HABERLER>EGE
31 Ocak 2023 Salı - 19:40

Kayıp müteahhitin kafatası ve kemikleri bulundu!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, bir arkadaşıyla gittikleri ilçe merkezinden dönüşte otomobilden inen ve 109 gündür kendisinden haber alınamayan müteahhit İsmail Demiral'a (71) ait nüfus cüzdanı, pantolon, kemer cüzdan, ayakkabı, etrafa saçılmış bir miktar para ile yine ona ait olduğu sanılan kafatası ile kaval kemikleri bulundu. Kafatası ve kemik parçalarının Demiral'a ait olup olmadığının tespiti için Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.

Kayıp müteahhitin kafatası ve kemikleri bulundu!

Nazilli'nin kırsal Bağcıllı Mahallesi'nde oturan evli, 4 çocuk babası müteahhit İsmail Demiral, geçen 14 Ekim'de öğlen saatlerinde komşusu İrfan Ekşi'nin kullandığı otomobille Nazilli'ye gitti. İlçe merkezinde otomobilden inen Demiral, burada başka bir arkadaşıyla buluştu. Ekşi'nin de buradaki işlerini halletmesinin ardından ikili, saat 17.30 sıralarında eve dönmek üzere tekrar yola çıktı. Demiral, Yeşil Mahalle, Kasap Kahvehaneleri mevkisine geldiklerinde otomobilden indi. Demiral'ın akşam eve gitmemesi, telefonlarına da cevap vermemesi üzerine jandarmaya kayıp, ihbarında bulundu. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 100 komandoyla bölgede dronla arama kurtarma çalışması başlattı.

'OLAY GÜNÜ ÜZERİNDE 5 BİN LİRA VARDI'
Ergün Demiral, babasının kaybolduğu gün üzerinde sattığı incirin parası olan 5 bin lira olduğunu belirterek, "Babam, kimseye kötülüğü dokunmayan, kendi halinde biriydi. Husumetli olduğu kimse de yoktu. Sadece hafif ölçüde alzheimer başlangıcı vardı. Hayatından endişe ediyoruz. Kendisini gören veya yerini bilenlerin, insaniyet namına en yakın polis veya jandarma karakoluna haber vermesi bekliyoruz" dedi.



EN SON TURAN MAHALLESİ'NDE OLDUĞU BELİRLENDİ
Jandarma ekipleri, bölgedeki bir incir işletmesinin güvenlik kamerası görüntülerinden Demiral'ın otomobilden indikten sonra yürüyerek bölgeden Turan Mahallesi yönüne gittiğini tespit etti. Demiral'ın telefon sinyalinden de bu bölgede olduğunun belirlenmesi üzerine çalışmalar bu bölgede yoğunlaştı. Turan Mahallesi başta olmak üzere 180 kilometrelik bir alanda jandarma arama çalışması yaptı. Mahalle halkının da destek verdiği arama çalışmalarından sonuç alınamadı. 

KAFATASI VE KEMİK PARCASI İLE DEMİRAL'A AİT KIYAFET VE KİMLİK BULUNDU
Bugün saat 16.00 sıralarında Topandağı mevkisindeki zeytin bahçesine giden Gizem Özer, bir insan kafatası buldu. Gizem Özer'in ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada kaval kemiği, kıyafetler ve Demiral'a ait kimlik buldu. Eşi Fatma Demiral ve oğlu Ergün Demiral'a yaptırılan teşhiste eşyaların 109 gündür kayıp olan Demiral'a ait olduğu belirlendi. Ancak kafatası ve kemik parçasının ise Demiral'a ait olup, olmadığının tespiti için Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.



Kafatasını bulan Gizem Özer ise "Kafatasının köpekler tarafından 3 kilometre mesafedeki Eğriboyun Mezarlığı'ndan getirilmiş olabileceğini düşünüp, bulduğumuz yere gömdük. Daha sonra kafatasını bulduğumuz yerin 30 metre kadar uzağında bu defa bir erkek pantolonu, ayakkabı, kemer, İsmail Demiral adına düzenlenmiş bir nüfus cüzdanı ve etrafa saçılmış bir miktar para ile insan kaval kemiği bulduk. Jandarmayı aradık" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

 
Kur'an-ı yakmıştı... Soruşturma başladı!
 
Kediye işkence etmişti... Serbest bırakıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muğla'da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu ...
Su kanalına düşen çocuk ölümden döndü!
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, parktaki su kanalına düşen 6 yaşındaki ...
Freni boşaldı... Otobüs apartmana çarptı!
Kütahya’da içinde yolcu bulunmayan otobüs, freninin boşalması sonucu park ...
 
Biyokütle enerji santralinde korkutan yangın!
Denizli'nin Honaz ilçesinde biyokütle enerji santralinin depolama sahasında ...
Motosikletli uyuşturucu sevkiyatına tutuklama
Aydın- İzmir yolu girişinde, polisin takip sonucu durdurduğu yarış motosikletinde ...
Alzheimerlı ablasına tuz ruhu içirmişti... Önce itiraf sonra inkar!
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, birlikte yaşadığı Alzheimer hastası ablası ...
 
Yunan itti... Sahil Güvenlik kurtardı!
Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara ...
Muğla'da zehir tacirleri tutuklandı!
Muğla'da jandarma operasyonunda uyuşturucuyla yakalanan 14 şüpheliden ...
Tarihi eser operasyonu... 2 şüpheli tutuklandı!
Denizli'de düzenlenen tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan 5 zanlıdan ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva