HABERLER>POLİTİKA
27 Haziran 2022 Pazartesi - 11:20

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri sahada... İzmir koordinatörü kim oldu?

Yaklaşan genel seçimler öncesi, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olmasına kesin gözüyle bakılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için saha çalışmaları başladı. Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleyen parti içinden ve parti dışından bir kitle Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ismiyle platform oluşturdu. 79 ilde örgütlenen platformun İzmir Koordinatörlüğü’ne, eski Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Sinan Sarıküse getirildi.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri sahada... İzmir koordinatörü kim oldu?

Türkiye’nin kaderini belirleyecek ve erken yapılıp yapılamayacağı tartışma konusu olan genel seçimlerde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olmasına kesin gözüyle bakılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, ülke genelinde büyük bir saha çalışması başlatıldı. Başta örgüt içinde görevi olan partililer olmak üzere, partide resmi görevi bulunmayan kişiler, sivil toplum örgütleri, akademisyen çevreleri ve vatandaşlar Kılıçdaroğlu Gönüllüleri adıyla platform kurdu. Platform adına oluşturulan sosyal medya hesaplarında, Kılıçdaroğlu’nun halkla iç içe olduğu, vatandaşların sorunlarını dinlediği sıcak görüntüler paylaşılmaya başlandı. Platformun İzmir Koordinatörlüğü’ne, eski Gençlik Kolları İzmir il Başkanı Sinan Sarıküse getirildi. İzmir’de iki bölgede örgütlenecek olan platformda, Sarıküse’nin yanında birinci bölge sorumlusu ise Gözde Gruşçu olurken,ikinci bölge sorumlusu ilerleyen günlerde belirlenecek.

ÇELİK GÖREVLERİ TEVDİ ETTİ
İzmir'den CHP Parti Meclis Üyesi olan, partinin Doğu ve Saha Çözüm Masaları Koordinatörlüğü görevini de yürüten Devrim Barış Çelik tarafından görev yazıları Sarıküse ve Gruşçu'ya teslim edildi.

79 İLDE ÖRGÜTLENDİLER, KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTULAR
"Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Platformu’nun örgütlenme çalışmalarını ise Genel Başkan Danışmanı Ahmet Nazif Yücel üstlenecek. 79 ilde örgütlenen platform üyeleri, ilk toplantısını Ankara’da yaptı. Toplantıya CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, platformun çalışma şekli ve örgütlenme biçim hakkında bilgi aldı, platform üyelerini dinledi.

HEDEF: “AYDINLIK YARINLARI İNŞA ETMEK”
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Platformu İzmir Koordinatörü Sinan Sarıküse “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, bizim adayımız, partimizin lideri Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu doğrultuda çalışmalar yürütmek, daha çok vatandaşımıza ulaşabilmek ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyabilmek için bu gönüllü çalışma ordusunun içinde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 
TÜİK verileri açıkladı... Trafikte kaç araç var?
 
Facia yine kapıda: Köprü ikiye bölündü!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 27 Haziran 2022 Pazartesi 16:04

2 temmuz Madimak olaylarını anma gününde Karamollaoğlunu CHP düzenleyeceği programa davet etsinler işte bir görev size

Yorumu oyla      16      3  
Uğur 27 Haziran 2022 Pazartesi 14:58

Sinan bey çok güzel yerleri hakediyor yaptığı çalışmalar verdiği emekler çok büyük umarım ileride partimizde güzel yerlerde olur.Gönülden tebrik ederim

Yorumu oyla      2      15  
izmirce 27 Haziran 2022 Pazartesi 14:29

2. bölge için insan sarrafı sn. Aykut E. çok uygun ve isabetli olur..

Yorumu oyla      14      4  
Sosyal Demokrat 27 Haziran 2022 Pazartesi 14:28

Örgüt dışında örgüt yapılanması düzenlemek, bundan çok güzel şekilde nemalanacak insanlar demektir. Sahada emek verenler hariç.! Zaman geçtikçe neler çıkacağını görürüz.. Velhasıl parti için başarı için değil yine birilerinin iktidarı devam etsin mantığıdır.!

Yorumu oyla      14      3  
Zihni Pıtır 27 Haziran 2022 Pazartesi 11:59

Bu haberi okuduğumda haberin zaytung haberi olarak değerlendirmiştim. Tunç soyer gönüllülerini tüm örgüt ve ilçe başkanları il başkanına şikayet ettiği haberleri hafızalarımızda iken, İktidar iddası ile yola çıkan CHP içinde birileri Kemal bey'e tuzak mı kuruyorlar. Örgüt içinde alternatif örğütlenmesi mi olur ? Somut soru ile daha netleştirelim konuyu Diyelim ki Gözde hanım parti yöneticilerini aradı ve saha çalışması yapacağız sizi şurda görevlendirdim dese, yönetici de doğal olarak arada kalacak ben siyasi amiri olan ilçe başkanınımı yoksa gözde hanımı mı dinlemeliyim. Yada gözde han ım Büyükşehir belediyesinden bir çalışma için destek istedi ve Belediye de sen şu bize küfür eden eski ilçe başkanın eşisin deyip destek vermeyi reddetse, Neresinden bakarsanız bir kargaşa getirir. Bu arada AV mevsimi açılmış gibi görünüyor gizlisi saklısı olanlar yavaş yavaş sağlık sebeplerini bahane ederek görevlerinden ayrılsın benden söylemesi. Kimin görüntüsü kimin yazışması patlar belli olmaz. Siyaset bir rüyadır kabus da var ihtimallerde.

Yorumu oyla      20      3  
Partili 27 Haziran 2022 Pazartesi 11:43

Genel başkan danışmanları birçok var şimdide gönüllüleri çıktı,gönüllerin işi ne olacak? Partiye kayıt edilen geçmişte ATATÜRK'e hakaret eden milletvekilleri mı? Yola getirecek,2 temmuz Madimak olaylarını anma gününde Karamollaoğlunu CHP düzenleyeceği programa davet mi edecekler acaba öncellikle parti içinde dönen düzen ve dolapları düzeltsinler,son kaset olayı inceleme araştırma yapsınlar eş dost ve yakınlar nasıl bir yerlere getirilir?...

Yorumu oyla      14      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemal ANADOL yazdı... Önemli bir demokrasi sorunu: Naylon parti üyeliği...
Kemal ANADOL yazdı... Önemli bir demokrasi sorunu: Naylon parti üyeliği...
CHP camiasında şok yaratan ses kaydı
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski eşi Özge Erdoğdu ile birkaç ...
Torun: CHP'li belediyelere yeterli kaynak aktarılmıyor!
CHP, merkezi yönetimin belediyelere aktardığı desteklerin araştırılması ...
 
TBMM yoğun bir haftaya giriyor
TBMM Genel Kurulu, 2022 yılı ek bütçesi ile bedelli askerlik düzenlemesini ...
Kılıçdaroğlu'dan Yunanistan ve İsrail sert mesajlar!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın uyguladığı dış politika üzerinden ...
NATO zirvesi öncesi 4'lü görüşme!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, salı günü NATO liderler zirvesi ...
 
TBMM'de gündem: Ek bütçe ve bedelli askerlik
TBMM Genel Kurulunda bu hafta, 2022 yılı ek bütçesi ile bedelli askerlik ...
Destici: İdam cezasını geri getirmeliyiz!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "İdam cezasını ...
Erbakan: Enflasyon canavarı yeniden karşımızda
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milyarlık kamu israfı, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva