HABERLER>POLİTİKA
31 Ağustos 2021 Salı - 19:06

Erdoğan: 19 Mayıs 2023'te açılışını yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "iliyorsunuz 2 gün önce Ankara'da devasa Milli Savunma'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dev karargahının temelini attık. 19 Mayıs 2023'te açılışını yapacağız." dedi.

Erdoğan: 19 Mayıs 2023 te açılışını yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Bu mübarek orduyu yozlaştırmak, içten içe çürütmek için çok uğraşıldı. Bugün burada yeniden dünyayı kendine hayran bırakan o kanın temsilcilerini görüyorum. Sınırlarımızda, semalarımıza sizlerin sesi, nefesi hakim oldukça bu millete yan gözle bakmak kimsenin haddine değildir."

"Kara Harp Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Milli Savunma Üniversitemizin hocalarına 5 yıl gibi kısa bir sürede daha güçlü bir şekilde yeniden ayağa kaldırdıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah her anlamda reformları kararlılıkla sürdürelim. 230 yıllık en eski geleneğe sahip ordumuzu daha da güçlendireceğiz. Bizim milletimiz her dönemde teşkilatçılığı ve askeri düzeni ile her dönem öne çıkmıştır. Doğu ve Batı medeniyetlerinin tamamı ile kurduğumuz temaslar sayesinde sürekli kendimizi geliştirdik. "

"PKK'dan FETÖ'ye kadar Türkiyenin önüne dizilen tuzakları sıra sıra aşarak asli gündemimize odaklandık. Büyük ve güçlü Türkiye için adım adım ilerliyoruz. Bu sürecin en kritik safhalarından biri de askeri gücümüz çağın gereklerine göre kurduk. Başkalarının ihsanı ile güçlü savunma mekanizması kurulamaz dedik ve kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye karar verdik. Artık İHAlarımız, SİHAlarımızı ve Akıncılarımız var. Artık dilenci değiliz."

"Ne zaman ki bunları deklare ettik, ambargolarla karşılaştık. Daha yeni başbakan olmuştum. Amerikaya İHA istemeye gittik. Biz NATO'da birlikte değil miyiz? Terör ile mücadele ederken bize destek vermeyecek misiniz dedik. Bize iki günlüğüne İHAları verdiler. Ama bize İHA değil SİHA lazım. Ama sağolsun bunlar bizim önümüzü açtı. Artık İHAmızı, SiHAmızı ve Akıncıyı da yaptık. Şimdi Hürkuşumuzu da yapacağız."

"İmzalanan sözleşmelerin nasıl yerine getirilmediğini asla unutmayacağız. Bunlar bize Kıbrısta telsiz bile vermedi. Kötü komşular bizi ev sahibi yaptı. Hamd olsun Savunma Sanayimizin başkanlığında gerek özel sektörümüzün desteği ile bu sorunları aştık. Gözlerimizin önünde terör örgütlerine nasıl bilabedel aktarıldığına şahit olduk. NATO'da beraberiz ama terör örgütlerine mühimmat gönderiyorlar. "

"Değerli misafirler tüm bunlar bize kağıt üzerinde önümüze konan bahaneler olmadığını meselenin Türk milleti olduğunu gösterdi. Kendi gücümüze ve imkanlarımıza odaklandı. Tankından topuna bombasından tüfeğine kadar dünyadaki muadillerinden çok daha iyisini üreten bir ülke haline geldik. Önümüzde 3-5 yıl içinde neticelendirdiğimizde en üst sıralara yerleşmiş olacağız. Hamd olsun bugüne kadar vesayetinden darbesine kadar her yolu denediler ama bir netice elde edemediler. "

"Türkiye 100 yıl değil, 600 yıl artı 100 yıllık, 1000 yıl artı 100 yıllık bir millettir. Cumhurbaşkanlığı bayrağındaki yıldızlar herhalde modadan çıkmadı. Aslını neslini tarihini bilen gençler yetiştirerek sağlam köprüler kurma gayretindeyiz. Biliyorsunuz 2 gün önce Ankarada devasa Milli Savunma'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dev karargahının temelini attık. 19 Mayıs 2023'te açılışını yapacağız. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Milli Savunma Üniversitemizin hocalarına ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla."

 
Hastane bahçesindeki ölüme soruşturma
 
Lunapark eğlencesinde kahreden ölüm
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan Marmaris çıkarması, muhalefete eleştiri: Yangına körükle gittiler!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük ...
Uzlaşı kısa sürdü... Kılıçlar yeniden çekildi!
İzmir'de 30 Ekim depremi sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti ...
CHP’li Sertel Bergama’daki okul krizinde topa girdi: Sorun ortak akılla çözülmeli
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel, Bergama 14 Eylül ...
 
CHP İzmir İl Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı
CHP İzmir İl Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.
‘Trole gereği yapılsın’ dedi : Bu adam yalan söylemez!
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat,  Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir ...
MHP'den Buca’da anlamlı zafer sergisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca İlçe Başkanlından anlamlı sergi. ...
 
'Artık ne verirsin değil, ne alırsın diyeceğiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ay Yıldız Projesi Temel Atma Töreni'nde konuştu. ...
Tebrik töreninde dikkat çeken tablo
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
CHP İzmir'den zafer kutlaması... Hükümete eleştiri yağmuru!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Cumhuriyet ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yatak odasında tartışma!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva