HABERLER>POLİTİKA
1 Nisan 2018 Pazar - 15:57

Şengül’den Kocaoğlu’na 'fair-play' çağrısı: Samimi olarak oturalım…

AK Parti Çiğli Kongresi’ne İl Başkanı Şengül’ün sözleri damga vurdu. AK Parti İl Başkanı Şengül, “Buradan Aziz Kocaoğlu’na sesleniyorum. Asla kavgaya ve çatışmaya girmem. Gelin beraber oturalım. Bu çatışmaları, kavgaları bir kenara bırakalım" dedi.

Şengül’den Kocaoğlu’na  fair-play  çağrısı: Samimi olarak oturalım…

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Çiğli İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada hem partililere hem de siyasi rakiplerine mesajlar verdi.

Daha önce görev yapanların, görevi devrettikten sonra vefa görmediğini söyleyen Şengül, "Partinin en büyük hastalığı bu. Geçmişte görev yapan arkadaşlarımız parti için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz siyaset yaparken hiçbir beklenti içerisinde olmadan siyaset yapıyoruz. Eğer kafanızda makam mevki olursa bilin ki sonu hüsrandır. Biz davamıza inandığımız için siyaset yapıyoruz. Kendimiz için siyaset yapmıyoruz. Yaşadığımız sıkıntıları gelecekte ezilen mazlumlar yaşamasın diye siyaset yapıyoruz. Eğer bunu bilirsek kendi egolarımız bir kenara bırakırsak, gerçekten samimi olursak, olumlu yanlarımızı ön plana çıkarırsak başarıyı yakalarız. Biz o hastalıkları tedavi etmek için buradayız" dedi. Partililerin, egoları ve nefsi ile sürekli savaşmaları gerektiğini ifade eden Başkan Şengül, kendini pazarlayan ve belli makam mevkiler peşinde koşanlarla mücadele etmek için göreve geldiğini kaydetti. Şengül, "Bizim oyun oynayanlarla kendi için koşturanlarla yolumuz bir olmaz. Ya iyi bir ekip oluruz, ya yollarımızı ayırırız" dedi.

KOCAOĞLU’NA ÇAĞRI
Açıklamasının devamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştiren Şengül, "Kocaoğlu, sanki çok önemli projeler yapmak istiyor da Hükümet bunu engelliyor. Ne zaman hesap verme zamanı geldi aynı konuşmalar başlıyor. Bir metin yazıp İl Başkanı'na gönderiyor. Ona da yanıt verecek değilim. Buradan Aziz Kocaoğlu’na sesleniyorum. Asla kavgaya ve çatışmaya girmem. Gelin beraber oturalım. Bu söylemleri, çatışmaları, kavgaları bir kenara bırakalım. Samimi olarak oturalım, İzmir’in acil sorunları ne, bizim üzerimize ne düşüyor, sizin üzerinize düşen ne? Onları yapmaya çalışalım. Didişme ile kavgayla kaybedecek zamanımız yok. İstiyoruz ki İzmir kazansın Türkiye kazansın" dedi. (DHA)

 
Göztepe, Hüseyin Göçek'i yenemedi!
 
Meral Akşener yeniden Genel Başkan!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 2 Nisan 2018 Pazartesi 08:35

Ama hala bilip bilmeden konuşuyorsunuz. böyle fair play teklifi olur mu? Mizaçlar hep aynı, şaşırmıyorum ama.

Yorumu oyla      9      5  
Mister No 2 Nisan 2018 Pazartesi 00:09

Dün dalga geciyordunuz, asagiliyordunuz bugün fair play diyorsunuz. Bu sözleri samimi bulacak kim var ? Iki gün arayla iki degisik konusma tutarlilikmi ?

Yorumu oyla      10      5  
Samimiyet 1 Nisan 2018 Pazar 20:37

Sayın Şengül hangisi gerçek dün Tire‘deki konuşmanız mı yoksa bugün Çiğli‘de yaptığınız konuşmamı.Dün Sayın Başbakan vardı bugün yoktu onun için mi öyle konuştunuz? Samimiyetiniz ölçülür duruma gelirse sizin peşinizden nasıl geleceğiz Chp‘lilerden önce bizim ikna olmamız lazım.Dikkat edin Ak Partililer artık soru söruyor, konuşuyor, eleştiriyor zira özünden gelinen parti ve yeni kurulan parti insanlara soğuk gelmiyor.Gönlümüzde ve aklımızda ne varsa dilimizden o çıkmalı değil mi?

Yorumu oyla      14      5  
Boşuna 1 Nisan 2018 Pazar 18:50

Sn. Şengülün İzmir'i bilen biri olarak bu sözleri İzmir'li olmayan partilileri için söylediğini düşünüyorum. Kocaoğlu bu kentte her zaman birlikten, dayanışmadan yana olmuş, zaman zaman bu nedenle kendi partililerinden tepki görmüş insandır ve bizler bunu da biliyoruz. Konuşmasını da okuduk, baştan sona her satırına her İzmirli imza atar. Atmayanlar, sadece okumayanlar, düşünmeyenler ve atmaya korkanlardır! Ortada kalan soruları mı unutturmaya çalışıyorsunuz? İzdenizin gemileri bağlama izni verildi mi? Sahil düzenleme izni? Pasaport, Bayraklı, Bostanlı, Mavişehir marinaları yapılacak mı? Karşıyaka stadı için inattan vazgeçip, belediyenin gösterdiği yere (zararı yok belediye yapsın!) stadı yapacak mısınız? Körfez geçişi inadından vazgeçip, körfez taramasına katılacak mısınız? daha sayayım mı?

Yorumu oyla      15      5  
Özde 1 Nisan 2018 Pazar 17:01

Özde İzmir‘e metro istiyoruz, Ak Partili büyükşehirlere hazineden hafif raylı ve metro sistemleri için yapılan yardımı istiyoruz.İl başkanımızın bugünkü konuşması ile dün Tire‘de belediye başkanı Kocaoğlu hakkında konuştuklarının aynı olmasını istiyoruz. İlçe ve il kongrelerinde isteyenin özgürce aday olmasını istiyoruz.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
14. yıl toplantısı tartışması: Yücel'den Şengül'e Kocaoğlu yanıtı!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun 14.yıl toplantısında merkezi ...
CHP'li Sındır: Emeklilerimiz açlığa mahkum ediliyor
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, DİSK Emekli- Sen Bornova ve ...
CHP PM üyesinden İzmir mesajları: Saadet Partisi'nden bir aday koymak zorundayız denirse...
CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Sera Kadıgül, "Genel seçim öncesi milletvekilleri ...
 
Başbakan'ın İzmir'deki ev ziyaretinde ilginç sohbet: Biz atadan, dededen CHP'liyiz ama...
Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Tire ilçesinde kendisini evlerine davet ...
AK Parti İzmir'de Pazar mesaisi: O ilçede iki adaylı kongreyi kim kazandı?
AK Parti İzmir’de Pazar mesaisinde Karşıyaka, Çiğli ve Menemen'de sandık ...
CHP’den hükümete ‘siber zorbalık’ uyarısı
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ‘siber zorbalık’ ile mücadele konusunda ...
 
Türkiye'den Yunanistan'a Kardak tepkisi!
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Kardak kayalıklarının, Türkiye'nin ...
O video için vekil Bayır'dan yeni karar!
CHP’li Bayır, Lider Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında teknolojinin azizliğine ...
CHP İzmir'in kadınlarından TBMM Başkanı Kahraman'a tepki
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kadın Kolları üyeleri, Çanakkale Zaferi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva