HABERLER>POLİTİKA
9 Ocak 2023 Pazartesi - 14:23

İYİ Parti'de 5’inci isim adaylık için yola çıktı… Doğan: Arkamdaki tek güç teşkilatımızdır!

Partisinin İzmir İl Binası’ndan il başkanlığı adaylığını açıklayan Ülkü Doğan, “Ben bu partinin kurucuları arasındayım. Bu salonda olan herkesle geçmişimiz var. Kiminin çocuğunun hastalığını, kiminin torunun nişanını bilirim. Ben teşkilatın içinden geliyorum, teşkilatı tanıyorum. Bu nedenle teşkilatın içinden çıktık yola. Benim arkamdaki tek güç inanç birliği ve teşkilatımızdır. Teşkilatımızın partimizin için en doğru kararı vereceğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti de 5’inci isim adaylık için yola çıktı… Doğan: Arkamdaki tek güç teşkilatımızdır!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İYİ Parti İzmir’de mevcut il başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın istifası sonrası başlayan ‘yeni il başkanlığı’ sürecinde aday bolluğu yaşanmaya devam ediyor.

22 Ocak’ta gerçekleştirilmesi planlanan kongrede yeni başkanlık için Öztürk Keskin, Oğuzhan Yar, Sinan Bezircilioğlu ve Şakir Genç’in adaylığını açıkladığı süreçte İYİ Parti İzmir İl Seçim İşleri Başkanı Av. Ülkü Doğan’da bugün parti İl Binası’nda adaylığını açıkladı.

NEDEN OLMASIN?
Kadın bir il başkanının olması fikrine dikkat çeken Doğan, “İçinde bulunduğumuz ayın 22'sinde yeni İl Başkanı ve İl Yönetimimizi seçmek üzere İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Şimdiye kadar kongrede adaylığını açıklayan birbirinden değerli İYİ yol arkadaşlarımız var. Ben de genel başkanı kadın olan bir partide, İzmir gibi demokrasi ve hoşgörünün merkezi olan bir şehirde neden bir kadın İl Başkanı olmasın" diyerek İYİ parti İl Başkan adayı olarak huzurlarınızdayım” dedi.

BOL ADAY PARTİYE TEVECCÜHÜ GÖSTERMEKTEDİR
Tüm adaylara başarılar dileyen  Doğan, “Ortak amacımız İYİ Parti’yi iktidar, genel başkanımızı da Başbakan yapmaktır. İl kongremizin hak edenin kazandığı demokrasi şöleni gibi geçecek bir seçim ile sonlanmasını temenni ediyorum. İYİ Parti’ye hizmet etmek isteyen başkan adaylarımızın sayısının çok olması aslında partimize tevecühün ne kadar yüksek olduğunu da göstermektedir. Unutulmamalıdır ki bu tarz olaylar ancak iktidara yürüyen partilerde yaşanır. Bu tarz olaylar derken kastım şudur ki; İl başkanlığı zor bir görevdir. Çocuklarını, eşini, aileni ihmal edersin. Gecen, gündüzün olmaz. Bu zor göreve bu kadar talep varsa bilinmelidir ki bizim partimizin serdengeçtisi çoktur. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Bir yandan  ekonomik sıkıntı ile beli bükülen milletimiz diğer yandan ayrıştırıcı kutuplaştırıcı bir siyasete kurban ediliyor. İşsizlik, hayat pahalılığı, adaletsizliklerle mücadelede umut olan isim ise Sayın Meral Akşener’dir. Bize düşen de bu teveccühe layık olmaya çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

O SENE BU SENE
Arkasındaki tek gücün teşkilat olduğunu belirten Doğan, “Partimizin iktidara yürüdüğü şu günlerde, yaklaşan ve Türkiye'nin kader seçimi olarak gördüğümüz genel seçimlere bir kaç ay kala ayrıştırmadan, bütünleştirerek, tüm teşkilatları ile birlikte ve bir olarak çalışacak bir İl yönetimi ile delegelerimizin karşısına çıkarak desteğinize talip olacağız. Genel Başkanımız, genel merkezimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve 30 ilçemizin birlik ve uyum içerisinde olacağı bayram sofrası kurmayı hayal ediyoruz. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine ve Büyük Atatürk'ün ortaya koyduğu vizyona inanan, bu yolda Sayın Meral Akşener'in liderliğiyle iktidara yürüyen ve sadece partimizin başarısı için yola çıkmış insanlarız. Ben bu partinin kurucuları arasındayım. Bu salonda olan herkesle geçmişimiz var. Kiminin çocuğunun hastalığını, kiminin torunun nişanını bilirim. Ben teşkilatın içinden geliyorum, teşkilatı tanıyorum. Bu nedenle teşkilatın içinden çıktık yola. Benim arkamdaki tek güç inanç birliği ve teşkilatımızdır. Teşkilatımızın en doğru kararı vereceğine inancım tamdır. Şahsen benim tek dayanağım; İYİ Parti delegelerimizin şaşmaz ferasetidir. Müdahaleye, manipüleye, hedef göstermeye bakmadan partimiz için en doğru kararı vereceklerine olan inancımdır. Bundan 100 yıl önce; kadınlarına, yükselmeyi hedef gösteren, büyük bir vizyonun ve 25 Ekim 2017'de ülkenin gidişatını değiştirme kararlığıyla yola çıkan o cesaretin. O sene bu sene” dedi.

30 İLÇEYİ KUCAKLAYACAĞIZ
Bazı ilçelerin destek açıklaması yapması yönündeki soruya da yanıt veren Doğan, “Kongre sürecinde gayet normaldir. Birbirinden değerli ilçe başkanlarımızın desteğini açıklaması kadar doğal bir şey yoktur. 22 Ocak günü kim kazanırsa kazansın önemli olan 30 ilçe başkanımızı kucaklamasıdır. Ben seçilirsem böyle yapacağım. 30 ilçe ve il teşkilatı ile kucaklaşacağız” ifadelerini kullandı.

İSTİŞARELERDE BULUNDUK
Adaylık kararına ilişkin genel merkez düzeyinde görüşmeleri olduğunu da belirten Doğan, olumsuz bir dönüş almadığı mesajın verdi ve “İki değerli milletvekilimizi de aradım. Genel Başkanımıza da ulaşamaya çalıştım. Özel kalemi Esma Hanım'la görüştüm. İstişarelerde bulunduk. Herhangi bir sorun yok. Şu an karşınızdayım” ifadelerini kullandı.

 
Bürokrat ve generallerin oturduğu sitede gizli kamera ve dinleme cihazı!
 
Jahovic, Göztepe'ye dönmek istiyor
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İYİ 11 Ocak 2023 Çarşamba 21:33

Meclis''te olmak ta yakişirdi ve zamaniydi aslinda .Ülkenin eğitimli, kucaklayici ve duruşuyla gençlige örnek olacak kisilere ihtiyaci var. Yolu açik olsun

Yorumu oyla      2      3  
Cemil il delegesi 10 Ocak 2023 Salı 14:54

Partimizin kurucularından olan ve ilk günden beri canla başla çalışan Değerli başkanımız Sn Ülkü Doğan hanımefendinin il başkan adayı olması bizleri çok mutlu etti. Şunun bunun adaylagini bırakın Ülkü başkanımız Teşkilatların adayıdır. İzmir için çok doğru bir kişidir. Ne yazılırsa yazılsın sonunda kazanan İzmir olacaktır. Ülkü başkanın yanındayız.

Yorumu oyla      2      3  
İyi Partili 10 Ocak 2023 Salı 12:17

sağda solda konuşulanlar, herkes birilerini kendini sağlama almak için ön plana çıkarıyor. zaten derdimiz bu değil m? bırakın lütfen kimse kendi paralel teşkilatını kurmasın..!

Yorumu oyla      2      3  
iyi partili delege 9 Ocak 2023 Pazartesi 17:55

ülkü hanım teşkilatımız diyorsunuz sonrada milletvekilleri ile genel merkez ile görüştüm diyorsunuz. iyi parti izmirde ilk defa demokratik bir seçime girecek.siz ve sizin gibi biz genel merkezin adayıyız diyen kişiler yüzünden biz delegeler yanlış yönlendiriyoruz. bırakında delege olarak kime oy vereceğimizi biz secelim

Yorumu oyla      3      3  
bekir 9 Ocak 2023 Pazartesi 16:27

delege sen ne sanıyorsun birkaç sırtı kalınındır partiler diğerleri delegeler vs hepsi hikayedir

Yorumu oyla      3      3  
delege 9 Ocak 2023 Pazartesi 14:37

sinan bezirciye husmenle aytun cırayın adayı diyorlardı sizin içinde bunlara karsı musavat dervısoğlunun adayı dıyorlar bu teşkılat illaki birilerinin adayınamı muhtaç

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Tank Palet' tepkisi: Bir özür bile dilemediler
MSB'nin Arifiye yerleşkesindeki Yeni Nesil Fırtına Obüsleri teslimat töreninde ...
CHP’li Kılıç’tan ‘il başkanlığı’ yorumu: Kendini düşünen partiye ihanet eder!
Yeni il başkanlığı süreci ile ilgili değerlendirme yapan Cumhuriyet Halk ...
'6 bine yakın personel istihdam edeceğiz'
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Genç çiftçilerimize yönelik Uzman ...
 
AK Partili Kaya, Selçuk'ta sahaya indi... Yerel yönetime Şirince eleştirisi!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Selçuk'ta ...
İklim değişikliği mesajı: İnsanlığın ortak meselesidir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İklim krizinin yıkıcı etkileri karşısında ...
'Haklarımızı çiğnetmedik, çiğnetmeyeceğiz'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile ...
 
CHP'li Kılıç'tan emekli aylığı için kanun teklifi: Asgari ücretten az olmamalı!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Av. Sevda Erdan ...
Bakan Varank'tan TOGG açıklaması!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İklim kriziyle mücadelenin ...
Ender ALDANMAZ yazdı... Bir cinayet ve Soyer’in yeni rakibi!
Ender ALDANMAZ yazdı... Bir cinayet ve Soyer’in yeni rakibi!
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva