HABERLER>GÜNCEL
19 Ağustos 2022 Cuma - 16:44

Foça kazasında kayıtlar çıktı... Makam aracı çarpıp kaçmış!

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e tahsisli resmi makam aracının gece yarısı kaza yapmasının ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ilçedeki MOBESE kayıtlarını inceledi. Tespitlere göre, makam aracının park halinde bulunan araca çarptığı ve sonradan olay yerinden kaçtığı görüldü.  Başkanın özel kalem sekreterinin üstlendiği kazayla ilgili emniyet taraflar hakkında yalan beyanda bulunmaktan işlem yaptı.

Foça kazasında kayıtlar çıktı... Makam aracı çarpıp kaçmış!

EGEDESONSÖZ- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e tahsisli resmi makam aracının ilçe merkezinde seyir halinde gece yarısı park halindeki bir araca çarpmasıyla başlayan tartışma sürüyor. Başkan Gürbüz’ün kullandığı iddia edilen ve alkollü olduğu için farklı kişiler üzerine tutanak tutulan olayla ilgili İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ayrıntılı inceleme yaptı. Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bilgi notu ile tarafların verdiği ifadeler arasında çelişkiler olunca olay daha da derinleştirildi.

FATİH GÜRBÜZ’DEN ‘KAZA’ AÇIKLAMASI: BEN DEĞİL BELEDİYE ÇALIŞANI YAPTI!

BAŞKAN GÜRBÜZ’ÜN MAKAM ARACI KAZA YAPMIŞTI… DİREKSİYONDA SEKRETER ÇIKTI!

‘KAZAYI YAPTIM, GÜRBÜZ’Ü GÖRMEDİM’ DEDİ… EMNİYET İLE ÇELİŞTİ

SÖZ BU KEZ MAĞDURDA… FOÇA’DAKİ KAZADA BİR ÇELİŞKİ DAHA!

Kaza anına ilişkin MOBESE kamerası kayıtlarında Başkan Gürbüz’e tahsisli makam aracının seyir halindeyken sağ tarafta park halinde bulunan bir araca önce çarptığı, sonra kenardan sürtünerek olay yerinden kaçtığı tespit edildi. Şoför mahallinde bulunan kişi başta olmak üzere araçtan hiç kimse inmezken makam aracının olay yerinden hızlıca uzaklaştığı belirtildi.

SONRADAN GETİRİLDİ
Makam aracının arka sokaklara doğru kaçmasından bir süre sonra iki araç yan yana getirilerek kaza fotoğrafları çekildi. Park halindeki aracın tampon bölgesi tamamen çökerken makam aracının farı dışında yan tarafı ve kaput kısmının da hasar gördüğü gözlemlendi. İki aracın yarım metre aralıklı halde park edilmiş sonradan çekilen fotoğraflarına ulaşıldı. Ayrıca kaza anına ilişkin hiçbir parçanın yerde görünmemesi de dikkat çekti.

SEKRETER “BEN KAZA YAPTIM” DEMİŞTİ
Olayın ardından kamuoyuna açıklama yapan Başkanlık Özel Kalem Personeli Fadime Özdemir makam aracını kendisinin kullandığını ifade etmiş, kazayı da kendisinin yaptığını anlatmıştı. Özdemir, sık sık makam aracıyla birlikte başka araçları da kullandığını, bunun normal olduğunu, makam şoförünün izinli olması nedeniyle aracı aldığını anlatmıştı.

İŞLEM YAPILDI
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmada ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerin kaza yapan kişi dışında başka isim üzerine tutanak tutulduğunu tespit etti. MOBESE kamera kayıtlarından kişinin Fadime Özdemir olmadığı ortaya çıkartıldı. Emniyet, o gün izinli olduğu belirtilen resmi başkanlık şoförü Cengiz Şaşmaz’ı emniyete çağırarak hakkında işlem yaptı.  Emniyet müdürlüğünün yalan beyanda bulunmak, kamu kurumunu yanıltmak gibi suçlardan dolayı taraflar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunması beklenirken kaza yerine giden ekip aracında bulunan polis memurları hakkında da idari işlemlerin başlatılacağı ifade edildi.

Öte yandan Belediye Başkanı Fatih Gürbüz kamuoyuna yaptığı açıklamalarda sürekli çelişkiye düşerken tutanakta 'şoför' olarak gösterilen sekreteri Fadime Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Resmi makam şoföre Cengiz Şaşmaz'ın da 'resmi izinli' olduğu anlatılmış, izin evrakı düzenlenmişti. 

 
Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
 
Galler'in büyük kısmında kuraklık ilan edildi
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Rüya 7 Aralık 2023 Perşembe 22:31

Foça halkı bu başkandan çok daha iyisine layık. Yemeyen adaletli kültürlü fen işlerinden alayan bir ba?kan. Arabanın plakasını da( 5555 )ara?tırın. Halkın arasında konuşuluyor. Millet korkusundan tepki bile veremiyor. Foça texas değil hatırlatırım.

Yorumu oyla      2      3  
Kara Taş 22 Ağustos 2022 Pazartesi 23:23

Bu Baskan 5 yasinda cocuk gibi. Foca da yazin su boru hatti sıkıntısi oldugunda cikip cocuk gibi salya sümük aglayip tum hatayi buyuksehir belediye ve eski 15 yillik yine CHP den olan bel.bsk. atmisti. Isler duzelince de yine cikip ben yaptim diye hava atmisti. Baskanim once ben yapmadiim diye aglayip sinra nasil ben yaptim nasil diyebiliyorsun ya karsindakileri bu kadar mi aptal saniyorsun hayir yuzun utanmiyor mu?

Yorumu oyla      2      3  
Ayse 21 Ağustos 2022 Pazar 23:48

Bu kacıncı biraz rahat dursan

Yorumu oyla      2      3  
Serkan Ozer 21 Ağustos 2022 Pazar 11:50

Foca egitimli kulturlu memur ailelein yazliginin oldugu ya da emeklilikte yerlestigi nezih yerdir. Evlerimizde vok huzurla kapimiz acik bile yattik yillarca. Son belediye secimleri sonrasi mafyavarilerin eline dustu. Artik Foca da hic rahat degiliz. Merak ettigimiz su ; bu kadar kulturlu nezih insanlarin oldugu yere neden bu Baskan (o kadar egitimli kulturlu aday varken) tepeden atandi? Bu kisiyi CHP de one cikartan oneren kim? Tepeden aday yapilmasindaki kriter ve gerekce nedir ?

Yorumu oyla      3      3  
FOÇA KUMBURU 21 Ağustos 2022 Pazar 00:51

kedidir Kedi...

Yorumu oyla      2      3  
Siren Kayaliklari 20 Ağustos 2022 Cumartesi 13:56

Bence genel.baskan karanfilliyi yapalim cok sevecen herkes sever butun yaz faytonunda neseye bogardi hepimizi ah biraz da az kufretse ama kufretmesi de talep aliyor guzel gulduruyor komiklik iste. az binmedik faytonuna be ya.. Baskan da yardimcisi olur baba ogul tum CHP yi sevecenlige bogarlar cok egleniriz be ya...

Yorumu oyla      2      3  
Focali 20 Ağustos 2022 Cumartesi 13:40

Ankarali arkadas Foca da bir badana boyaci var herkes cok sever nasil sevecen nasil.kibar ve caliskan onu da CHP genel baskani yapsalar diyorum.. Bir de pilavci var el arabasi oyle guleryiz sevecen o da Baskan yardimcisi. Tek kusurlari fatih bey gibi liyakatsiz olmalari. Ha onlara da aliriz soyle bir takim elbise ray ban gozluk goruntuyu onlarda toplarlar.... Bak cocuklarin varsa belediye de ise yerlesecek veya balkon cikman varsa Foca da onlar da cozer senin isi ??

Yorumu oyla      3      3  
Ali Balaban 20 Ağustos 2022 Cumartesi 13:04

Büyük bir rezillik

Yorumu oyla      4      3  
ALİ balaban emekli 20 Ağustos 2022 Cumartesi 13:03

Söylenecek tek bir söz var büyük rezillik

Yorumu oyla      3      3  
ANKARA 20 Ağustos 2022 Cumartesi 12:58

Foça Belediye Baskanını Derhal Chp Genel Merkezde Ust Yonetici Yapmalilar... Halktan Biri Sempatik Sevecen... Örgütlemeden Sorumlu Chp Genel Baskan Yardimcisi Fatih GURBÛZ

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan ...
22 gündür kaçıyor… Bir anne kızının katilini arıyor!
İzmir'in Konak ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı  tabancayla ...
YKS'de ilk 1000'in tercihi Boğaziçi!
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) dereceye giren, aralarında eşit ...
 
Buca Cezaevi yıkıldı, mahkeme ‘dur’ dedi!
Buca Cezaevi’nin yıkımının durdurulması ve yıkım ihalesinin iptali ile ...
Berivan ve babası can vermişti... İzmir'deki koca katliamında yeni detaylar!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Berivan Uslu (32) ...
Günün en üzücü haberi: Torbalı’da 50 can gitti!
Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde  bugün öğle saatlerinde çıkan ...
 
Güvenlik açığı çıktı: Acil güncelleme çağrısı!
Apple, iPhone, iPad ve Macbook'ları etkileyen ciddi bir güvenlik sorunu ...
Göztepeli Barış'ın ölümünde yeni gelişme... Sürücüye tahliye kararı!
İzmir'in Karaburun ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan, Göztepe ...
Ayıdan ödüllük ölü taklidi... Operatöre saldırdı!
Erzurum'da dikkat çeken bir olay yaşandı. Kentte karayollarında kepçe ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva