HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2022 Cumartesi - 12:25

Kaya Menderes'te CHP'ye yüklendi: AK Parti gidince yetim kaldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu. Bulgurca, Tekeli, Çileme ve Karakuyu'ya giden Kaya, muhtarları ziyaret etti, kahvehanede toplanan bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. Kaya'ya Menderes programlarında AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı, önceki dönem Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve partililer eşlik etti.

Kaya Menderes te CHP ye yüklendi: AK Parti gidince yetim kaldı!

Menderes'e özellikle 2014-2019 dönemindeki AK Parti belediyeciliği döneminde hizmet yağmuru gerçekleştirildiğini hatırlatan Kaya, kamu yatırımlarında da rekor kırıldığını ifade etti. İZBAN’dan doğalgaza, hastaneden gençlik merkezine, yeni okullardan yeni spor alanlarına, karayolu çalışmalarından kavşak düzenlemelerine kadar birçok kamu yatırımının ilçeye kazandırıldığını aktaran Kaya, "Menderes altın çağını bizimle yaşadı. Özellikle 2014-2019 döneminde, AK Partili belediyenin yaptıkları ortada. Gerçekleştirdiğimiz kamu yatırımları ortada. Toplamda 1 Katrilyonluk kamu yatırımı yaptık. Menderes'e kazandırdığımız eserleri herkes görüyor. 2019'da Menderes halkı bir tercih yaptı. CHP'li bir belediyeyi işbaşına getirdi. Milletimizin tercihine saygılıyız. Ancak ne yaptıklarını hep birlikte gördük. Dertleri Menderes'e hizmet değilmiş. Dertleri başkaymış. Siz milletin güvenini boşa çıkardınız. Verdikleri oylara ihanet ettiniz. Rant derdine düştünüz, aranızda anlaşamayınca da birbirinizi şikayet ettiniz. Kente değil kendinize çalıştınız. Boyunuzdan büyük laflar etmeyi bırakın. Menderes'te herkes birbirini biliyor" şeklinde konuştu.



CHP, MENDERES'İ İZMİR'İN ÇÖPLÜĞÜ YAPMAK İSTEDİ. HEMŞEHRİLERİMİZ AK PARTİLİ BELEDİYE GİDİNCE YETİM KALDIKLARINI SÖYLÜYOR!
Menderesli vatandaşların, AK Partili belediye gidince yetim kaldıklarını söylediğini belirten Kaya, CHP'li yerel yönetimlere sert çıktı. Ne CHP'li Soyer yönetimindeki büyükşehirin, ne de CHP'li ilçe belediyesinin Menderes'e hizmetinin olmadığını belirten Kaya, "CHP'nin Menderes'te dikili ağacı yok. Bırakın Menderes'e hizmet etmeyi, yeni projeler yapmayı, bırakın taş üstüne taş koymayı, bizim yaptığımız eserlerin bakımını bile yapamadılar. Üstüne üstlük, CHP'li Soyer ve ilçe belediyesi el ele verip Menderes'i İzmir'in çöplüğü yapmaya kalktı. Organik tarım yapılan bir ovanın göbeğine, tarım alanlarının içine, turizm kentinin ortasına, İzmir'in içme suyu deposunun yanına çöplük kurmayı düşünecek kadar şirazeleri kaymıştı. Bunların Menderes'e sevgileri yok. Bunların Menderesli hemşehrilerimize saygıları da yok. Menderes'in sokaklarını gezin, hemşehrilerimizi bir dinleyin. Menderesliler, AK Partili belediye gittikten sonra yetim kaldıklarını söylüyor. Ama merak etmesinler, biz buradayız. Menderes için yapılması gereken ne varsa, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da biz yaparız" dedi.



MENDERES'İN KÖYLERİNE DOĞALGAZ GELİYOR, ÜÇ KÖYE HALI SAHA, ÇİLEME'YE YENİ OKUL YAPILIYOR
Ziyaret ettiği yerlere doğalgaz müjdesi veren Kaya, Bulgurca, Tekeli, Çileme ve Karakuyu'da kısa zaman içerisinde altyapı çalışmalarına başlanması için yetkililerle bir görüşme gerçekleştirdi. Çileme İlkokulu'nu yenileyeceklerini, eski binayı yıkarak yerine 8 derslikli yeni bina yapılacağını belirten Kaya, tüm kamu yatırımlarında olduğu gibi eğitim yatırımlarında da Menderes'e hak ettiği değeri verdiklerini ifade etti. Kaya, Çileme, Küner ve Karakuyu'ya halı saha yapacaklarını da açıkladı. Bugüne kadar birçok köyde yapımını tamamladıkları halı sahaları gençlerin hizmetine sunduklarını hatırlatan Kaya, bu üç köye de gençlerin, çocukların rahatça sporlarını yapabilecekleri yerleri kazandıracaklarını söyledi. Kaya, Menderes ilçesindeki son programında, Karakuyu Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri ve 1143 nolu Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

 
İndirim izdiham yarattı... Halı için birbirini ezdiler!
 
Karşıyaka zirve aşkına!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 28 Kasım 2022 Pazartesi 12:12

Kimse kusura bakmasın. Sezarın hakkı sezara. seçtiğimiz başkan nerede. neden görevden alındı. çok doğru işler yaptığı için mi. kimse bunları konuşmuyor. akpli başkan zamanında ben hizmeti gördüm arkadaş. bizimkiler dediklerimiz ne yaptı yolsuzluktan başka.

Yorumu oyla      2      3  
Menderesli 26 Kasım 2022 Cumartesi 15:43

Menderes ilçesi yazlık konutların en çok olduğu bir ilçedir,malesef bu konuda yetersiz bir hizmet yapıyor,belediye başkanı rüşvet ve yolsuzluk dolayısiyle açığa alındı,yazlık konutlarda imara aykırı yapılanmalar,hobi bahçeleri her yeri kaplamış,neredeyse Menderes içindeki parklara ev yapılacak,emlâk ve temizlik vergileri tahsil ediliyor ve başka hiç bir hizmet yoktur...

Yorumu oyla      7      4  
Oy yoksa, hizmet de yok! 26 Kasım 2022 Cumartesi 15:12

Niye; devlet baba mı "öldü"? Bu, oya göre hizmetin gittiğinin açıkça itirafı. İlçe belediyesi sizden olmayınca hastane yapılmayacak mıydı? Sayılan işlerin ilçe belediyesi ile ne alakası var?

Yorumu oyla      3      3  
Ağam bizimle eğleniy 26 Kasım 2022 Cumartesi 13:05

Doğalgazı ilçe belediyesi mi yoksa İzmir Gaz mı getirmiş? İZBAN'ı ilçe belediyesi mi yapmış? Hastaneyi ilçe belediyesi mi yapmış? Bize oy verin, yoksa merkezi hükümet yatırım yapmaz mı denmek istenmiş? Katı atık bertaraf tesisi tam olarak nereye yapılsın? Hem tesise itiraz et, engelle hem de çöp tesisi yapamadılar diye eleştir. Bu nasıl siyaset? 1 katrilyon Türkiye bütçesi değil mi? Bütün bütçeyi Menderes'e mi harcadınız?

Yorumu oyla      3      3  
Yazık! 26 Kasım 2022 Cumartesi 12:55

1 katrilyon derken? Bir mucize oldu, yerel seçimlerde İzmir'i AKP aldı; çöp tesisi yapmayacak mısınız? Sizin mantığınıza göre çöp tesisi hiçbir yere yapılmamalı. Tamamen insan kandırma üzerine siyaset yapılıyor. Menderes halkını küçük görmeyin. İnsanlar saf değil. Umarım yaptığınız her iş Konya Belediyenizin örnek gösterdiğiniz hayvan barınağı gibi değildir.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 yılda 74 belediyeye 88 terör soruşturması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2019-2022 arasında 74 belediyede terörle ...
CHP'li Sertel'den 'basın kartı' çıkışı!
Vütçe görüşmelerinin komisyon süreci sonlanırken komisyonda konuşan CHP ...
2023 bütçesi komisyondan geçti!
2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2021 Yılı Merkezi Yönetim ...
 
Mısır ile normalleşme mesajı: Saygı çerçevesinde sürmektedir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Mısır'la ilişkilerin normalleşmesine ...
'Teröristleri bu bölgelerden temizlemeliyiz'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, ...
TBMM Komisyonu'nda 'Noel baba' tartışması
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Cumhurbaşkanlığı bütçesinin görüşmeleri ...
 
'Pakistan'ın terörizmle mücadelesini destekliyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pakistan'ın terörizmle mücadelesini ...
Şiddet karşı birlik mesajı: Kadınlardan yana tarafız
Bakan Bozdağ, "Kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda kadınlardan ...
'75 milyar dolarlık savunma projesi hacmine ulaştık'
Erdoğan, "Savunma sanayi alanında Türkiye'yi dünyanın süper liginde ilk ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva