HABERLER>POLİTİKA
19 Ekim 2015 Pazartesi - 12:38

Karabağlar’da Yıldırım rüzgarı!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım seçime kısa bir süre kala hız verdiği seçim çalışmalarını Karabağlar’da hemşeri dernekleri ve ev ziyaretleri ile sürdürdü.

Karabağlar’da Yıldırım rüzgarı!

Yoğun seçim mesaisinde sokak sokak dolaşan Binali Yıldırım saha çalışmalarında binlerce İzmirliye ulaştı. Diğer parti adaylarının aksine yılmadan, yorulmadan seçmenle buluşmaya devam eden Yıldırım yaptığı çalışmanın karşılığını sokakta görüyor. İzmir’de her kesimden insana kendini yakından tanıtmayı başaran Yıldırım tüm İzmirlilerin gönlünü kazanmayı hedefliyor.
 


MESELE MEMLEKET MESELESİ
Seçim çalışmalarının Karabağlar durağında ilk olarak Gültepe Toros meydanında düzenlenen kahvaltıda Erzincanlılarla buluşan Yıldırım hemşerilerine birlik ve beraberlik mesajları verdi. “Türkiye’ye savaş ilan edemeyecekleri için içerden güç kaybettirecek yeni yöntemler arıyorlar. Mezhep kavgaları, paralel yapılanmalar, terör saldırıları Türkiye’nin kardeşliğini bozmaya yöneliktir” diyen Yıldırım “Birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlar ne şekilde gelirse gelsin fark etmez, burada mesele memleket meselesidir. Mesele Türk milletinin kardeşliği ise gerisi teferruattır. Türkiye ne kadar güçlü olursa geleceğimiz o kadar güvende olur” diye konuştu. Erzincan Tercanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği toplantı mini mitinge dönüşürken derneğin açılışını da Binali Yıldırım yaptı. 
 
“MHP KENDİ TABANINI ÜZDÜ”
Konuşmasında 7 haziran seçimlerinde koalisyon çıkmamasının nedenini muhalefet partilerinin hedeflerinden şaşmış olmasına bağlayan Yıldırım “hiç biri iktidar olmak için çalışmadı, siyasette anlaşılması zor bir hedef etrafında bir araya geldiler. İktidarı kazanmak için değil, AK Partiyi iktidardan düşürmek için adeta birleştiler. İktidar olmak sorumluluk, fedakarlık, tüm milleti kucaklamak ister. Etnik siyaseti, bölge siyaseti yaparsanız, bu milleti sizden bizden diye ayırırsanız iktidar olamazsınız. İktidar ortağı olma fırsatına hayır diyen Devlet Bahçeli yıllardır iktidar bekleyen MHP seçmenini çok üzdü. Seçim sonrasında tabanın sesine kulak vermedi, ne dediysek ‘hayır, hayır, hayır’ dedi. Tüm uzlaşma taleplerine hayır diyen Bahçeli’ye bir hayır da sandıkta ülkücüler verecek” şeklinde konuştu. 

“KALKINMANIN İLK ADIMI İSTİKRAR VE GÜVEN”
Cennettepe’de düzenlenen ev toplantısında, ülkede geleceğe ilişkin umutlardan bahsetmenin ön şartını açıklayan Yıldırım, “Kalkınmanın ilk adımı istikrar ve güvenin olduğu güçlü bir iktidardır. 7 haziranda bize oy vermeyenler üzülmesin. O bir yol kazasıydı. Biz bu ülkeyi ayrıştırmak isteyenlere karşı inadına birlik inadına kardeşlik istiyoruz. Tüm farklılıklarımıza rağmen ortak acılar karşısında gözyaşlarımızın rengi hep aynı” diye konuştu.

Erzincan Tercanlılar Derneğinin yanı sıra Erzurumlular Derneği, Sivas Güney Kayalılar Derneği, Bayburtlular Derneği, Güneydoğulu kanaat önderleri ile ayrı ayrı toplanan Yıldırım vatandaşların daveti üzerine ev toplantıları ile de kapı kapı dolaşarak seçimde ‘Güçlü Türkiye Hedefi’ne destek istedi. Karabağlar Zincirlikuyu esnafını ziyaret eden Binali Yıldırım dükkânlara tek tek girdi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Yıldırım sorunları dinledi. Çocuklara ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf ve selfie çektiren Binali Yıldırım gençlerle motosiklete binerek caddede tur attı. 

TEKRAR ŞANS İSTEDİ
İzmirlilerden daha önce AK Parti’ye verdikleri desteği tekrar isteyen Binali Yıldırım “Daha önceki seçimlerde İzmir’de 1 milyona yakın oy aldık. 7 Haziran’da verilen mesajı da kendimizce değerlendirdik. Gereğini yerine getirmek için halkımızdan güçlü bir AK Parti iktidarına tekrar şans vermelerini istiyoruz” dedi.

 
Kıskançlıkta son nokta: Mezarın yerini değiştirdi
 
Müezzinoğlu’ndan İzmir mesajları: Odaya yanıt ve Atatürk çıkışı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP adayı Çam: İktidara getirin, geleceğinizi kurtarın
Urla’nın Özbek, Yağcılar, Barbaros, Kadıovacık ve Bademler köylerinde ...
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e ara program!
CHP Genel Başkanı 30 Ekim’deki buluşmadan 9 gün önce Aydın’a yapacağı ...
Karınca modeli sahada: AK Parti 9 adayla Bergama’da
AK Parti İzmir Milletvekilli adayları karınca modeli ile Bergama’ya çıkartma yaptı.
 
CHP’den Yarımada çıkarması!
1 Kasım seçim hazırlıklarını sürdüren CHP birinci bölge milletvekili adayları, ...
AK Parti Adayı Kaya: Yolumuz millete hizmet yolu
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili ...
Bakan Avcı açıkladı: Şubat’ta kaç öğretmen atanacak?
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ''Bölgemiz, bütün Ortadoğu doğrusu deyim ...
 
Çıray’dan Davutoğlu’na ‘şantaj’ tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili’nden Başbakan Davutoğlu’nun şantaj çıkışına sert ...
Yıldırım’dan çarpıcı mesaj: NYT’nin yorumu acı ama gerçek
AK Parti’nin en önemli isimlerinden biri olan Binali Yıldırım, New York ...
HDP İzmir’den broşür harekatı: Kapı kapı gezerek…
Ankara Garı önündeki patlamanın ardından seçim çalışmalarını durduran ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva