HABERLER>POLİTİKA
8 Kasım 2015 Pazar - 09:09

CHP'de 8 ilçede kıran kırana yarış: Kimler delege seçildi?

CHP İzmir'de 1 Kasım seçimleri nedeniyle ertelenen parti içi yarış kaldığı yerden devam ediyor. Seçimlerin ikinci gününde 8 metropol ilçede büyük yarış yaşandı. Heyecan 'çift liste' rüzgarıyla bir kat daha arttı.

CHP de 8 ilçede kıran kırana yarış: Kimler delege seçildi?

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - 1 Kasım genel seçimlerinin ardından MYK'dan çıkan kararla kongre/kurultay takvimini yeniden başlatan CHP'de seçim heyecanı yaşanıyor.

- İLK GÜN RAPORU: KİMLER DELEGE OLDU/OLAMADI?

1 Kasım öncesi 7 ilçede (Güzelbahçe, Kınık, Dikili, Seferihisar, Urla, Bayındır ve Karaburun) delege seçimlerini tamamlayan CHP İzmir Örgütü'nde de sandık mesaisi yeniden başladı.

Örgütte Pazar mesaisinde 8 metropol ilçede seçim heyecanı yaşandı. Parti üyeleri Bayraklı, Balçova, Buca, Çiğli, Gaziemir, Karabağlar, Karşıyaka, Konak'ta sandık başına gitti. 

KARŞIYAKA SANDIKLARI

Çoğunlukla çift liste yarıştığı ilçe sandıklarında heyecan tavan yaptı.

Büyük mahallelerden Alaybey'de mavi ve beyaz liste yarışı yaşandı. 63'e 19'luk üstünlükle ipi göğüsleyen ve 'Alabay' ağırlığı gözlenen listeden Sedrettin Coşkuner, Kaptan Alabay, Eski Milletvekili Adayı Mehmet Arısoy, Yasin Bağlar, Hayri Bildik, Sezer Üçgül, Kerem Yılmaz, Mehmet Baran, Gamze Coşkuner ve Umut Elmas delege seçildi.



Bahçelievler’de 3 saatlik rötarlı gergin seçim

Bahçelievler’deki gergin seçim 3 saatlik gecikmenin ardından son buldu. Seçim takvimine göre saat 13.00’da bitmesi gereken seçimler, oy kullanacak üyelerin itirazları üzerine belirlenen saate kadar gelen kişilerin kimlikleri alınarak devam etti. 
 
İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin, Eski Meclis Üyesi Adem Şahin, Eski İl Genel Meclis Üyesi Metin Palaoğlu’nun bulunduğu beyaz liste 270 oyla zafer kazandı. Bahçelievler Eski Mahalle Başkanı Vahdettin Batmaz, Atilla Ertekin, Eski Meclis Üyesi İsmail Horoz, Mahmut Köymen ve milletvekili aday adayı Hasan Özcan’ın yer aldığı mavi liste 167 oyda kaldı.



Yaşanan karışıklık sonrası CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu sandık başına geldi. İki listenin yarıştığı seçimde Karşıyaka Belediyesi meclis üyelerinin ve ilçe yöneticilerinin yer aldığı beyaz listeye karşı oluşan muhalefet, Özuslu’nun sandık başına gelmesine tepki gösterdi.

Krizin ardından konuşan Başkan Özuslu, “Oy işlemi bittikten sonra kimlikler toplandı. Orada bir kargaşa oluştu. O kargaşayı çözmek için yardımcı oldum. Aslında benim işim değil bu. Ben orada mavi listenin sorumlularıyla beraber yardım ettim. Esas amaç insanların oy vermelerini katılımı sağlamak. Bunu yaparken tüzük ve yönetmeliğe uygun davranmak zorundayız. Seçim süresi çok dar diyebilirler. Haklılar. Ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Bize genel merkezden gelen genelgeyi ben yapmakla görevliyim.   Bu seçimlerin yapılacağını sağır sultan biliyor. Herkes bu seçimin olacağını biliyordu. Şimdi çıkıp baskın seçim diyorlar. Bu seçimi yapmak benim görevim” ifadelerini kullandı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı seçimde taraf olduğu iddialarına ise “İlçe başkanı olarak bana düşen o seçimin eşit adil bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktır. Her şey ortada, bunlar kara propagandadır” yanıtına verdi.

Nergis'te mavi kazandı
Alaybey ve Bahçelievler gibi çift listenin yarıştığı Nergis Mahallesi’nde seçimi beyaz listeye 95’e 89’luk üstünlük sağlayan mavi liste kazandı. Bedriye Yılmaz, Emine Özcan, Uğur Demir ve İsmail Sarı gibi isimler delege seçildi.

Dedebaşı'nda yarış fotoda bitti!
Çift listeyle gidilen mahallede kıran kırana bir yarış yaşandı. Beyaz liste, mavi listeyi 151’e 147’yle geride bırakırken CHP Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Durak, Meclis Üyesi  Faruk Yıldırım, İl Gençlik Kolları Eski Başkan Yardımcısı Murat Dilşen gibi isimler delege oldu.

Bahariye'de beyaz liste kazandı
Bahariye Mahallesi'nde çift liste yarışırken, Karşıyaka CHP Gençlik Kolları Eski Başkanı Ahmet Can Kapçak, eski ilçe yöneticileri Sinan Alabay, Halil Taşkır, Karşıyaka Gençlik Kolları Eski Başkan Yardımcısı Umut Karataş gibi isimlerin yer aldığı beyaz liste zafere uzandı.

Çift listeyle seçim yapılan Zübeyde Hanım Mahallesi’nde zafer beyaz listenin oldu, Karşıyaka Belediye Meclis üyeleri Cum Durukan ve Murat Ilgın delege seçildi.

Alabay delege oldu
Öte yandan tek listeyle gidilen Tershane Mahallesi'nde de CHP Eski İlçe Başkanı Adnan Alabay delege seçildi.

Tek listeyle gidilen Tuna Mahallesi’nde de seçim tamamlandı. Fatoş Ergün, Kezban Kaya ve Hülya Ortaç gibi isimler delege oldu.
 
Latife Hanım Mahallesi tek listeyle gidilen seçimde  Yusuf Biçici ve Ahmet Cinpolat delegesi oldu.

Aksoy Mahallesi’nde tek liste çıkarken yeter çoğunluk sağlanamadığı için seçim ertelendi.

BUCA SANDIKLARI

Kazanan Süne ve Yüzer
Yiğitler Mahallesi’nde çift liste çıktı. Sandıkta Eski İlçe Başkanı Hüseyin Yüzer, Eski PM Üyesi Mehmet Süneli’nin öncülük ettiği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Danışmanı Nail Yavuz, Sıdıka Çalgav, Ayfer İnan, Mehmet Nadas ve Mesut Kocamaz gibi isimler yer aldığı mavi listeyle İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün seçildiği listede kendisine rakip olan Umut Orkun Ulaş, Levent Mendeş, Mustafa Totan, Aynur Gündüz ve Cevahir Bozoğul’un bulunduğu beyaz liste yarıştı. Kazanan 137 oy alan mavi liste olurken beyaz liste 122 oyda kaldı.

Şirinkapı'da beyaz liste
Buca Şirinkapı Mahallesi’nde de iki listenin yarışı vardı. Seçimi 69 oy alan beyaz liste kazanırken Eski Meclis Üyesi Muzaffer Kater, Osman Çiftçi, Bekir Koçak ve Mehmet Yılmaz gibi isimler delege oldu. Selçuk Karayılan, Erkan Akbulak, Özgür Adıyaman ve Doğan Tuncel'in yer aldığı mavi liste ise 35 oyda kaldı.

Çift listeyle gidilen Laleli Mahallesi’nde sarı ve beyaz liste yarıştı. Sandıkta 50’ye 39’luk üstünlük kuran sarı listeden Hüseyin Çolak, Mehmet Bozkaya, Erdoğan Atılmış, Berrin Kaplansoy, Erhan Polat, Aysun Yazgan ve Gökhan Onur delege seçildi.

Seçime tek listeyle girilen Buca İnönü Mahallesi’nde ise Ayşegül Yıldırım, Erbil Baytar, Halil Dehmen, Hüseyin Çelik, Mehmet Oğuz, Onur Burç delege seçildi.

Seyhan Mahallesi’nde çift liste yarıştı. Beyaz listeye karşı yarışan pembe liste yarışı kazandı. 14 oy alan pembe listeye karşı beyaz liste 11 oy aldı. Bu sonuçlara göre Abdülhamit Duman, Naciye Toktaş, Deniz Kaya delege seçildi.

Buca'da ayrıca dün iptal olan Yaylacık Mahallesi seçimleri de bugün yapıldı. İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi Aydoğan Hepdemirgil ve Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya muhalif kimliğiyle bilinen Atilla Kara’nın hazırladığı liste Buca Belediye Meclis Üyesi Şenol Yeltekin’in bulunduğu liste karşısında kaybetti. 

KARABAĞLAR SANDIKLARI
 
Beko delege oldu
İlçede tek listeyle seçime gidilen Muammer Akar Mahallesi’nde önemli isimler delege olmak için üyelerin huzuruna çıktı. DİSK Başkanı Kani Beko, Meclis Üyesi Selvinaz Ömür, Muhtar Sıtkı Kuzu, İsa Biçer, Mehmet Metin, Başar Sözbir, Ziya Sakız, Cihan Şeker, Recep Çalık ve Mümtaz Rodos gibi isimler delege seçildi.

Limontepe’de olaylı seçim 1 oy farkla bitti
Limontepe Mahallesi'de ise iki liste yarışırken seçim oldukça gergin geçti. Bir üyenin eline zarf tutuşturulmak istenince ortam gerildi. Müdahaleyi görenlerin tepkisiyle tansiyon yükseldi. Kısa süreli bir kavga yaşandı. Sandık sorumluları sandığı kapattı. Daha sonra olay yerine gelen Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat seçimi devam ettirdi.

Seçim sonunda Kamal Yücel, Bayram Duyan ve Nurdan Karakartal'ın bulunduğu mavi liste 99 oy alıp bir oy farkla zafere uzandı. Halis Doğru, Bircan Salman ve Haydar Güder'in bulunduğu beyaz liste 98 oyda kaldı.

Metin Oktay Mahallesi’nde de çift liste yarıştı. Yarışın sonunda 72 oyun 38’ini alan mavi liste ipi göğüsledi. Beyaz liste 34 oy aldı. Buna göre Naci Korkmaz, Bekir Kılıç gibi isimler delege seçildi. 

1 Kasım öncesi çift liste yarışına sahne olan Esenyalı Mahallesi'nde bu kez Meclis Üyesi Yaşar Mümtaz Geylani'nin listesiyle girildi. Seçime yoğun katılım olurken Geylani 248 delegeden 180 oy almayı başardı. Birlik ve bütünlüğün öne çıktığı mahallede Yaşar Mümtaz Geylani, Necdet Ulus, Remzi Yılmaz, Talat Tatar, Hüseyin Yazıcı Türker Tunalı, Erdoğan Öztürker, Eylem Dilek Ağar, Şenay Musal, Ajlan Alpay, Şükrü Eryılmaz, Haluk Özgüder, İsmail Hakkı Albay ise delege seçilen diğer isimler oldu.

General Kazım Özalp Mahallesi’nde seçime tek listeyle gidilirken Niyazi Akgün, Ömer Kalender gibi isimler delege seçildi.

Poligon Mahallesi’nde seçime tek listeyle gidildi. CHP Karabağlar Kadın Kollları Başkanı Mahinur Yener delege seçildi.

Eski Başkan Kürüm ve Işık delege seçildi 
Bahçelievler Mahallesi'nde tek listeyle yapılan seçimde Karabağlar Belediyesi eski Başkanı Sıtkı Kürüm, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Parti Meclis Üyesi Seniye Nazik Işık, eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Karadeniz, Karabağlar Meclis Üyesi Ahmet Davulcu, Eski Meclis Üyesi Salih Göçmen, Mahalle Sorumlusu Mehmet Erdoğan delege oldu.
 
Esenlik Mahallesi’nde seçime tek listeyle gidildi. Güler Bahar Burgucu delege seçildi.

Arap Hasan Mahallesi'nde ise seçim yeter çoğunluk sağlanamadığı için iptal edildi.



KONAK SANDIKLARI

1 Kasım öncesi seçim maratonunda büyük tartışmalara sahne olan Kültür Mahallesi’ndeki uzlaşının damga vurduğu Cumartesi heyecanının ardından ilçede bu kez 2 mahallede üyeler sandığa gitti.

Çizik operasyonu damga vurdu
Atamer Mahallesi’nde çift liste yarışı var. Nuray Kılıç, Feyyaz Tekin, Taner Benli ve Bülent Ekinci’nin yer aldığı beyaz liste ile Burhan Yılmaz, Turhan Kılıç, Necati Şenol ve Serkan Uçma’nın isminin yazıldığı mavi liste üyelerin kantarına çıktı.

Çift listeli seçimin kaderi çizik operasyonuyla değişti. Eski İl Sekreteri Zikri Dursun'un başını çektiği ekip mavi listeden Burhan Yılmaz'la Tekin Kılıç'ı çizerek yerine karşı listeden Nuray Kılıç'la Feyyaz Tekin'i aldı. Operasyon sonrası seçim mavi listenin 2 oy farklı üstünlüğüyle bitti.

Kurt ve Günen delege seçildi
Sandık kurulan diğer mahalle Millet'te de çift liste heyecanı yaşandı. Milletvekili Adayı Muhsin Kurt ve Konak Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Günen'in yer aldığı turuncu liste ile Sadık Kemal Bilgen ve Kenan Sel'in yer aldığı beyaz liste yarıştı. Seçimi turuncu liste kazandı.

ÇİĞLİ SANDIKLARI

Üç mahallede sandık kurulan ilçede iki mahallede yarışa çift listeyle gidiliyor.

Aydınlıkevler'de Buğa
Aydınlıkevler Mahallesi’nde yarış yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Aziz Buğa’nın yer aldığı beyaz liste ile Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın desteklediği mavi liste arasında yaşandı. Seçimi 117’ye 103’lük üstünlükle Buğa’nın listesi kazanırken, Buğa ile birlikte Hasan İlter, Bekir Demiray, Hıdır Kılıç, Hasan Ongan, Hüseyin Çam, Nuriye Cüre, Musa Yıldırım, Ağa Sefer ve Turgay Pektaş delege seçildi.

Çift listenin yarıştığı diğer mahalle olan İnönü’de ise İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün desteklediği beyaz liste ile Başkan Arslan’ın desteklediği mavi liste yarıştı. Mavi liste 129 oy alırken, beyaz liste 159 oy da kaldı.

Çağdaş Mahallesi'nde seçime tek liste ile gidildi. Ahmet Çakmak, Burhanettin Hınıslı, Cömert Korkmaz, Elif Güvercin, Figen Erol, Gürtan Topal ve Hüseyin Bingöl gibi isimler delege seçildi.

BAYRAKLI SANDIKLARI

7  mahallede seçim heyecanı yaşanan ilçede gözler Onur Mahallesi’ndeydi… İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in desteklediği ve Meclis Üyesi Hasan Karabağ’ın yer aldığı liste Binali Bingöl, Nilüfer Çetin gibi isimlerin yer aldığı listeyle yarıştı. Başkan Alper'in desteklediği liste yarışı 210'a 207'lik farkla kıl payı kazandı.

Adalet Mahallesi’nde çift listenin yarıştığı seçimde kırmızı liste, mavi listeyi geride bırakırken Büyükşehir Meclis Üyesi Fahrettin Orandı delege seçildi.

Bayraklı’da 75. Yıl, Adalet, Alparslan, Cengizhan, Emek ve Postacılar Mahalleleri’nde seçime tek liste ile gidildi.



BALÇOVA SANDIKLARI

İlçede 8 mahallede kurulan sandıklarla delege seçim maratonu sonlandı. Balçova'nın CHP'li üyeleri 297 delege seçti. Tüm mahallelerde tek listeyle sandığa gidilirken Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, CHP İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, İzmir Milletvekili Ali Yiğit ve Eski Milletvekili Mustafa Moroğlu, partili 21 Meclis üyesi ile eski ilçe başkanlarından Nurkut Çetiner, Salih Küçükbayrak ve Ercan Çınarlı delege seçildi.

Boş liste çıktı! 
Çetin Emeç Mahallesi'nde yapılan delege seçimlerinde eski İlçe Yönetim Kurulu Murat Sönmez, mevcut listeye karşı boş liste çıkardı. Sönmez, "Mahalle delegeleri Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya tarafından belirlendi. Bu dayatmaya karşı demokratik tepkimizi göstermek için boş liste ile seçime girmek istedik ancak oy kullandırılmadı" dedi.

Basına saldırı
Delege seçimini izlemek için olay yerine giden DHA muhabiri Elif Demirci, sandık başında fotoğraf çekerken partili bir kadının fiziki müdahalesine maruz kaldı. Bir kadın partili fotoğraf çekerken Demirci'nin sağ bileğini tutup çekmesini engelledi ve kimliğini göstermesini istedi. Demirci, basın kartını gösterdikten sonra da sözlü şiddet devam etti.

- Sandık başında basına saldırı: Çalkaya'dan özür, Kocaoğlu ve Yorgancılar'dan ziyaret...


GAZİEMİR SANDIKLARI

Fatih, Hürriyet, Atatürk, Menderes ve 9 Eylül mahallelerinde yapılan seçimler sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Nursoy, Meclis Üyesi Kasım Özkan, Meclis Üyesi Ömer Koç, İlçe Yöneticisi Veysel Uçal delege oldu.

 
İsrailli yönetici ve askerler Mavi Marmara'dan yargılanacak
 
Oğluna ilk ilişkini ayarlayan baba hakim karşısında!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
T.C.Erol DURUKAN 10 Kasım 2015 Salı 10:35

BU KAFALAR DEĞİŞMEDİĞİ MÜDDETÇE CHP BİR ADIM ÖTEYE GİDEMEZ KÖRLER SAĞIRLAR BİR BİRİNİ AĞIRLAR LİSTELERE BAKIN AMCA ÇOCUKLARI DAYI,HALA,TEYZE,KUZEN,GELİN,DAMAT,BACANAK NEDEN KENDİLERİNE GÖRE İLÇE BAŞKANI KENDİLERİNE GÖRE İLÇE YÖNETİMİ HANİ ORTAYA SERPME KAHVALTI GELİR YA MAHALLELERDEN 1 ER 2 ŞER DELEGE ALAYIM ONDAN SONRA PAZARLIKLAR BAŞLAR KENDİLERİNİ DELEGE AĞALARI DİYE LANSE ETTİRİRLER KÜÇÜK HESAPLAR PEŞİNDE KOŞARLAR SİYASETİN KİRLİ YÜZÜ..!

Yorumu oyla      15      5  
şermin 9 Kasım 2015 Pazartesi 12:09

malesef izmir işcisiyle memuru yla halkıyla chp den kopmak üzere bilginize...

Yorumu oyla      13      5  
hakan 9 Kasım 2015 Pazartesi 10:10

belediye başkanları parti içi işlere karışmamalı yoksa partiden bi halt çıkmaz hep aynı tas aynı hamam olur yenilik gelmez,,,

Yorumu oyla      17      6  
Cihan 9 Kasım 2015 Pazartesi 09:02

Koskoca mahallerde en fazla kullanılan oy 250 civarı, çoğu sandıkta 100 civarında oy kullanılmış. Bakıyorum hep aynı isimler, bir değişiklik yok ! Bu demektir ki partinin tepesinde de aynı tas aynı hamam devam edecek. Yazık !

Yorumu oyla      13      6  
9 Kasım 2015 Pazartesi 08:56

chp de alaylı ağırlığı vardır,ondan bir yere gelemiyor.

Yorumu oyla      13      7  
DEMOKRASİ 8 Kasım 2015 Pazar 23:02

Seçimler Demokrasi şöleni biçiminde gerçekleşmiştir. Keşke bütün partiler tek kişi yönetimi değil partililerin düşünceleri doğrultusunda temsilcilerini seçip partilerinde söz sahibi olsalar... Önce parti içi demokrasi. Parti içi demokrasi olmayan partiler ülkede gerçek demokrasiyi yaşatamazlar.

Yorumu oyla      13      7  
8 Kasım 2015 Pazar 19:17

Delege olmak nekadar önemli chp de bu delegeler kendilerini parti üstü güç görüyorlar tabi ön seçim olursa çok keyiflenecekler kıymetlenecekler

Yorumu oyla      20      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'den 'Türkeş' açıklaması
MHP, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in "Partiden ihraç kararına itiraz" davası açtığını duyurdu.
Ve Sertel de topa girdi: Serter özür dilesin!
CHP İl Başkanı Serter’in Dündar ve Özdil'i hedef alan sert açıklamaları ...
AK vekillerden Havza’ya teşekkür, CHP’ye yaylım ateşi
AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Necip Kalkan, ...
 
Demirtaş: Tek adam sistemine evet demeyiz
Mevcut anayasanın değiştirilmesinin en acil görev olduğunu ifade eden ...
Kılıçdaroğlu: Onların tamamını CHP’den temizleyeceğim!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Yaşar Kemal Parkı'nın ...
CHP İl Başkanı Serter’den Özdil ve Dündar’a tepki!
Serter, köşe yazılarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle ...
 
Atilla Taş resmen CHP’li oldu
Twitter paylaşımları nedeniyle sık sık gündeme gelen Atilla Taş, CHP'ye üye oldu.
Arınç’tan ‘paralel iddianame’ açıklaması: Çelik, İşbilen ve ben…
Gündeme damga vuran haber sonrası Arınç’tan yazılı açıklama geldi. Eski ...
Öcalan: PKK ve HDP yanlış politikalar izledi!
Abdullah Öcalan'ın HDP'nin seçimden oy kaybederek çıkması ve sürecin başarısızlığa ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva