HABERLER>POLİTİKA
2 Temmuz 2022 Cumartesi - 11:18

CHP İzmir'de rozet şov kaldığı yerden!

Üye kayıt çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de geçtiğimiz ay 3 bin kişinin partiye katılmasının ardından bin 500 kişi daha partili oldu. Rozet takma töreninde açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "AK Parti'nin aklına dahil gelmeyen sorunları çözecek olan partinin CHP olduğunu hep birlikte görüyoruz. 6'lı masa ile birlikte CHP iktidarını kuracak lideri Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da da hazır" dedi.

CHP İzmir de rozet şov kaldığı yerden!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Seçim çalışmalarına hız veren ve bir yandan da üye katılım çalışmalarıyla da ivme kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde İzmir İl Örgütü 1 ay içindeki ikinci büyük kayıt etkinliğini daha hayata geçirdi.

Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu’nun katılımı ile Kültürpark içinde yer alan Celal Atik Spor Salonu’ndan gerçekleştirilen ve 3 bin yeni üyenin rozetinin takıldığı tören sonrası bugün Tarihi Havagazı Fabrikası’nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımı ile bin 550 yeni üye daha partiye katıldı.

Düzenlenen toplantıya Salıcı’nın yanı sıra ev sahibi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, PM üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, PM Üyesi Devrim Barış Çelik, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, il yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SALICI: GENEL BAŞKANIMIZ HAZIR
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, sözlerine 2 Temmuz 1993 yılında Sivas'ta hayatını kaybeden vatandaşları anarak başladı. Salıcı "Madımak katliamını 29'ncü yıl dönümü. Laik Türkiye'ye yapılmış ağır bir saldırıdır bu. Biz orada canlarımız kaybettik. Türkiye'nin değerleriydi onlar. O değerle yapılan saldırıyı 29 yıl geçmesine rağmen hatırlıyoruz, hatırlayacağız. Adalet yerini bulana ve failleri açığa çıkana kadar bunu unutturmayacağız" dedi.

CHP'ye son dönemde katılımların arttığını söyleyen Salıcı, "Türkiye zor bir süreçte. Ekonomik olarak ağır koşullar yaşıyoruz. 20 yıldan beri ülkeyi yöneten bir iktidar var ve bunun verdiği hasar büyük. Görüyoruz ki alternatifi CHP'de gören geniş halk kitleleri seçim yaklaştıkça büyük istekle partimize katılıyorlar. Bugün burada Türkiye'nin birçok farklı yerinden İzmir'e gelen vatandaşlarımızla bir aradayız. Geçen hafta Mardin'deydik, Urfa'daydık. Orada CHP nin zayıf olduğu illerde CHP'ye katılımlar yaptık. Tablo şu; Uzun zamandır Mardin'de CHP'ye 2 bin vatandaş katılmamış. Ancak geçen hafta katıldı. Büyüyerek geliyoruz. Bugün İzmir'de bin 500 arkadaşımızın partiye katılım evraklarını teslim aldık.  AK Parti'nin aklına dahil gelmeyen sorunları çözecek olan partinin CHP olduğunu hep birlikte görüyoruz. 6'lı masa ile birlikte CHP iktidarını kuracak lideri Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da da hazır. Bu zamana kadar iktidar ağır saldırılarda bulundu. 31 Mart seçimlerinden önce siz CHP'ye oy verirseniz sosyal yardımları keser diyorlardı. Belediye başkanlarımız burada. Siz sosyal yardımların kesildiğini gördünüz mü? Üstüne pandemi döneminde 5 maske dağıtmayı beceremeyen iktidar ile karşı karşıyayken, belediye başkanlarımız sosyal yardımları arttırdı. Biz sosyal yardımların çok üst seviyede olduğu bir Türkiye istemiyoruz. Biz vatandaşımızın yardıma ihtiyaç duymayacağı bir ülke yaratmak istiyoruz. Dün asgari ücrete zam geldi. Ocak ayında yapılan zamdan sonra böbürlenmişlerdi ancak Mart ayını göremez o zam. Temmuz'da yeniden zam yaptılar ve bunu törenle anlatıyorlar. Bugün itibari ile Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 6 bin 400 TL. 5 bin 500 TL asgari ücret vermekten utanmayan bir iktidar var. Sizlerin de desteği ile ilk seçimde bu iktidarı sandığa gömeceğiz" dedi.

YÜCEL: HİÇBİR ÇOCUĞUN YATAĞA AÇ GİRMEMESİ MÜCADELESİ
Yeni katılımlar ile örgütlerinin daha güçlü hale geldiğini dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bizim mücadelemiz bu karanlık zihniyete karşı, gericiliğe karşı, aydınlık bir Türkiye mücadelesi. Daha mutlu, daha huzurlu, toplumun huzur ve barış içinde yaşadığı, emeğin sömürülmediği, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye kurma mücadelesi. Eşit ve özgür bireylerin yaşadığı, insanların inançları ve kimlikleri nedeniyle ayrıştırılmadığı, ötekeliştirilmediği bir Türkiye kurma mücadelesi. Bu mücadelede 2018 Haziran seçimleri öncesi önemli bir adım atıldı. Genel Başkanımızı Kılıçdaroğlu önderliğinde Millet İttifakı kuruldu. CHP olarak yerel seçimler öncesi martın sonu bahar olsun diyerek Türkiye’nin birçok yerine baharı getirdik. Bugün o Millet İttifakı daha da büyüyerek Türkiye'nin ihtiyacı olan bu birlikteliğe devam ediyor. 6’lı masa, başta Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğü, bayrağımız, milletimizi ve ülkemizde yaşayan tüm inançların barış içinde yaşamasını önceleyen siyaset anlayışı ile 20 yıldır ülkemizi tek başına yöneten karanlık zihniyet ile mücadele ediyor. Bugün de İzmir’de verdiğimiz mücadelede sizlerin katılımı ile daha güçlüyüz” dedi.

SOYER: BULUNDUĞUMUZ KARANLIĞI DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, “Seçim döneminde söylemiştim. Çok renk, çok nefes İzmir. Çünkü İzmir’i İzmir yapan şey Türkiye’nin dört bir yanından gelip ekmeğini burada kazanan hemşehirlerimiz. Bugün Türkiye'nin her yerinden gelen ve CHP’ye gönül veren ve İzmir’i İzmir yapan sizlere hoş geldiniz demek istiyorum. İçinde bulunduğumuz karanlığı değiştirmek mümkün. Bu nedenle mücadele ediyoruz. Göreceksiniz çocuklarımızın güle eğlene ekmeğini birlikte kazandığı Türkiye’yi birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı.

BİRİCİ: İNANCIMIZIN SUİİSTİMAL EDİLMEDİĞİ…
CHP’ye katılan yeni üyelerden Eda Bildirici ise kürsüye çıkarak, “Mensup olduğum AK Parti’den ailem ve arkadaşlarım ile istifa ederek CHP’ye geçtim. Buraya geçmek olmamın nedeni  inancımızın suiistimal edilmeyeceğine ve inancımızı özgürce yaşayacağımıza olduğumuz inancımızdır” dedi.

 
Bademler’in çiçek üreticisi Hollanda Borsası’nda
 
Büyükşehir Belediyesi’nden 12,5 milyon liralık yatırım
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
90 dakikacı da gelmiş , kadro tamam 2 Temmuz 2022 Cumartesi 21:40

Muharem kim ? İnce aday olduğu zaman da aynı tipler oy vermiyoruz diye yazıyorlardı. HDP diyor ama İnce de Sayın Demirtaş diyor. Ha ha ha ... Neyse, beraber apolet sökersiniz! Kopyala yapıştır aynı yorumlar. Bir kısım da belediyede işe giremeyince isyan ediyor. Ulan herkes torpil arıyor, torpil yapanlara kızıyor. Ne garip insanlar var.

Yorumu oyla      3      15  
CHP’li 2 Temmuz 2022 Cumartesi 15:57

CHP’ye oy vermeyecekleri de hesaplıyorlar mı? Aileden CHP’lilerin artık oy vermeyeceği gerçeğini unutuyorlar! İnsanları küstürdüler milletten oyu topladılar ama Büyükşehir Belediyesinde bile torpille kadro değiştiriyorlar! Bunları da hesaba katsınlar! Yanyana çalışıp şirket personeli olanların 6500? torpille sözleşmeli memur ve memur olanların 15.000? aldığı adaletli sosyalist demokrat CHP! Devam etsinler haksızlığa adaletsizliğe az kaldı!

Yorumu oyla      15      5  
Vatandaş 2 Temmuz 2022 Cumartesi 14:55

Baykal’da takmıştı ne oldu chp gün gün eriyor batının HDP si oldu oylarımız Muharem inceye

Yorumu oyla      20      5  
Hangi eşitlik ? ? ? 2 Temmuz 2022 Cumartesi 13:34

Başlık doğru “ şov, şov, şov “ İzmir toplu ulaşımında İzmir merkez ilçeler , İzmir çevre ilçeler ayrımcılığına son ( merkez ilçelerde 120 dk. aktarma hakkı var .Çevre ilçe belediye otobüslerinde aktarma hakkı yok .İzmir Merkez ilçelerde belediyenin tüm kaynakları kullanılarak metro, otobüs , vapur ve tramvaylarla belediyeye ait araçlarla kamu hizmeti verilirken , aynı İzmir BB’si İzmir çevre ilçe toplu ulaşımını İZTAŞIT ( ticari toplu ulaşım ) adı altında özelleştirme ısrarında . Ha otoyol , ha köprü , ha toplu ulaşımın özelleştirilmesi fark ne ? ) veremeyen zihniyet , ülke için neyi değiştirecekmiş ? Hangi eşitlikten bahsediyorsunuz ? Birileri ( merkez ilçelerede )120 dk. aktarma hakkı kullanırken , diğerleri ( çevre ilçeler ) otobüslerde; dolmuşa biner gibi indi bindi ( tam , öğrenci , 60 yaş ) ücret ödüyor .

Yorumu oyla      14      6  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 2 Temmuz 2022 Cumartesi 12:25

Teknoloji ve internet çağında Chp'ye Web sitesi üzerinden E-üye olamıyorsunuz.Neden acaba.Parti olarak diğer partilerden zerre kadar bir farkınız yok.Parti içi demokrasi Ak Partiden bile daha geri.O yüzden oy moy yok.

Yorumu oyla      25      5  
Sivaslı 2 Temmuz 2022 Cumartesi 12:18

2 temmuz Madimak olaylarını anma gününde Karamollaoğlunu ve Cihangir Arslan davet etseydiniz ayrıntılı bilgi verirlerdi...

Yorumu oyla      20      5  
Vatandaş rıza 2 Temmuz 2022 Cumartesi 12:16

Yeni üyeler hoşgeldiniz,umarım ilk il kurultayda delege seçilenler il başkanına oy verirler,yoksa geçen dönem delegelerin çoğunun oyunu alamadı atama adayı olduğu tek aday olduğu için seçildi,acaba e devlet üzerinden partiden istifa edenlerin sayısını biliyorlar mı? Barış YARKADAŞ biliyor ona sorabilirler...

Yorumu oyla      15      4  
Hak Hukuk, Adalet 2 Temmuz 2022 Cumartesi 11:55

Bırakın bu işleri ülkenin gündemine dönün örgüt sahaya inemiyor inmiyor neden kimse yok çünkü bu rozet takılanlar saha çalışması olduğunda hiçbiri ortada yok ,bu yüzden örgütün kendine gelmesi lazım lafla gösterisle şovla bu işler olmuyor

Yorumu oyla      19      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel'den 'şans oyunu' çıkışı: Denetim yok!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye Varlık Fonu tarafından 2020 ...
AK Partili Sürekli: İzmir’in kalbi derinden yaralı!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın karınca modeli çalışması, Kemeraltı’nda ...
İYİ Partili Dervişoğlu'nun testi pozitif çıktı!
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun ...
 
Akar: Türkiye uluslararası özne haline geldi
Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri Mezuniyet Töreni'nde bir konuşma ...
Erdoğan'dan gıda krizi mesajı: 20 gemimiz orada
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada yaşanan gıda krizine ilişin Rusya lideri ...
CHP'li Purçu İzmir'deki öğretmenevlerini sordu
İzmir'deki öğretmenevinin yetersizliği ile ilgili soru önergesi veren ...
 
CHP Bayraklı’dan rezerv alan açıklaması
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, İZDEDA Başkanı Haydar Özkan ...
CHP'li Sındır konteyner kenti Meclis'e taşıdı: Yurttaşlarımızı sokağa atamazsınız!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir Depremi sonrası depremzedeler ...
Erdoğan'dan idam ve asgari ücret açıklaması!
NATO Liderler Zirvesi sonrası Madrid'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva