HABERLER>SAĞLIK
25 Mayıs 2022 Çarşamba - 12:34

İzmir’in kuzeyine dev yatırım!

Ekol Sağlık Grubu yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Ekol Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz, “İzmir’in kuzeyinde yer alan Özel Sada Hastanesi’ni grubumuza dahil ederek Ekol kalitesini İzmir’in kuzeyine de götürecek olmaktan dolayı mutluyuz. Yeni yatırımımız sağlık grubumuza ve İzmir’imize hayırlı olsun” dedi.

İzmir’in kuzeyine dev yatırım!

2007 yılında Ekol Dal Merkezi ile sağlık hizmetleri vermeye başlayan Baz Ailesi, Ekol Hastanesi ile Avrupa'nın ve Türkiye'nin Kulak Burun Boğaz hastalıkları alanında kanser cerrahisi dahil muayene ve ameliyatlarının yapılabildiği bir merkez kurarak bir ilke imza atmıştı. Ekol Hastanesi yıllar içerisinde Baz Sağlık Grubu adı altında birçok branşta hizmet ağını genişleterek büyümeye devam etti. Geçtiğimiz günlerde Sada Hastanesi'ni bünyelerine katıldığını söyleyen Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz, "Hastalarımızın bize duyduğu güvenle yeni yatırımlara yöneliyoruz” dedi. Bir aile şirketi olarak 2007 yılında yola çıktıklarını belirten Baz, şöyle devam etti:

TÜM KAZANÇ SAĞLIĞA
“Eşim Figen Baz’ın işletmeci tecrübesi ile sağlıkta bölgemizin alanında uzman doktor kadrosunu bünyemizde bulundurarak, ileri teknoloji desteği ile halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edindik. Sağlıktan kazandığımızı yine sağlık yatırımları ile halkımıza daha geniş alanlarda hizmet vermeye yönlendirdik. Her yıl yeni ek branşlarla daha geniş kitlelere sağlık hizmeti ile yoğunlaşan hasta talebi, bizi yeni yatırımlara yönlendirdi. Geçtiğimiz yıl Balçova’da hizmete açtığımız Balçova Ekol Tıp Merkezi, başta Yarımada olmak üzere bu bölgede ciddi ilgi gördü. Bize olan güven yeni yatırımlara yönelmemizi sağladı.”

500 YATAKLI
Sada Hastaneleri’nin yanı sıra 35 bin metrekare alanda kaba inşaatı bitmiş ek binayı da kısa sürede bitirerek tüm branşlarda halkın hizmetine sunacaklarını dile getiren Baz, “Yine aynı alandaki bir başka binada yaşlı bakım merkezi kuruyoruz. Burası hem yaşlı bakım merkezi olarak kullanılacak hem de yurt dışı hastalarımızın konaklama ihtiyacını karşılayacağımız merkezimiz olacak. Ekol Hastanesi bünyesine ilave ettiğimiz Sada Hastanesi ile Bergama, Aliağa, Dikili, Ederemit ve Çanakkale bölgesindeki hastalara; onkoloji ünitesi, kanser tedavisi, tüp bebek, kalp damar cerrahisi başta olmak 25 branşta 44 uzman hekimle sağlık hizmeti vereceğiz. 1 yıl içerisinde 500 yataklı hastaneye dönüşecek olan Kuzey Ekol Hastanesi, Bayraklı Şehir Hastanesi’nden sonra en fazla yatak kapasitesine sahip hastanelerden birisi olacak. 500 milyon liralık bu yatırımla birlikte çalışan sayımızın 2 bin 500 personelin üzerine çıkmasını bekliyoruz” bilgisi verdi.

KADIN DOĞUM HASTANESİ
Çiğli’de bulunan Ekol Sağlık Grubu kampüsü içerisinde kaba inşaatı devam eden yeni hastane binasında Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Tüp Bebek Merkezini de açmayı planladıklarını söyleyen Op. Dr. Mehmet Baz, “2023 yılı sonuna kadar bu hastanemizi de hizmete açmayı planlıyoruz. Bu hastanemize ise yaklaşık 300 milyon liralık yatırım yapacağız” ifadelerini kullandı.

 
3 yılda 6 bin kişiye ulaştı... Bayraklı'da vatandaşa kusursuz hizmet!
 
Büyükşehir ödüle doymuyor... Bu gurur İzmirlinin!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Korku tüm dünyayı sardı... Uzmanlar çiçek aşısına yeşil ışık yaktı!
İngiltere'de başlayıp Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde hızla yayılan ...
Salgında günün bilançosu: 6 vefat, bin 304 yeni vaka!
Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosunu paylaştı. Buna göre Türkiye'de ...
Maymun çiçeği Slovenya'da da görüldü
Slovenya’da ilk maymun çiçeği virüsü tespit edildi. Virüsün Kanarya Adaları’ndan ...
 
Toplu taşımada maske kalkacak mı?
Türkiye, 26 Nisan’daki son Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısından bu ...
Bakanlığa tabip, diş tabibi ve eczacı atanacak
Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ...
Vaka sayıları açıklandı... Maske eşiğinde ikinci gün!
Türkiye'de son 24 saatte 922 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı, ...
 
Pfizer: COVID-19 aşısı 5 yaş altı grup için etkili
İlaç şirketi Pfizer/BioNtech'in ürettiği COVID-19 aşısının, 5 yaş altı ...
KKTC'de maymun çiçeği virüsü var mı?
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, ülkede bugüne kadar maymun ...
Eşrefpaşa uyardı: Gizemli hepatit tehlikesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva