HABERLER>GÜNCEL
27 Mart 2022 Pazar - 19:49

Eski karısını ve kızını öldürdü... Şok sözler!

Türkiye dün Erzurum'da meydana gelen çifte bir vahşete tanık oldu. Kentte Erdal Kızıloğlu (51) adlı zanlı, eski eşi Ayşe İşlek (46) ile kızı Tuba Kızıloğlu'nu (30) bıçaklayarak öldürdü. Katilin ifadesinde ise, "Mutfaktan bıçağı alıp, her ikisine de vurdum. Kaç kere vurdum, bilmiyorum. Sonra evden çıkıp gittim. Birkaç gün bir yerlerde kaldım. Daha sonra vicdanım rahat etmedi ve gidip ağabeylerime bilgi verdim" dediği öğrenildi.

Eski karısını ve kızını öldürdü... Şok sözler!

Korkunç olay, Palandöken ilçesinde meydana geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü'nde çalışan işçi Erdal Kızıloğlu, dün saat 17.00 sıralarında Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, 4 gün önce eski eşi Ayşe İşlek ve kızı Tuba Kızıloğlu'nu öldürdüğünü itiraf etti.

DHA'nın haberine göre itirafın ardından harekete geçen ekipler, gittikleri adreste anne ile kızının cansız bedeniyle karşılaştı. İncelemenin ardından anne ile kızının cenazeleri morga kaldırıldı.

Daha sonra cenazeler, yakınlarına teslim edilerek Yıldız Camisi'ne getirildi. Burada kılınan namazın ardından anne ile kızının cenazesi, Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'KOKMASINLAR DİYE CAMLARI AÇMIŞ'
Öldürülen Ayşe İşlek'in kardeşi Kadir İşlek, büyük bir acı yaşadıklarını anlatarak "Yeğenim ve ablam, 5 gün önce katledilmiş. Gidip polise teslim olmuş. Bizim de öyle haberimiz oldu. Bu kadın cinayetleri ne zaman bitecek? Ablam şiddetin büyüğünü görüyordu. Adam boşandığı halde bile ablamı rahat bırakmadı. 3 çocukları var. Onlar da cenazeye yetiştiler. Acımız çok büyük. Cinayeti planlı bir şekilde yapmış. Ablam ve kızını katletmeden önce işinden istifa etmiş. Tüm mal varlığını devretmiş, borçlarını dağıtmış. Para verdiği kişilere 'Beni bir daha göremeyeceksiniz' demiş. Katliamı yaptıktan sonra 'Kokmasınlar' diye camları açmış. Olay gece yarısı olmuş. Komşular hiç mi ses duymadı?" diye konuştu.

'TASARLAYARAK ÖLDÜRMEDİM' İDDİASI
Öte yandan gözaltına alınan Erdal Kızıloğlu'nun emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Kızıloğlu, ikinci eşinden ayrılıp, tekrar ilk eşi Ayşe İşlek ile yaşamaya başladığını ancak tartışmalarının bitmediğini belirtti. Olay günü eve geldiğinde eşi ve kızı ile tartıştığını söyleyen Kızıloğlu "3 çocuğum var. Biri öğrenci, diğer çalışıyor. Evde eşim, kızım ve ben yaşıyorduk. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce eşimden ayrıldım ve bir evlilik yaptım. 3-4 ay evli kaldıktan sonra yine şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrıldım. Tekrar ilk eşimle yaşamaya başladım. Ufak, tefek tartışmalarımız oluyordu. Fakat eşim ve kızım psikolojik haplar kullanıyordu ve beni 'Seni polise veririz, el aleme rezil ederiz' diyerek tehdit ediyorlardı. Olay günü de yine tehditler savurunca sinirlendim, mutfaktan bıçağı alıp, her ikisine de vurdum. Kaç kere vurdum, bilmiyorum. Sonra evden çıkıp gittim. Birkaç gün bir yerlerde kaldım. Daha sonra vicdanım rahat etmedi ve gidip ağabeylerime bilgi verdim. Sonra polise teslim oldum. Pişmanım, bunlar beni çok tahrik etti. Tasarlayarak öldürmedim" dedi.

Kızıloğlu, ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. Kızıloğlu, çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. (DHA)

 
Çeşme'de en güzel yemekler ve otlar yarıştı
 
Rusya-Ukrayna müzakereleri Türkiye'de olacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Löseminin sembolü Öykü yeni yaşını kutladı
"Öykü Arin'e Umut Ol" isimli kampanya ile yüzbinlerce kişinin donör olmasına ...
Yol verme cinayetinde yeni gelişme!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde 'yol' tartışması sonrası Batuhan Güler'in ...
Hrant Dink suikastı firarisi Türkiye'ye getirildi
Hrant Dink cinayeti davasının Kırgızistan'da yakalanan hükümlüsü Ahmet ...
 
Kedi yakıldı... 'Ne zaman bu kadar cani olduk?'
Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bir kedi, yakılarak öldürülmüş halde ...
Kayıp sevgililerden Şeyma nehirde ölü bulundu!
Kırşehir'de, haklarında kayıp başvurusu olan ve 3 gündür aranan Şeyma ...
Çanakkale Boğazı'nda yük gemisi karaya oturdu
Togo bayraklı 'Gelibolu' isimli demir yüklü gemi, Çanakkale Boğazı'ndan ...
 
Kabine toplanıyor... Gündem ekonomi!
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ...
Seçim kanunu teklifi Meclis'te
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni haftada önemli düzenlemeler görüşülecek. ...
Hasta yakınlarından hemşireye saldırı: 3 gözaltı
Şanlıurfa'da 3 hasta yakını, damar yolu açılmasıyla ilgili çıkan tartışmada ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva