HABERLER>POLİTİKA
17 Mart 2024 Pazar - 08:11

Bakan Varank: Yeni dönemde yeni sürprizler var

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, "İnşallah en güzel şekilde 31 Mart akşamından sonra 1 Nisan'dan itibaren aynı hızla, aynı heyecanla, aynı coşkuyla yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki sizler bizim yanımızda olun." dedi

Bakan Varank: Yeni dönemde yeni sürprizler var

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın sosyal medyadan yaptığı, "Gelenekseli bozmadık, bu gece saat 02.00’de Mustafa Varank Bakanım ile Abdal'dayız. Kimler sahurda bize katılıyor? Tahanlılar ve simitler benden. Çaylar da sizden olsun mu Sayın Bakanım?" paylaşımının ardından çok sayıda kişi Abdal Meydanı'ndaki tarihi fırının önüne geldi.

Çay, simit ve tahanlı pide eşliğinde gençlerle sahur yapan Aktaş ve Mustafa Varank, onlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Varank, burada yaptığı konuşmada, kadim bir şehir olan Bursa'nın Türkiye'nin örnek kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Bu şehre hizmet eden AK Parti belediye başkanlarının vatandaşların hayatını rahatlatacak ve şehrin konforunu arttıracak projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Varank, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nden sonra da Bursa'nın 17 ilçesinde Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarının en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

"HİZMET KERVANI DEVAM ETSİN İSTİYORSAK 31 MART'TA FERASETLE TERCİHİMİZİ YAPMAMIZ LAZIM"

Varank, Bursa Büyükşehir Belediyesinin gençlere, emeklilere ve ailelere dönük daha nice hizmetleri yeni dönemde hayata geçireceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Biz sizlerle beraber yol yürümek istiyoruz. Bu mübarek akşamda, sahur vaktinde bir çağrımızla buraya gelip hıncahınç bu meydanı dolduran, şu gönül sofrasında bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimizden bir ricada bulunmak istiyorum. Bu hizmet kervanı devam etsin istiyorsak 31 Mart'ta ferasetle tercihimizi yapmamız lazım. Kimler hizmetten yana, kimler proje üretmekten yana, kimin kalbi bu şehirle atıyor, kim Bursalı hemşehrileriyle gönül bağı, gönül sofraları kurabiliyor bunu değerlendirin. Buna göre tercihinizi yapın. Eğer siz bu tercihi yapmazsanız emin olun meydan kimlere kalıyor biliyor musunuz? İş bilmezlere kalıyor. Beceriksizlere kalıyor. Hizmet etmek gibi bir derdi olmayanlara kalıyor. Ben inanıyorum ki Bursalı hemşehrilerimiz ferasetle karar verecek ve başkanlarımıza sahip çıkacak."

"1 NİSAN'DAN İTİBAREN AYNI HIZ, HEYECAN VE COŞKUYLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Vatandaşların desteğini alarak her şeyin üstesinden geleceklerini dile getiren Varank, şunları kaydetti:

"Eksiklerimiz elbette var. Yavaş kaldığımız noktalar elbette var. Bitirmekte biraz geç kaldığımız hususlar elbette var ama emin olun biz vaatlerimizi verip de ondan sonra gazeteci sorduğunda 'Öyle bir şey mi dedim ya? Ben hatırlamıyorum' diyenlerden değiliz. 'Sen şu icraatı yapacaktın?' diye sorulduğunda 'Hatırlamıyorum. Kelimesi kelimesine ben nasıl bileyim' diyenlerden değiliz. Biz söz verince sözünde duranlardanız. İnşallah en güzel şekilde 31 Mart akşamından sonra 1 Nisan'dan itibaren aynı hızla, aynı heyecanla, aynı coşkuyla yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki sizler bizim yanımızda olun."

"YENİ DÖNEMDE YENİ SÜRPRİZLER VAR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Bursa'nın genç ve dinamik nüfusuyla Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri olduğunu aktardı.

Geçen yılki sahur etkinliğine gençlerin koşarak geldiğini hatırlatan Aktaş, bu gece de Abdal Meydanı'nın yine dolduğunu belirterek gelen herkese teşekkür etti.

Bu sahur etkinliğini bundan sonra her ramazanda yaparak geleneksel hale getireceklerini dile getiren Aktaş, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğim günden beri 'Genç kardeşlerimizle alakalı neler yapabiliriz? Nasıl yenilikler, nasıl ayrıcalıklar ortaya koyabiliriz?' diye ekip arkadaşlarımızla beraber hep bunun hesabını yaptık. Bu heyecanla 16 tane gençlik merkezi açtık. Hepsi Allah'a şükürler olsun dolup taşıyor. Gençlerimizin hayatına dokunmak için ana kucaklarından başlayıp YKS kurslarına, meslek lisesi burslarından üniversite burslarına varana kadar ciddi çeşitlendirmeler yaptık. Yeni dönemde yeni sürprizler var. İnşallah Rabb'im nasip ederse 31 Mart akşamı sizin de güçlü desteğinize yolumuza devam edersek, ki hiç şüphemiz yok Allah'ın izniyle ben onun devam edeceğine yürekten inanıyorum, inşallah 1 Nisan sabahından itibaren hem gençlerimize hem emeklilerimize hem de Bursa'da yaşayan her bir kadınımıza, erkeğimize, insanımıza hizmet etmek, onların hayatına değer katmak için var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın."

Programa, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile partililer de katıldı. (AA)

 
'Dur' ihtarına uymadı... Otomobilden silahlar çıktı!
 
Cumhur İttifakı adayı Öztekin: Buca için büyük hayallerim var!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Erdoğan dahil bu sistemden herkes pişmandır'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İddia ediyorum; Cumhurbaşkanı ...
CHP adayı Tugay'dan Bakan Bayraktar'a 'termik santral vaadi' tepkisi: Allah akıl, fikir versin!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Enerji ve Tabii ...
YSK'nin seçim takvimi... Yasaklar başlıyor!
YSK'nin belirlediği seçim takvimi kapsamında, seçim propaganda süreci ...
 
BBP Lideri Destici'den Bakan Şimşek'e: Elini vicdanına koy!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, emeklilere verilecek ...
CHP adayı Tugay, depremin vurduğu Manavkuyu’da iftara katıldı
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, 30 Ekim 2020'de ...
CHP adayı Kınay vaatlerini duyurdu: Karabağlar'ı dayanışma içinde yöneteceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ...
 
Bayram ikramiyeleri için tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar ...
Bakan Yumaklı'dan CHP'li yerel yönetime 'Fetrek' eleştirisi: Hayal kırıklığına uğradık!
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Fetrek Çayı Islah Projesi ile ilgili ...
Cumhur'un adayı Dağ madde madde anlattı... İzmir tarımında iddialı vaatler!
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva