HABERLER>SEÇİM 2015
1 Haziran 2015 Pazartesi - 12:41

Binali Yıldırım: CHP tornistan yaptı

AK Parti İzmir milletvekili, Ulaştırma-Haberleşme Ve Denizcilik Eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım ilçe ilçe dolaştığı İzmir’de düzenlediği mitinglerle vatandaşlara sesleniyor.

Binali Yıldırım: CHP tornistan yaptı

İZMİR - Kemalpaşa’da parti teşkilatının organize ettiği mitinge çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Toplanan kalabalığı selamlayan Yıldırım AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattı. Yıldırım “İzmir’de birbirinden değerli milletvekili adaylarımız var. Bütün arkadaşlarımız canla başla AK Partinin hizmetlerini daha yükseğe taşımak için çalışıyor” dedi.

BİRBİRİNİN GÖZÜNÜ OYANLAR KARDEŞ OLDU
Muhalefet partilerinin seçim zamanı AK partiye karşı birleştiğini dile getiren Binali Yıldırım “Seçimde sanki AK Parti ve HDP var. CHP nerede? MHP nerede? Daha dün birbirinin gözünü oyarken bu gün birbirinin gözüne sürme çekiyorlar. Bunlar düşman kardeşlerdi. MHP’nin HDP hakkında laf ettiğini duyan var mı? CHP’nin ağzına kilit vuruldu. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığı ile hareket ediyorlar. Daha dün Kobani olaylarını bahane ederek onca insanın ölümüne neden olanların, bu gün Türkiye partisiyiz diye ortaya çıkması, içerdeki şer odaklarının da bunu parlatması en büyük zulümdür. Doğu’ya gider terörist başı APO posteri asarlar, buraya gelince biz Türkiye partisi olduk derler. İzmirli bunu yemez. Biz sadece Türkiye’de hizmet yapmakla kalmadık, milletin iradesine darbe vuranlarla mücadele ede ede bugüne geldik. Hadi bakalım millet ibretle izliyor” diye konuştu.



CHP TORNİSTAN YAPTI
CHP’nin bu seçimde taktik değiştirdiğini ifade eden Yıldırım “Bizim için ‘Cumhuriyet’in değerleri ile savaşır’, ‘Milletin yaşam tarzına karışır’, ‘laiklik elden gidiyor’ dediler. Şimdi tornistan yaptılar, Gördüler ki boş laf artık prim yapmıyor bunlardan vazgeçtiler. Şimdi CHP’nin ağzında laiklik lafı kalmadı. Kılıçdaroğlu kapağı İzmir’e attı, projeden hizmetten bahseder oldu. Bize 4 yıl verin diyor. İzmirli CHP’ye 15 yıl verdi, bu zamana kadar ne yaptı onu anlatsın. Konak tünelini yapacağız dediğimizde CHP karşımıza çıktı. 2 yıl kaybettik, ama yılmadık inatla hizmeti İzmirli ’ye sunduk” diye konuştu.

MHP seçmenine de seslenen Yıldırım “MHP ye gönül veren milliyetçi kardeşlerimizle bizim değerlerimiz ortak değerlerdir. Biz tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak diyoruz. Ama Türk bayrağını asmaktan korkanlara ve buna suskun kalanlara karşı cevabını 7 Haziranda bu millet verecek” dedi.
 
 “MİLLETİMİZE GÜVENDİK”
İzmir’de seçim üzeri yoğun mesai yapan Yıldırım Konak Öğretmenevinde sosyal medyada ‘Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüleri’ diye de bilinen Birlikte Daha Güçlüyüz platformu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda sandıklara sahip çıkın mesajı veren Binali Yıldırım “AK Partiyi alaşağı etmeye kimsenin gücü yetmez. AK Partide 72 milyon milletin duası var. Milletimize hep güvendik, hep inandık” dedi.

İngiliz, Amerikan gazetelerinin Türkiye’nin siyasetine yön verme çabasına girdiğini dile getiren Yıldırım “ballandıra ballandıra HDP’nin gereğini anlatıyor. Türkiye’ye istikamet vermek siyaseti dizayn etmek size mi düştü? Bu ülkeye yön verecek olan bu milletin kendisidir. Bu seçimde muhalefet partileri kendi iktidar arayışını bırakmış HDP ile AK Partiyi nasıl aşağı çekeceklerinin hesabını yapıyorlar. Siz kendiniz nasıl iktidar olacaksınız onu düşünün. Ak parti ile başa çıkmak sizin harcınız değil. Bizle uğraşan çok zaten. İç diş oyunlara prim vermeyeceğiz. Vesayete darbecilere hiza veren millettir. Bizim çözemediklerimizi millet sandıkta çözdü. Bu millet her türlü oyunu 7 Haziran da sandıkta bozar” diye konuştu.

Konuşmasında seçim günü sandıklara sahip çıkın mesajı da veren Yıldırım şöyle konuştu ; “esas mevzuu sandığa gitmek, katılım sayısını yükseltelim. Mesele seçim kazanmak değil, mesele darbeden kalma anayasayı sivil anayasaya dönüştürmek için gerekli gücü elde etmektir. Sandığa giren oylar hasarsız, kayıpsız çıkacak AK Parti yoluna devam edecek. İşi başkasına havale etmek yok. Nasıl olsa AK Parti seçimi kazanıyor diye sandıklar açılınca görevi bırakmak yok. Mühür mazbatasını eline almadan seçim sizin değil. Sandıklara sahip çıkacağız. Çünkü bunlar normal yoldan kazanamayacağını biliyor. Onların geleneğinde açık oy gizli sayım vardır. Durup dururken sandığın üzerine oturmaya kalkışıyorlar. Şimdi sandıklar şeffaf. O sandık kırılırsa oyların teminatı kim olacak”
 

 
MHP adayı Onar: Alevi kardeşlerimiz bizimle yürüyecek
 
Ege Üniversitesi’ne büyük cami projesine bakanlık vizesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP adayı Onar: Alevi kardeşlerimiz bizimle yürüyecek
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Av. Ali Onar Buca Cem Evi’nin açılışına ...
CHP adayı Talipoğlu’na 'Şoförler Günü' isteği
CHP Aydın 5'inci sıra Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, seçim çalışmaları ...
Hem AK Parti’nin hem de HDP’nin yüzü!
AK Parti ve HDP'nin TV'lerde ve internette yayınlanan reklamlarında, aynı ...
 
MHP Adayı Savaşan: AK Parti sağlık sektörünü bitirdi
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili adayı Dr. Aslan Savaşan, ...
AK Parti adayları Konyalılar’ın şenliğinde buluştu
Konya Hasanşeyh Köyü Kalkındırma Derneği’nin Buca Cennet Vadisi’nde düzenlemiş ...
CHP’li Çıray’dan ‘tek adam’ çıkışı!
Türkiye'nin daha fazla tek adam zihniyetiyle yönetilemeyeceğini ifade ...
 
Kınık’tan AK Parti Adayı Sürekli’ye tam destek
7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala tekrarını gerçekleştirdiği ziyaretlerden ...
Yurt dışı sandıkları kapandı: Kaç oy kullanıldı?
Yurt dışı seçim merkezlerinde oy kullanma işlemi Avrupa'da yerel saatle ...
Buca’de Şeboy halayı: ‘Kıskananlar çatlasın’
AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemil Şeboy için sevenleri tarafından ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva