HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Kasım 2021 Çarşamba - 13:11

Batur'dan iade-i ziyaret... Örgütümüzün yanındayız!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Akın Küçükoğullarından’a iade-i ziyarette bulundu. Küçükoğullarından ve yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Batur, “Konak İlçe Örgütümüzde, yönetim kadrosunda, Kadın ve Gençlik Kollarında siyaseti bilen, kendi çevrelerinde sevilen, sayılan kişiler var. İlçe örgütümüzdeki arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli,  birbirinden kaliteli. Biz de her zaman örgütümüzün yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Batur dan iade-i ziyaret... Örgütümüzün yanındayız!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçtiğimiz hafta CHP Konak İlçe Başkanlığına seçilen Akın Küçükoğullarından’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, Konak’tan Sorumlu CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yıldız Yılmaz, CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan da eşlik etti.

Batur: Örgütümüzle uyum içindeyiz
CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve yönetimini kutlayan Başkan Abdül Batur, Konak’ta yepyeni bir sürecin başladığını ifade ederek, “Göreve yeni seçilen Akın Küçükoğullarından’a başarı dilemeye, onun yanında olduğumuzu ifade etmeye, meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber geldik” dedi. Küçükoğullarından’ın 2019 yılında belediye seçimlerinde de görev alan bir isim olduğuna dikkat çeken Batur sözlerini şöyle sürdürdü:

“2019 Mart ayında başlayan bir sürecimiz vardı. İlçe örgütümüz; Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, meclis üyesi arkadaşlarımızla hep beraber Konak’ta güzel bir başarıya imza attık. Parti yöneticilerinin yanı sıra yönetim dışındaki partili arkadaşlarımız da sahada çok iyi çalıştı. Sandıklara sahip çıkan arkadaşlardan bir tanesi de Akın kardeşimizdi. O süreci başarıyla geçtik. ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla Konak’ta tarihin en yüksek oyunu alarak bu noktaya geldik. Biz de belediye başkanı olarak, belediye meclisi üyesi arkadaşlarla, tüm örgütümüzle tam bir uyum içinde bu günlere kadar geldik.”

Konak’ta hedef, 2023
Başkan Batur, ilçe örgütünde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nda görev alan herkesin çok tecrübeli olduğunu; siyaseti bilen, kendi çevrelerinde sevilen, sayılan kişiler olduğunu belirterek, partiyi 2023 yılında iktidar yapacak kadroları Konak’ta devam ettireceklerini söyledi. Batur, örgütle birlik beraberlik içinde olduklarını belirterek, “Biz her zaman örgütümüzün yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Konak’ta birlikteliğimiz artarak, büyüyerek devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin hedefi 2023 yılında ittifaklarıyla beraber iktidar olmaktır. Bizim amacımız da iktidarın belediye başkanı olmak. Gönlümüzden geçen de Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olmasıdır. Bize de yakışan odur. Gençlik Kollarımızın, Kadın Kollarımızın her zaman yanındayız, bundan hiç şüpheniz olmasın. Gençlik Kolları MYK üyesi olarak seçilen ve bugün aramızda bulunan, kendisiyle gurur duyduğumuz Cevat Aslan kardeşimize de başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Konak ve Büyükşehir omuz omuza
İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle de tam bir uyum içinde çalıştıklarını belirten Batur, “Büyükşehir Belediyemizle beraber omuz omuza çalışmalarımızı yürütüyoruz. Birlikte daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz” diyerek 2023’e emin adımlarla yürüdüklerinin altını çizdi.  

Küçükoğullarından: Çalışmadan galibiyet gelmez
Geçtiğimiz hafta CHP Konak İlçe Başkanlığına seçilen Akın Küçükoğullarından da Başkan Batur’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Buraya kadar gelerek bizleri tebrik eden Sevgili Başkanımıza teşekkür ediyorum. Geçmişte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bundan sonra Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla birlik ve beraberlik içinde daha fazla çalışacağız. Çalışmadan hiçbir galibiyet gelmez” dedi. 

 
Bornova da döviz artışı kurbanı oldu… Kongre Merkezi ihalesi iptal edildi!
 
Başkan Soyer’in döviz artışı çıkışına Sürekli’den yanıt: Siyaset devşiriyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova da döviz artışı kurbanı oldu… Kongre Merkezi ihalesi iptal edildi!
Artan döviz kuru nedeniyle Forum Bornova'nın karşısında yapmayı planladıkları ...
Başkan Soyer'den açılışta 'refah' mesajı: Kıvılcım görevi görsün!
Dr. Behçet Uz Rekreasyon alanının açılışında konuşan İzmir Büyükşehir ...
Torbalı Belediyesi’nden duygulandıran buluşma
Torbalı Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Torbalı Şubesi işbirliğinde ...
 
Selçuklular şiddete karşı yürüyecek: Eşim değil, eşitimsin
Efes Selçuk Kadın Platformu 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası ...
Başkan Çalkaya eğitim emekçilerini unutmadı
Balçova Belediye başkanı Fatma Çalkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ...
Başkan Oran tarlaya indi
Yerli tohumlara sahip çıkarak, Karakılçık Buğdayı, Sakız ve Anason’un ...
 
Nar Çiçekleri öğretmenlerine 24 Kasım kutlaması
Belediye Başkanı Ali Engin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde  Nar Çiçekleri ...
15. Travel Turkey İzmir'de geri sayım başladı!
Turizmin değişmeyen rotası, Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan ...
Soyer'den 'Terra Madre' vurgusu: İtalyanlar bile şaşıracak!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva