 firması katılıyor. Üreticiler, toptancılar, mümessiller, ihracatçılar, tasarımcılar ve tedarikçiler, kısacası tüm sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarda, geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sergileniyor.

İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nün oluşturdu tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın gelenekselden evrensele izlerini taşıyan 100 parçalık özel takı koleksiyonu akşam saatlerinde davetlilerin beğenisine sunulacak. Irmak Atuk gibi Türkiye’nin önemli mankenlerinin podyuma çıkacağı defilenin büyük ilgi toplaması bekleniyor. 6. Kuyumculuk ve Saat Fuarı kapsamında düzenlenecek Türkiye Kuyumcular Zirvesi 24 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek. JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 23-26 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleşecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki organizasyon saat 10.00'da başlayacak, ilk üç gün saat 19.00'a kadar, son gün ise saat 18.00'e kadar sektör profesyonelleri ile vip davetliler tarafından ziyaret edilebilecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir büyümede dünya zirvesini zorluyor!
Brookings Institution ve JP Morgan, ekonomide yükselen kentleri sıraladı. ...
Sağlıklı ürünler İzmir’de buluşuyor
Sadece organik sertifikalı ürünlerin yer aldığı Ekoloji İzmir, Türkiye’yi ...
İzmir’de müteahhit patlaması!
Türkiye’nin dev holdinglerinin bile inşaata yöneldiği bir dönemde yeni ...
 
Yıldız'dan yanıt: Elektriğe zam yapıldı mı?
Enerji Bakanı Taner Yıldız, DEDAş ile Diyarbakır Büyükşehir Beldiyesi ...
TARİŞ’te kılıçlar çekildi: Eski başkanla yönetim karşı karşıya
Tariş Pamuk Birliği’nin genel kurulu gergin geçti. Silinen birlik borçları ...
ESİAD Erzurum-İzmir arası köprü kuracak
ESİAD Başkanı ve IZTO Meclis Üyesi işadamı Hüseyin Sağır İzmir’de çeşitli ...
 
Salihli Vizyon Dergisi 10'uncu yaşını kutladı
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yayın organı olan Salihli Vizyon Dergisi’nin ...
EGİKAD’dan Serter’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ...
TÜSİAD’ta yeni dönem: Dinçer’den sert veda!
TÜSİAD'ın 45. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde, Cansen Başaran-Symes'in ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva