HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2019 Perşembe - 15:42

CHP’li Yücel'den ‘Halil Arda’ değerlendirmesi: Çağırdım, uyardım!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,  kamuoyuna yansıyan açıklamaları sonrasında il başkanlığına çağırarak görüştüğü Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP’li Yücel den ‘Halil Arda’ değerlendirmesi: Çağırdım, uyardım!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Gaziemir İlçe Kongresi'nde partisini ve il yönetimini eleştiren Belediye Başkanı Halil Arda'nın sözleri ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.

Yücel, "Gerek ilçe başkanımız gerekse de meclis üyemizle ilgili iddiaların doğru olmadığını, yanlış anlaşılmadan ve diyalog eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyoruz" dedi.

- GAZİEMİR’DE GERİLİM ARTIYOR… O İDDİALAR SAVCILIĞA TAŞINDI!

- BAŞKAN ARDA PARTİSİNİ BOMBALADI: KEŞKE YANIMIZDA OLSAYDINIZ!

UYARDIM… KİMSE ZAN ALTINDA BIRAKILAMAZ
Yücel açıklamasında şunları söyledi:

"Gaziemir Belediye Başkanımız Sayın Halil Arda'nın, kamuoyuna yansıyan açıklamaları üzerine kendisini il başkanlığımıza çağırdım. Belediye başkanımıza yaptığı açıklamalarda izlediğin yolun partili bir belediye başkanına yakışmadığını ifade ettim.  İlçe kongresindeki heyecanlı bir yarışta parti içi meselelerle ilgili eleştiri hakkını kullanmasında hiçbir sakınca olmadığını, ancak belediye işleri ile ilgili, üstelik de kendi partililerini zan altında bırakacak şekilde ifadeler kullanmasının yanlış olduğunu kendisiyle paylaştım. Sayın başkanımıza, kendisinden usulsüz bir şekilde iş isteyen, kendisini zor durumda bırakacak taleplerle gelen var ise  hele ki bu kişilerin parti üyemiz olmaları durumunda ilk önce il başkanlığına gelmesi gerektiğini ve bu konularla ilgili varsa delilleri, dosyaları veya ifadeleri bizimle paylaşması durumunda vakit kaybetmeksizin hem hukuki hem de parti içi disiplin işlemlerini başlatacağımızı açık bir şekilde ifade ettim.  Ancak bu türden konularla ilgili eğer elde ispat, delil yoksa sadece kendi yorumlamasıyla veya siyaseten yapılacak değerlendirmelerle bu açıklamaları yapmaması ve CHP'li bir belediye başkanı olmasının kendisine yüklediği sorumlukları unutmadan hareket etmesi konularında kendisini uyardım"

KONGRE HEYECANI VE SALDIRININ ÜZÜNTÜSÜYLE…
Deniz Yücel, iddiaların doğru olmadığını ve diyalog eksikliğinden kaynaklandığını düşündüğünü, serzeniş içeren bir konuşmanın amacını aştığını dile getirerek " Gaziemir İlçe Başkanımız geçen dönem meclis üyeliği yapmış, partimizi iyi bir şekilde temsil eden değerli bir arkadaşımız. Gerek ilçe başkanımız gerekse de meclis üyemizle ilgili iddiaların doğru olmadığını, yanlış anlaşılmadan ve diyalog eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyoruz. Belediye Başkanımız çalışkan ve işini iyi yapan, geldiği günden beridir Gaziemir halkına hizmet etmek için çalışan bir başkan. Kongre heyecanıyla ve belediye çalışanlarımıza yapılan saldırının üzüntüsüyle hislerini doğru ifade edememiş olabilir.  Özellikle bu olaydan nemalanmaya çalışan bazı AKP'lilere hatırlatmak isterim ki, ihale takipçiliği, yandaşlar için ihalesiz işler, dini ticarete alet eden tarikatlara ve bazı vakıflara belediyelerin kasasından gizli gizli aktarılan paralar,  yapılmamış işler için yandaş şirketlere ödenen milyonlarla gündeme gelen belediye başkanlarının tamamı kendi partilileri. CHP'li belediyeler kendilerini,  bir zamanlar iktidar yandaşlarına aktarılan tüm kaynakları halka hizmet için kullanmaya ve hizmet üretmeye adamışlardır.  Eğer bir tek belediyemizde en ufak kanunsuz bir iş olsaydı, artık belediye personeli gibi çalışan ve belediyelerimizde açık arayan müfettişler ordusu bunu çoktan ortaya çıkarmıştı. Hem belediye başkanımız hem belediye meclis üyelerimiz canla başla hizmet üretmek için çalışmaktadır. Serzeniş içeren ama amacını aşan bir konuşmadan, birilerinin siyasi rant devşirme girişimleri sonuçsuz kalacaktır"dedi.

 
AYM'den flaş 'Wikipedia' kararı!
 
Dilenci kadınların yer kavgası!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmir’de Ulaşımda devrim 26 Aralık 2019 Perşembe 18:32

28.12.2019 tarihi itibariyle İzmir’de toplu ulaşım özelleşiyor. ESHOT otobüsleri çevre ilçelerden çekilecek . Taşımacılık İztaşıta geçecek ( Özel halk otobüsü ) . Alıştıra alıştıra önce çevre ilçe halkının 90 dk. aktarma haklarını iptal ( 10.02.2016 ) ettiniz Bı uygulama ulaşımda devrim ise ; Eshot otobüslerini merkez ilçelerden de çekerek ulaşımı özelleştirin . Ayrımcılık olmasın. CHP özelleştirmeye karşı mı ? Değil mi ? Çevre ilçelerden Torbalı , Selçuk , Menemen , Aliağa ‘ya raylı sistem ( İzban ) var. İzban’da sınırsız 90 dk. aktarma hakkı var.? Raylı sistemi İzmir’deki her ilçeye , her mahalleye getirebilecek misiniz ? Toplu ulaşım kamu hizmeti değil mi ?

Yorumu oyla      4      5  
Çalışan hakkı 26 Aralık 2019 Perşembe 18:20

İl başkanın keşke Halil Ardayı işten çıkardığı personellerle ilgile de uyarsaydınız! Geldiğinden beri başka bir icraati olmadı! Gaziemir halkına işlerinden ederekmi hizmet etmeye çalışıyor sorarım size!

Yorumu oyla      11      5  
Başkan Deniz 26 Aralık 2019 Perşembe 18:06

Sayın başkan Halil Ardanın geldiği günden beri personel çıkarma, mobing uygulama, başkanlık katındaki tadilatlar, eşine özel oda yaptırma, özel kalemine wc banyo yaptırma, partiyi karıştırma, eski başkanın yaptıklarını bozma ve yabboo dışında bir faaliyeti olmuşmudur? Ne hizmeti yapmış! KIŞ GÜNÜ ŞNSANLARI İŞSİZ AŞSIZ BIRAKTI BU ADAM GAZİEMİR İ İKİYE BÖLDÜ! Bu adamı partiden ihraç etmezseniz Chp gaziemirde zor kazanır!

Yorumu oyla      10      5  
alo 26 Aralık 2019 Perşembe 17:11

TEBRİKLER İL BAŞKANINA NE BELEDİYE BAŞKANLAR ZART ZURT EDİYORSUNUZ PARTİNİN SIRTINDAN İNİN VE İŞ VE MENMUNİYET YARATIN

Yorumu oyla      5      5  
KEREM TEZLİ 26 Aralık 2019 Perşembe 16:48

İddaaların üstüne gitmek yerine çağırdım uyardım ne demek bu parti içi bir mesele değilki neden uyarıyorsunuz başkan. iddalar çok ciddi uyarmalık değil bize göre haklının haksızın ortaya çıkması gerekli. yoksa en büyük zararı parti görür iş uzadıkça uzar kapanmaz.

Yorumu oyla      7      5  
Gaziemirli 26 Aralık 2019 Perşembe 16:31

Belediye başkanı Halil Arda kongrede yaptığı konuşmasıyla hem eski belediye başkanını hem ilçe başkanını hemde meclis üyelerini töhmet altında bırakmıştır varsa delillerini göstersin yoksada yine bir zorunlu açıklama yaparak özür dilesin! ortalığı bulandırıp Almanyaya kaçmasın!!! Ayrıca geldiği günden beri Gaziemire hiç bir faydalı iş yapmadı he fırsatta eski başkanı kötüledi ve birçoğunu uygulamayı bıraktı ne hikmetse yaptığı projelerle ödül alıp övündü! Gündeme geldiği konular ya esnafla uğraşmak yada işçi çıkarmakl!!! Chp li bir belediye başkanına yakışmayan parmak izli kapı makam araçları ve belediye binasında eşine çalışma ofisi yapmak gibi gereksiz harcamalar yapmayabilir!!! İnsanların Chp ye olan güvenini sarsılmıştır Kılıçtaroğlunun hiç bir Chp li belediye işçi çıkarmayacak demesine rağmen acımadan insanları işinden etmiştir!!! Ve bunu açıklarkenki soğukkanlılığı iç yüzünü göstermiştir!!!Her söyleminde mağdurun yanında olacağız diyen aş iş ekmek diyen CHP ye yakışmıyor!!!!

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de 2020 kongrelerinin günleri netleşti!
İzmir’de 20 ilçenin kongre tarihi önceden netleşmişti. Ocak ayında yapılacak ...
CHP'li Beko'dan SGK prim borçları için çağrı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, borcunu ödeyemeyen BAĞ-KUR ve Genel ...
‘Kale’ için sürpriz gelişme:  O isim aday mı oluyor?
Mavi listenin adayı olacak isim için görüşmeler sürerken ilerleyen günlerde ...
 
Nalbantoğlu’ndan sert çıkış: İftira atanlar yalanlarında boğulmaya mahkumdur!
CHP İzmir eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu kendisi hakkında Alevilere ...
Erdoğan: Türkiye davet alırsa icabet eder
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunus'ta mevkidaşı Kays Said ile bir araya geldi. ...
Kongre öncesi flaş gelişme: Uzlaşı olacak mı?
CHP’de devam eden kongre sürecinde ilçelerde ortaya çıkan fotoğraf sonrası ...
 
Bahçeli: Geçmişte ne söylemişsek arkasındayız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, ...
CHP anketi açıkladı: Soyer oyunu arttırdı!
Belediye başkanlarının 31 Mart seçimlerinden bugüne dek 9 aylık performanslarını ...
İzmirli Vekil Sertel'den TRT’ye sert sözler: 'FETÖ’cülerin sesi CHP’ye iftira atıyor!'
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, TRT’de yapılan programlarda partisine ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva