HABERLER>GÜNCEL
13 Mart 2023 Pazartesi - 10:23

Evladını kaybetti kanser oldu!

İzmir'deki restoranda yemek yedikten sonra rahatsızlanıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ve ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayıtlara geçen Ece Melisa'nın (5) kanser hastası olan annesi Hasret Mercankaya'nın (34) sol memesi alınırken, dedesi Davut Ülgen (60) ise İmmün Trombositopenik Purpura (İTP) hastalığına yakalandı. Dede Ülgen, "Aksilikler bir türlü bitmedi. Kızımda kanser nedeniyle sol göğsü operasyonla alındı. Belçika'da tedavisi sürüyor. Bunun yanında aradan onca zaman geçti hala otopsi sonucundan da bir gelişme çıkmadı" dedi.

Evladını kaybetti kanser oldu!

Belçika'dan tatil için Aydın'ın Didim ilçesindeki yazlık evlerine gelen emlak danışmanı Cihan Mercankaya (38), eşi Hasret Mercankaya (34), çocukları Ece Melisa Mercankaya ve Ege Mercankaya (4), geçen yıl 13 Nisan'da, İzmir'in Gaziemir ilçesindeki restoranda yemek yedi. 4 kişilik aile, yemek sonrası Didim'e döndü. Bir süre sonra Hasret Mercankaya ile çocukları rahatsızlandı. Didim Devlet Hastanesi'ne birkaç kez giden anne ve 2 çocuğuna teşhis konulamadı. Ece Melisa'nın 17 Nisan'da durumu ağırlaşınca aile fertleri yine aynı hastaneye gitti. Ece Melisa ile durumu daha iyi olan annesi Hasret Mercankaya, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, Ege Mercankaya ise 1 gün sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hasret Mercankaya taburcu edilirken, kızı Ece Melisa ise kurtarılamadı. Ege Mercankaya da tedavisinin ardından 13 Haziran'da taburcu edildi. Ece Melisa'nın ön otopsi raporunda ölüm nedeni ise 'belirsiz' olarak kayda geçti. Ece Melisa'dan alınan örneklerle yapılan detaylı otopsinin sonucu henüz çıkmadı.

DEDESİ DE HASTALIĞA YAKALANDI
Kızını kaybetmenin acısını yaşayan Hasret Mercankaya, meme kanseri tedavisi için geçen yıl Aralık ayında eşi ve oğluyla Belçika'ya döndü. Doktorlar, yapılar tetkikler sonrası Hasret Mercankaya'nın sol memesini operasyonla aldı. Hasret Mercankaya'nın babası Davut Ülgen de aşırı stres ve sıkıntıdan; insan vücudu savunma sisteminin, trombositleri zarar verici etki olarak kabul edip işaretlemesi ve imha etmesiyle oluşan rahatsızlık olarak bilinen İmmün Trombositopenik Purpura (İTP) hastalığına yakalandı. Tedavisi süren Davut Ülgen, "İTP, hastalığından tedavi görüyorum. Bağışıklık sistemim bozulmuş. Hematoloji bölümünde tedavi görüyorum. Torunumu yitirdikten sonra aşırı sıkıntı yaşadım. Doktorlarda aşırı sıkıntı nedeniyle bu hastalığa yakalanmış olabileceğimi söyledi. İki adım yürüsem yoruluyorum. Bu nedenle evden çıkamıyorum. Beyin ve mide kanaması riskimin bulunduğu belirtildi. Aksilikler bir türlü bitmedi. Kızımın da kanser nedeniyle sol memesi operasyonla alındı. Belçika'da tedavisi sürüyor. Bunun yanında aradan onca zaman geçti hala torunumun ölümüyle ilgili otopsi sonucu çıkmadı. Artık sonuç bekliyoruz" diye konuştu. (DHA)

 
ABD - Rusya arasında ihracat gerilimi!
 
Perakende satış hacminde büyük artış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de MLKP baskını!
İzmir dahil 3 ilde MLKP silahlı terör örgütünün gençlik yapılanmasına ...
3 aydır aranıyordu... Cansız bedeni inşaatta çıktı!
Bursa'dan İstanbul'a yakınlarının yanına gelen 28 yaşındaki Yusuf Ferhat ...
İzmir'de bahar günleri... Yeni sağanak dalgası kapıda!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; İzmir’de hafta ...
 
SİT derecesi düşürülmüştü… ‘Yaşar’ kararı mahkemelik!
Yaşar Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili İdil Yiğitbaşı’nın eşi Yaşar Üniversitesi ...
Ünlü restoranda silahlı kavga:1 yaralı
Beşiktaş Etiler'de bulunan ünlü restoranda yemek için bir araya gelen ...
İki şehirde art arda depremler!
AFAD, Malatya Pütürgü'de 4.7 ve 4.5 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldiğini ...
 
İzmir'de eski eş vahşeti... Anne öldü, kızının durumu kritik!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde Davut Y., eski eşi Seher G. (31) ile annesi ...
THY duyurdu... Seferler iptal edildi!
Türk Hava Yolları, (THY) Almanya'daki güvenlik personelinin grevi nedeniyle ...
Soba patladı... Evde çökme meydana geldi!
Elazığ'da müstakil evin 2’nci katında kömür sobasında meydana gelen patlamada ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva