HABERLER>SPOR
1 Nisan 2018 Pazar - 15:37

Göztepe, Hüseyin Göçek'i yenemedi!

Süper Lig'de iç sahada oynadığı son 6 maçı da kaybetmeyen Göztepe, Kasımpaşa'yı ağırladı. Hakem Hüseyin Göçek'in verdiği kararlar ile gölge düşürdüğü maçı Kasımpaşa 2-0 kazandı. Göztepe'de Kosanovic, 70. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Göztepe, Hüseyin Göçek i yenemedi!

Süper Lig'de iç sahada oynadığı son 6 maçı da kaybetmeyen Göztepe, Kasımpaşa'yı ağırladı. Hakem Hüseyin Göçek'in verdiği kararlar ile gölge düşürdüğü maçı Kasımpaşa 2-0 kazandı.

Göztepe maça hızlı başlayan taraftı. 2. dakikada sol kanattan çabuk kullanılan köşe vuruşu sonrasında Andre Poko sol çaprazdan yerden vuruşunu yaptı ancak top kaleci Ramazan Köse'de kaldı.

MAÇTAN NOTLAR:
Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Kasımpaşa maçının on birinde büyük bir sürprize imza attı. Genç teknik adam, ikinci yarıda sadece 3 maçta 50 dakika oynayan Oscar Scarione'ye aylar sonra ilk 11'de forma verdi. Yedek kulübesine mahkum olan Arjantinli futbolcu, Rotman'ın yerine orta sahada görev yaptı. Sarı-kırmızılılarda cezaları sona eren Poko ve Selçuk kadroda yer aldı. Poko on birde görev alırken, Selçuk yedek soyundu.

İzmir ekibinde sakatlıklarından dolayı stoperler Kadu ve Hakan'ın yanı sıra orta saha Atakan ile golcü Ömer 21 kişilik kafilede yer bulamadı. Göztepeli taraftarlar Kasımpaşa karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 8 bin sarı-kırmızılı futbolsever Bornova Stadı'nı doldurdu. Maçtan önce atkı ve flamalarla görsel şov yapan taraftarlar futbolcuları teker teker tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulundu.  Yaklaşık 50 Kasımpaşalı taraftar da takımlarını yalnız bırakmadı. Kasımpaşalılar, '1950'nin şampiyonu Şanlı Göztepe' pankartı açtı, statta centilmenlik rüzgarları esti. Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Göztepe takımının oyuncuları ve teknik kadrosu da karşılaşmayı izledi.

Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi maçtan önce Tamer Tuna ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ile sarı-kırmızılıların kaptanı Selçuk'a çiçek verdi.

MAÇTAN DAKİKALAR:
Sarı-kırmızılılar, 5. dakikada bir kez daha yaklaştı: Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan ortasında Demba Ba penaltı noktasının yanından kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Ramazan Köse'nin kontrolünde top yandan auta gitti.

Konuk ekip, 15. dakikada rakip kale önünde skoru değiştirmeye yaklaştı: Trezeguet'nin pası sonrasında iki rakibinden sıyrılıp sol çaprazdan ceza alanı içine giren Olivier Veigneau, sol ayağıyla yerden vuruşunu yaptı ancak top az farkla yandan auta çıktı.

Maçta ilk gol Kasımpaşa'dan geldi! 24. dakikada Veysel Sarı, takımını 1-0 öne geçirdi: Sağ kanattan Ahmed Ildiz'in kullandığı köşe vuruşunda Demba Ba topu kafayla ceza alanı dışına uzaklaştırdı. Trezeguet, pasını geriye doğru Strahil Popov'a verdi. Popov, orta yuvarlağın yanından ceza alanı içine doğru topu doldurdu ve Veysel Sarı, göğüsüyle topu önüne indirdikten sonra sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak topu kaleci Beto'nun solundan ağlarla buluşturdu.

Göztepe, bu golden sadece 6 dakika sonra cevap vermeye çok yaklaştı: Savunmanın arkasına iyi sarkan Demba Ba ceza alanı içine girdikten sonra sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak yıldız futbolcuya kaleci Ramazan Köse yine izin vermedi.

Göztepe, 45. dakikada bir gol buldu ancak hakem Hüseyin Göçek, faul gerekçesiyle golü iptal etti. Ceza alanına gönderilen pasta topla buluşan Demba Ba'nın topu alırken Veysel Sarı'ya yaptığı müdahale nedeniyle hakem Hüseyin Göçek, golü iptal etti. Karşılaşmanın ilk yarısı, Kasımpaşa'nın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Göztepe, ikinci yarıya da baskılı başladı. 46. dakikada kaleyi cepheden gören noktadan Oscar Scarione sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı ancak kaleci Ramazan Köse soluna giden topu yatarak kontrol etti ve gole izin vermedi.

Sarı-kırmızılılar iki dakika sonra bir kez daha gole yaklaştı: Ceza alanı içinde yaşanan mücadele topu bırakmayan Demba Ba sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak Ramazan Köse'yi yine geçmeyi başaramadı!

Beraberlik yakalamak isteyen Göztepe, Poko ile gole yaklaştı: Halil Akbunar'ın pası sonrasında Andre Poko ceza alanı dışından sağ ayağıyla müthiş bir şut çıkardı ancak üst direğe çarpan top oyun alanının dışına gitti.

Göztepe, 52. dakikada önemli bir fırsattan yararlanamadı. Ceza alanı içinde Andre Poko, pasını Demba Ba'ya çıkardı. Tecrübeli futbolcu altıpas içinde tek dokunuşla topu ağlara göndermek istedi ancak kaleci Ramazan Köse ayaklarıyla gole izin vermedi.

Ev sahibi ekip, 53. dakikada bir kez daha Ramazan Köse'ye takıldı! Halil Akbunar'ın ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Demba Ba, sol ayağıyla çok sert vurdu ancak kaleci Ramazan Köse soluna giden topu uzanarak çelmeyi başardı.

Göztepe 70. dakika maçta 10 kişi kaldı. Milos Kosanovic, sol kanattan ilerlemek isteyen Trezeguet ile girdiği pozisyonda topu eliyle keserek engelledi ve ikinci sarı kartını görerek takımını yalnız bıraktı.

Sarı-kırmızılılar 75. dakikada bir kez daha gole yaklaştı ancak Ramazan yine geçit vermedi! Andre Poko'nun pasıyla ceza yayı üzerinde kaleyi sırtı dönük pozisyonda topla buluşan Demba Ba, rakibinden kurtulduktan sonra ceza alanı içinden sağ ayağıyla çok sert vurdu ancak kaleci Ramazan Köse iki hamlede topa sahip oldu.

Kasımpaşa, 90+1. dakikada geliştirdiği kontratakta farkı 2'ye çıkardı! Sol kanattan ceza sahası içinde topla buluşan Trezeguet, kaleci Beto'yu mağlup etti ve skoru 2-0'a getirdi.

6 MAÇ SONRA KAYBETTİ
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kasımpaşa sahadan 3 puanla ayrıldı. Konuk ekip ligde 4 maç aranın ardından 3 puana ulaşırken ayrıca deplasmandaki 6 maçlık galibiyet hasretini de noktaladı. Göztepe ise ligde evinde 6 maç sonra ilk kez kaybetti. 

 
İzmir'de kahreden kaza: Doğacak çocuğunu göremeden can verdi
 
Şengül’den Kocaoğlu’na 'fair-play' çağrısı: Samimi olarak oturalım…
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezo 1 Nisan 2018 Pazar 19:05

Osmnalı maçından sonra , kasım paşa maçında da hakem facia sı yaşamak tesadüfmü? merak ediyorum !

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu istediğini alamadı
Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Akın Çorap Giresunspor'la 0-0 berabere ...
Karşıyaka, Başbakan'ın açıklamalarıyla sevindi
İzmir'de Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatları hızla yükselirken tartışmaları ...
Manisaspor küme düştü!
Grandmedical Manisasporlu futbolcular, Elazığspor mücadelesinin ilk dakikasında ...
 
Bucaspor'da buruk sevinç
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Amed Sportif'le 90+2'nci dakikada attığı ...
Menemen Belediyespor'da beklenmedik kayıp
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere ...
Pınar Karşıyaka deplasmanda kayıp
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde üst üste alınan 2 galibiyetten sonra ...
 
Aziz Yıldırım disiplin sopasını gösterdi!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre üyeleriyle yaptığı sohbette “Ali ...
Türkiye'de ilk... Konak'ta engelsiz raketler
İlklerin şehri İzmir, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Engelsiz Raketler ...
Kaf-Kaf'ın gücü yetmedi!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 23’üncü haftasında Trabzonspor Basketbol ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva