HABERLER>POLİTİKA
5 Mart 2024 Salı - 09:29

CHP adayı Mutlu, projelerini anlattı: Konak yeni bir kimlik kazanacak!

Gültepe’de kentsel dönüşüm için bir hayli yol kat edildiğini belirten CHP Konak Belediye Başkan adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bu dönüşüm güçlenme, yenilenme, değişim, hepsi Konak’ta ete kemiğe bürünecek. Biz, fakir fukaranın cebinden para çıkmadan o dönüşümü nasıl yaparız, o konuda çalışmalar yapacağız. Bu nedenle uluslar arası fonlarla şimdiden görüşmelere başladı” dedi.

CHP adayı Mutlu, projelerini anlattı: Konak yeni bir kimlik kazanacak!

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi Konak Belediye Başkan adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, SONSÖZ TV’de önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteci Yazar Muhittin Akbel’in sorularını yanıtlayan Mutlu, projelerini anlattı, kentsel dönüşüm ve çeşitli konularda bilgi aktardı.

BUGÜN 9 KADIN ADAYIZ, 2029’DA 15 KADIN ADAY OLACAĞIZ
Tire doğumlu, bir kanadı Tire, diğer kanadı Selanikli olan bir ailenin evladı olduğunu belirten CHP Konak Belediye Başkan adayı Nifüler Çınarlı Mutlu, “Hep İzmir’de yaşadım. Üniversite eğitimimi de İzmir’de aldım. İş hayatım da hep İzmir’de geçti. 38 yıldır Konak’ta yaşıyorum. Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nde uzun yıllar görev aldım. Büyükşehir’de bir şirketin yönetim kurulu başkanlığını yaptım, dört yıl boyunca. Orada çok önemli deneyimler edindim, belediyeciliğin ne olduğunu deneyimleme fırsatım oldu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konak adayı olarak yola çıktım. Mesleki birikimlerim, siyasi geçmişim ve tecrübelerimle bu görevi layıkıyla yapabileceğim inancıyla yola çıktım. Yepyeni, çok farklı bir belediyecilik için, değişen, güçlenen, yenilenen Konak için tüm Konaklı yurttaşlarımızın oylarını istiyorum. Bir mimar olarak, Konak’ta yaşayan bir kadın olarak, hizmet belediyeciliğinin nasıl olacağını göstermek için bu göreve talip oldum. Destek istiyorum” dedi. Başkan olduğu takdirde, Sema Pekdaş’tan sonra Konak’ın ikinci belediye başkanı olacağını belirten Mutlu, CHP’nin İzmir’de 9 kadın aday göstermesini şu sözlerle değerlendirdi:

“İzmir’in 30 ilçesinden 9’unda kadın adaylarımız var. Şu anda tarihsel bir dönüşümdeyiz. Bugüne kadar böyle bir şey yaşanmadı İzmir’de. Bir anda 9 kadın belediye başkan adayı ve hepsinin seçileceğine inanıyorum. 30 artı 1’i kazandığımızda 9 ilçemizde kadın belediye başkanımız olacak. Ben inanıyorum ki beş yıl sonraki seçimlerde kadın belediye başkanlarımızın sayısı 15’e çıkacak, ardından bu sayı gitgide artacak. Kadınların sözde, kararda ve yetkide olmalarını hep savunduk. 9 kadın belediye başkan adayından biri olmak, beni ayrıca gururlandırıyor.”

ULUSLARARASI FONLARLA GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK
 CHP’nin Konak adayı olarak, 31 Mart seçimlerinde kendisi dışında AK Parti’nin adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, İYİ Parti adayı Huriye Serter ve TİP adayı Gülhan Atış’la yarışacak olmasını değerlendiren Mutlu, “Kadınların seçim yarışı olacak bir bakıma. Kadın her yerde olmalı derken, Konak’ta kadınlar yarışacak neredeyse. Bunu çok önemsiyorum ve motive edici buluyorum” dedi. Mutlu, kendisi gibi mimar olan şu andaki mevcut Başkan Abdül Batur’dan devralacağı kentsel dönüşüm projesinini mutlaka gerçekleştireceğini dile getirdi. Mutlu, nasıl bir kentsel dönüşüm yönetimi gerçekleştireceğini şu sözlerle açıkladı:

“Konak’ta kentsel dönüşümü mutlaka gerçekleştireceğiz. Bu dönemde kentsel dönüşüme başlayacağız. Bu dönüşüm güçlenme, yenilenme, değişim, hepsi Konak’ta ete kemiğe bürünecek. Bazı bölgelerin planları yapıldı, hukuki süreçleri de tamamlandı. Uygulama aşamasına gelindi. Parselasyon planlaması yapılınca uygulamaya geçilecek. Revizyon planlarının yapılması gereken bölgeler var. Onu da bizim dönemimizde tamamlayacağız. Kentsel dönüşüm, sağlıklaştırma, iyileştirme bizim dönemimizde kesinlikle başlayacak. Uygulama projelerini Büyükşehir hazırlıyor. Onlardan hızlıca bunu tamamlamalarını rica ettim, göreve geldiğimizde hemen başlayalım diye. Bu planlarla öncelikle bölgede yaşayan yurttaşlarımızla bilgilendirme toplantıları yapacağız. Yatırımcıları davet edeceğiz. Yatırımcı olmadan, kooperatifçilik gibi modeller olmadan kentsel dönüşümün gerçekleşmesi çok zor. Herkesin içine sinen ve en hızlı dönüşüme başlanacak noktayı saptayıp işe oradan başlayacağız. Barınma, anayasal bir haktır. Deprem kuşağında bir kentte yaşıyoruz. Yıllar içerisinde çok sayıda kaçak yapılaşma oldu, imar affı ile kaçak yapılar yasalaşmış durumda. Böylece kırılgan bir kent dokusu oluşmuş durumda. Bunlarla mücadele etmek, elbette yerel yönetimlerin görevi ancak bununla mücadele aynı zamanda bir devlet politikası olması gerekiyor. Bazı sermaye gruplarının affedilen vergileriyle, o vergiler tahsil edilip insanların güvenli barınma ihtiyacının karşılanması gerekirdi. Birinci önceliğimiz olası bir afette hiç kimsenin hayatını kaybetmemesidir. Konak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda gerekli tüm önlemleri alıp çalışmalara başlayacağız. Kentsel dönüşümü yerel yönetim olarak biz yapacağız ancak onlarla da görüşeceğiz. Kamu bankalarından düşük faizle kredi verilmesini, ya da ulusal veya uluslar arası fonlardan kaynak sağlanmasını isteyeceğiz. İnsanların bugünkü ekonomik koşullarda birikimi yok, haliyle kendi imkanlarıyla kentsel dönüşüme dahil olmaları çok zor. Gelirler çok düşük. Biz, fakir fukaranın cebinden para çıkmadan o dönüşümü nasıl yaparız, o konuda çalışmalar yapacağız. Bu nedenle uluslar arası fonlarla şimdiden görüşmelere başladık. Yatırımcılarla görüşüyoruz. Bu sorunu mutlaka çözmeliyiz, çünkü olası bir afette orada çok büyük sıkıntı yaşarız.”

ANLIK MÜDAHALELERLE HAYATI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ
Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Nasıl bir belediye başkanı olacaksınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben her zaman sokakta olacağım. Belediyede deneyimlemiştim, çalışırsanız 7/24 iş var belediyede. Sokakta olmak zorundasınız ki, sıkıntıları birinci ağızdan duyabilesiniz. Sokakta bir belediye başkanı olacağım. Sokakta dolaşmayı çok seven biriyim, o hayatım aynen devam edecek. Önceki yıllarda yaptığımız yöneticilik pozisyonlarında bundan vazgeçmedim, yine vazgeçmeyeceğim. İnsanlara dokunmayı, onların bana ulaşmalarını istiyorum. Kısa zamanda çözülecek sorunları, anında çözme anlamında pratik biri olacağım. Küçük dokunuşlarla çözülebilecek sorunların çözüm süreçlerinin uzamasına asla izin vermeyeceğim. Bu yönde çalışmaya başladık aslında. Gördüğümüz sıkıntıları hemen not alıyoruz, belediye ekiplerimize bilgi aktarıyoruz. Anlık müdahalelerle hayatı kolaylaştırmaya özen göstereceğim. İnsanların da beklediği aslında bu. Kentteki meslek odalarının, sivil toplum örgütlerinin, derneklerin fikirlerine her zaman açık olacağım. Mimarlar odasında çalışırken, günlerce çalışır raporlar hazırlardık. Bir belediye başkanı o raporları niye değerlendirmesin? Kentteki tüm dinamik yapılardan yararlanacağım. Çok güzel bir bilimsel çalışma yaptık. 11 mahallemizin tüm sorunlarını biliyoruz, tespitleri yaptık. Her mahallenin raporu elimizde duruyor. Ben tek başıma çalışmıyorum, çok güzel bir parti örgütümüz var, arkadaşlarımız var sahada. Akşamları rapor alıyoruz hepsinden. Meclis adaylarımız da dahil herkes çalıştığı yerlerdeki sorunları, beklentileri yazıp bize iletiyor. Yani elimizde müthiş bir veri tabanı var. Mahallelerden başlayan örgütlenmeyle herkesin aktif katılımını sağlayarak beş yıl boyunca dinamik yönetim gerçekleştireceğiz.”

KONAK’I SADECE 33 MECLİS ÜYESİYLE YÖNETMEYECEĞİZ
Meclis listesine giremeyen partililerin sitemlerine değinen Mutlu, “Liste içimize sindi. Güzel, çok iş yapacak bir liste hazırlandı. Listeye giremeyen arkadaşlar için biz de üzüldük. Gerçekten çok güzel bir başvuru listemiz vardı. 150’ye yakın başvuru oldu. Hepsi birbirinden nitelikliydi. O kadar yoğun talepten ancak 33’ünü yazabiliyorsunuz. Bunun da kadın, genç ve mesleki dağılımları oluyor. Hep şunu söylüyorum; meclis, temsil edilme yöntemlerinden sadece bir tanesi olacak. Bunun dışında pek çok yönetime katılma yöntemleri var. Mahalle meclislerimiz, kent konseylerimiz olacak. Meclis listesine giremeyen arkadaşlar, buralarda görev alabilirler. 33 kişilik listeye girmediği için temsil görevini yapamayacağını düşünmesin hiçbir arkadaşımız. Çünkü biz 330 bin nüfuslu, gündüz nüfusu 1,5 milyon olan Konak’ı sadece 33 kişiyle yönetmeyeceğiz” dedi.

FARKLI PARTİLERE OY VEREN SEÇMENLERİN DE BİZE OY VERECEĞİNE İNANIYORUM
CHP Konak Belediye Başkan adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 31 Mart’ta nasıl bir sonuç beklediğini şu sözlerle anlattı:

“Biz bu yarışı kazanacağız, CHP olarak. Konak, her zamanki gibi yine Cumhuriyet Halk Partili olacak. Çünkü kendi değerlerimizden, yaşam biçimimizden, kadın haklarımızdan asla taviz vermeyiz. Tek adam yönetiminin baskısının olduğu ülkemizde Konak olarak bir kez daha haykırışımızı yapacağız, buna inanıyorum. Gerçekten hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz Konak’ı. Bunun için de ben İzmirli bir kadın olarak, sorunlarını ve çözümlerini bilen bir mimar olarak, benim öncülüğümde tüm ekibimizle, arkadaşlarımla, destekçilerimizle Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazanacağımızı üstüne basa basa söylemek istiyorum. Geçen seçimlerde ittifak vardı, şu anda böyle bir şey yok. Bir İzmir ittifakı, Konak ittifakı olacağına inanıyorum. Farklı partilere oy veren seçmenlerimizin, Konak’ı en iyi yönetecek başkan olarak beni ve meclis üyelerimizi seçeceğine inanıyorum.”

TÜRKİYE’YE, KONAK’TAN GELİYORUZ, YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEĞİZ, DİYORUZ
Bilboardlardaki afişlerde kullandığı “Konak Mutlu Olacak” ifadesi hatırlatılan Mutlu, “Konak mutsuz muydu?” sorusuna, “Ülke olarak mutsuzuz. Öyle değil miyiz? Emekli maaşı 10 bin lira, mutsuzuz. Gençlerimiz iş bulamıyor, mutsuzuz. Asgari ücret 17 bin lira, mutsuzuz. Nasıl bir eğitim alırsanız alın, hangi işi yapıyor olursanız olun, aynı maaşı, 17 bin lirayı alıyorsunuz. Tabii ki iş bulabilirseniz! Üstelik baskı var. Anketlerde, uluslar arası araştırmalarda mutsuz bir ülke olduğumuz ortaya çıkıyor. Ama biz bunu Konak’tan geliyoruz, sizin yüzünüzü biraz güldüreceğiz, daha mutlu edeceğiz. Merkezi hükümetten kaynaklı sıkıntılarınızı, yerelden dokunuşlarla telafi edeceğiz, demek istiyoruz o ifadeyle” yanıtını verdi.

7/24 AÇIK OLACAK KÜTÜPHANELER OLUŞTURACAĞIZ
Seçildiği takdirde göreve mahallelerdeki sıkıntıları pratik bir şekilde çözerek başlayacağını anlatan Mutlu, ajandasındaki projeleri şöyle sıraladı:

“Mahallelerin sıkıntılarını aldık. En kolay çözümlerden başlayarak tüm sorunları çözmeye başlayacağız. Kaldırım işgali, kaldırımdaki bozukluklar, parklardaki bozukluklar, aydınlatma sorunları, atıkların toplanması problemi, çöp konteynerleri gibi sorunları, küçük dokunuşlarla anında çözeceğiz. Göreve geldiğimde, gençlerin spor alanları isteğini yerine getireceğim. Doğalgazın olmadığı yerler var. Oralarda inanılmaz bir hava kirliliği yaşanıyor. Kentsel dönüşümün en önce başlayacağı yerlerde değil ama diğer yerlerde doğalgaz kullanımının başlaması için gereken adımları atacağız. 7/24 açık kütüphaneler açacağız, başlarına birer öğretmen vereceğiz. Çocuklar oralarda rahat bir ortamda derslerini çalışsınlar. Kent yoksullarının sayısı giderek artıyor. Onlara yardımları sürdüreceğiz. Bu yoksulluktan paylarına düşeni alan çocuklarımızın iyi eğitim almaları için bu projeyi mutlaka hayata geçireceğiz. Yeni çocuk parkları açacağız, gençlik merkezi kuracağız. Gençlerin kendilerini iyi hissedeceği, bir yer olacak, gençlik merkezi. Semt merkezlerinin sayısını artıracağız, kreşler açacağız. Ayrıca evde bakım hizmetlerini geliştireceğiz. Sağlık taramalarına önem vereceğiz. Yaş almış yurttaşlarımızın oturup vakit geçirebilecekleri mekanlar açacağız. Demans ya da Alzheimer hastalarının misafir edileceği mekanlarımız olacak.”

ZORLU GÖKDELENİYLE İLGİLİ HUKUK NE DİYORSA, O YÖNDE HAREKET EDECEĞİZ
Kent suçlarına karşı mücadele eden Mimarlar odasının bir yöneticisiyken, belediye başkanı olduğunda, çok tartışılan Zorlu Konak Gökdeleni ile ilgili tavrının ne olacağını sorduğumuz Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bir kere bu projeyi önümüze koyup açacağız. Mahkeme kararlarına bakacağız. Belediye bu süreçte neler yaptı; parselasyon, ruhsat süreçlerinde… Hukukçularımızla birlikte değerlendirme yapacağız ve bir karar vereceğiz. Hukukun gösterdiği yolda, hukuk ne diyorsa, o yönde hareket edeceğiz. İtiraz gerekçelerini biliyorum ve itiraz gerekçeleri ortadan kalkmış değil. Bu konuyla ilgili mahkeme süreci devam ediyor. Odalardaki arkadaşların açtığı davalar var, bir yandan belediyenin yaptığı birtakım uygulamalar var. Belediye, hak sahiplerine yasal olarak neler yaptı, onlara da bakmak gerekiyor. Sonuçta hukukun dediği olacak” dedi.

TMSF BASMANE ÇUKURUNU BÜYÜKŞEHİR’E DEVRETMELİ
27 yıldır İzmir’in gündeminden düşmeyen Basmane Çukuru’ndan kurtulmanın gerekliğine vurgu yapan Mutlu, “Basmane çukuru diye tabir ettiğimiz alanın bir kısmı belediyenin, bir kısmı TMSF’de. Büyükşehir Belediyemizin geçen dönemde bu yerle ilgili görüşmeleri oldu. TMSF’nin bu yeri Büyükşehir’e devretmesi gerektiğine inanıyorum. Orada içinde kongre merkezi de olan, yerel yönetimin de tüm birimlerini barındıran, çok da devasa olmayan bir yapıyla birlikte Basmane Meydanı’nın Kültürpark ile ilişkilendirilerek tanımlanması gerekiyor. TMSF, o alanı, ilk sahibine Büyükşehir’e verebilirse, gerçekten çok iyi olacak. Basmane’deki o arazi, kesinlikle kamu kullanımında olmalı. Büyükşehir belediyemizin şu anda bir mekan sorunu var. İçinde kültürün, yeşil alanın, yerel yönetim fonksiyonlarının olduğu bir bina, aslında oradaki esnaf açısından da Basmane’nin yeniden regüle edilmesi açısından da çok önemlidir” diye konuştu.

DİRENÇLİ ESNAF YARATMAK İSTİYORUZ
CHP Konak Belediye Başkan adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kemeraltı ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ülkedeki ekonomik krizden herkes payını aldı, esnafımız da aldı tabii ki. Kemeraltı’nın yıllardır hizmet veren esnaf lokantaları tek tek kapanmaya başladı. Kentin belleği, sadece mekanlar değildir. Oradaki lezzetler, tatlar da birer bellektir. Dirençli esnaf yaratmak istiyoruz. Kemeraltı’nın kendi dokusuyla yaşaması lazım ancak farklı markaların gelmesiyle bu çarşının canlanacağını konuşuyoruz. Bir kere gençlerin Kemeraltı’na gelmesi lazım. Gençlerin olmadığı bir yer 7/24 yaşamıyor. 7/24’ü bırakın, akşam 18.00’den sonra yaşamıyor. Hiç olmazsa öğrencilerin barınacakları yerler açabiliriz Kemeraltı’nda. Kemeraltı’nın her tarafını bir anda aydınlatıp 7/24 yaşatamazsınız burası dünyanın en büyük açıkhava çarşısı. Ama bir bölgeyi seçip, etaplayıp önce orada bir şeyleri başarıp daha sonra diğer alanlara geçmek gerekiyor. Böyle tekil tekil yapılacak restorasyonlar çok kıymetli. TARKEM’le de görüştük bu konuyu.”

 
Yağmur yağdı… Trafik tıkandı!
 
Başkan Kırgöz'den Bademli'ye 1300 araçla çıkarma
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
göztepeli 7 Mart 2024 Perşembe 11:24

güveniyoruz size ve ekibinize. göztepe kulübüne de destekleriniz için teşekkürler.

Yorumu oyla      0      0  
Ergun Tasdemirel 5 Mart 2024 Salı 20:41

Teşekkürler, sayin başkan.Yolunuz acik olsun.Sonsuz başarilar dilerim. ????

Yorumu oyla      0      0  
izmirli 5 Mart 2024 Salı 13:26

chp li başkanların bir tanesinde somut proje olmaz mı yaa. hepsi laf... kimse hazırlanmamış nasıl oysa tıpış tıpış oy alırız düşünceleri hakim. projeye zaman ayırmamışlar. yine chp li başkanlar gelirse tüm ilçeler ve il 5 yıl daha geçmiş ola...

Yorumu oyla      2      7  
muhtar 5 Mart 2024 Salı 13:02

yine aklınız rantta parsellerde rezaletsiniz

Yorumu oyla      2      5  
Emekliyi yok saymayın 5 Mart 2024 Salı 12:15

Emekliye kaç para vereceksin başkan onu de hele

Yorumu oyla      1      7  
Red Kit 5 Mart 2024 Salı 10:56

Ne bitmez parselasyon plânlarıymış. Çay, sigaradan vakit kalmıyor anlaşılan.

Yorumu oyla      2      5  
baran 5 Mart 2024 Salı 10:55

Bak ben size ya da her kim Konak bel. baş.nı olursa ona bir tüyo vereyim. Eğer bu dilenci çocuklar için Suriyeli Roman fark etmez proje geliştirip sahip çıkarsanız onların duaları sizi 15 yıl ayakta tutar. Yok görmezden gelirseniz bedeli çok ağır olur. Çünkü onların sahibi Allah tır.

Yorumu oyla      3      3  
MKC 5 Mart 2024 Salı 10:23

Mustafa Kemal Sahil Bulvari'ndaki tum 40 - 50 yillik apartmanlar donusume girmeli. Ama apartman bazinda degil, ada bazinda donusum olmali. Kadikoy'deki gibi yani. Yuksek katli olmali. 2 ya da 3 apartman birlesmeli. Mithapasa Caddesi'ne hava dahi girmiyor. Cin Seddi gibi denize bakan binalar!

Yorumu oyla      7      1  
eskiköy 5 Mart 2024 Salı 09:43

hava civa

Yorumu oyla      2      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TKH İzmir Adayı Deniz Çelik: Seçimler örgütlenmek için bir fırsat
TKH İzmir Adayı Deniz Çelik: Seçimler örgütlenmek için bir fırsat
Murat Bakan’dan liste dışı kalanlara mesaj: Herkes görev almak zorunda değil!
Aday gösterilmeyen belediye başkanları ve meclis üyesi listesine yazılmayan ...
Mehmet KARABEL yazdı... Dengeleri bozar mı?
Mehmet KARABEL yazdı... Dengeleri bozar mı?
 
Akşener: İttifak olunca kaybolup gidiyorsun
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ...
CHP adayı Tugay çıtayı yükseltti: En az yüzde 50 ile seçimi alırız!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, 2014 Seçimleri'nde ...
'Teröristan hayallerini kabusa çevireceğiz!'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi güney sınırları boyunca ...
 
Bahçeli: Gazze'de barış sağlanmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, " Mübarek Ramazan ayında, İsrail ile ...
Büyükşehir adayı Tugay'dan erken seçim çıkışı: 31 Mart sürprizlere gebe!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ege Genç ...
Cumhur’un adayı Dağ: CHP ve İYİ Parti’den oy alacağım!
Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva