HABERLER>POLİTİKA
7 Kasım 2015 Cumartesi - 15:26

AK vekillerden Havza’ya teşekkür, CHP’ye yaylım ateşi

AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Necip Kalkan, Atilla Kaya Küçük Menderes Havzasına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK vekillerden Havza’ya teşekkür, CHP’ye yaylım ateşi

AK Parti İzmir Milletvekilleri seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor…

HOTAR’DAN TAM GAZ TEŞEKKÜR TURLARI

Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Narlıdere, Balçova, Buca ve Karabağlar İlçeleri’nde vatandaşlarla buluşan AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Atilla Kaya ve Necip Kalkan,  Gaziemir, Menderes, Torbalı, Selçuk, Tire, Ödemiş, Beydağ, Kiraz ve Bayındır AK Parti İlçe Başkanlıkları’na düzenledikleri ziyaretlerle birlikte buralarda vatandaşlarla buluşarak önemli mesajlar verdi.



SÜREKLİ: TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ
Gaziemir'e, İzmir'e ve Türkiye'ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, "Yüzde 50 oy aldık. Oy verenlere de vermeyenlere de 13 yıl olduğu gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Oy vermeyen yüzde 50 seçmenimizin ilk önce gönlüne girmeye çalışacağız. Biz hep millet hep doğrusunu bilir dedik. Millet yanlış yapmaz. En doğru kararı verir. 7 Haziran'da da böyle söyledik. 1 Kasım'da yüzde 50 oy aldık diye söylemiyoruz. 7 Haziran'da mesajı aldık ve çalıştık. İnşallah bu teveccühe karşılık vereceğiz. Seçim beyannamenizde yer alanlar ne zaman gerçekleşecek dediler. Biz bunlara hemen başlıyoruz. Asgari ücret 1300 lira olacak. Taşeron işçiler hemen kadroya girecek. Daha fazlasını yapacağız. Biz az söyleriz fazla yaparız.2019’da Gaziemir’i AK Belediye yapmaya hazır mısınız? diye konuştu.

HAMZA DAĞ’DAN KOCAOĞLU’NA GÖNDERME
Gaziemir'e yaptığı teşekkür ziyaretinde konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 1 Kasım seçim sonuçlarının birilerinin havasının bozulduğunu belirterek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sert şekilde eleştirdi. Dağ Kocaoğlu'na seslenerek, "Seçim öncesi anket yayınlayanlar, seçim öncesi 'AK Parti'yi ikiye katlayacağız' diyenler, 'CHP yüzde 50 alacak, AK Parti yüzde 25 alacak' diyenler sandıkta karşılığını gördüler mi? Sandık cevabı en iyi şekilde verdi mi? Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı da ilçe Belediye Başkanı da koltuklarında rahat oturamıyorlar. Oturamayacaklar. Tüm milletimiz mutlu olacak. Onlar rahatsız olacak. Sıkıntıya düştüler. AK Parti'nin 2019 ayak sesleri duyulmaya başladı. 'Yüzde 50 CHP diyen, yüzde 25 AK Parti' diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, herhalde anket yaptırırken partileri karıştırdı. Yüzde 50 AK Parti çıktı, yüzde 25 CHP çıktı. Bu millet sizden ümidini kesmiş. 2019 seçim kampanyamız bugün başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
                                 
KAYA: NEDEN AY YILDIZLI BAYRAĞI TAŞIMAKTAN İMTİNA ETTİNİZ ?
"Memleket meselesine sahip çıkan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye vatandaşlara seslenen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Gaziemir'de her yerde ay yıldızlı bayrağımız var. CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanlarına sesleniyorum. Bundan 3 hafta önce Gündoğdu Meydanı'nda neden bu ay yıldızlı bayrağı taşımaktan imtina ettiniz? Gaziemir'de CHP'ye oy vermiş hemşerilerime sesleniyorum. Artık CHP Gazi Mustafa Kemal'in bıraktığı parti değil. Deniz Baykal zamanında bayram yürüyüşleri yapan Cumhuriyet Halk Partisi değil" diye konuştu.
 
KALKAN: GAZİEMİR BELEDİYESİ’NİN DİREĞİNE…
Otobüs üzerinden halka seslenen AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, "Ben ve milletvekili arkadaşlarım bugün sizin huzurunuzu geldik. Ne için biliyor musunuz? Teşekkür etmek için. Yaptığımız seçimlerde buradan çıkan oy sayısının ortalaması İzmir ortalamasının üzerinde. Ben ve arkadaşlarım teşekkür etmesin de kim teşekkür etsin. 7 Haziran seçimlerinde oy kaybettik. Çeşitli sebepleri var. Adaylarımıza bir bakın. Hepsi yerli malı yurdun malı. Yüreğinde İzmir sevgisi olan, burada evlenmiş, burada iş güç sahibi olmuş insanlar. Aramızda havadan gelmiş insan yok. Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı. Gaziemir'e herkesin imreneceği bir hükümet konağı sahibi olacaksınız. Bir de hedefimiz var. Gaziemir Belediyesi'nin direğine AK Parti bayrağını çekmek. Bu nedenle bize olan ilginize, desteğinize ihtiyacımız var. Yüzde 5'ten fazla oy arttıran Gaziemir bize destek verir. Sloganım şu. Başın düşerse dara Necip Kalkan'ı ara" dedi.

 
Cizre'de arabalardan barikat
 
Benzin döküp palmiyeyi yaktılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirtaş: Tek adam sistemine evet demeyiz
Mevcut anayasanın değiştirilmesinin en acil görev olduğunu ifade eden ...
Kılıçdaroğlu: Onların tamamını CHP’den temizleyeceğim!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Yaşar Kemal Parkı'nın ...
CHP İl Başkanı Serter’den Özdil ve Dündar’a tepki!
Serter, köşe yazılarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle ...
 
Atilla Taş resmen CHP’li oldu
Twitter paylaşımları nedeniyle sık sık gündeme gelen Atilla Taş, CHP'ye üye oldu.
Arınç’tan ‘paralel iddianame’ açıklaması: Çelik, İşbilen ve ben…
Gündeme damga vuran haber sonrası Arınç’tan yazılı açıklama geldi. Eski ...
Öcalan: PKK ve HDP yanlış politikalar izledi!
Abdullah Öcalan'ın HDP'nin seçimden oy kaybederek çıkması ve sürecin başarısızlığa ...
 
Paralel iddianamede 'Arınç-Çelik-İşbilen' depremi!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı ve 143 polis hakkında ...
Hotar’dan tam gaz teşekkür turları
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet ...
Balbay'dan çarpıcı ima: Kılıçdaroğlu çok iyi, çevresi...
CHP Genel Başkanlığı adaylığı için "Ben varım" diyen İzmir Milletvekili ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva