HABERLER>POLİTİKA
6 Mayıs 2022 Cuma - 16:07

Bahçeli'den Özdağ'a tepki: Pis bir kumpas

MHP lideri Devlet Bahçeli, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na gitmek istemesi hakkında, "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır" dedi

Bahçeli den Özdağ a tepki: Pis bir kumpas

Twitter'dan açıklama yapan Bahçeli, "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır" dedi.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE MEYDAN OKUMAKTIR"
Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’miz maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir. Kaldı ki dış tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okunmaktadır.

Türk milleti gelişmeleri kaygıyla takip etmektedir. Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlık yaptıkları sır olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme teşebbüsleri çok ciddi bir tehdittir.

Türk milleti gelişmeleri kaygıyla takip etmektedir. Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlık yaptıkları sır olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme teşebbüsleri çok ciddi bir tehdittir.

Şu hususu herkes bilmelidir: Türkiye’nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla ve kahramanca icra ettiği bir dönemde milli güvenliğimizi müdafaa, milli bekamızı muhafaza eden kurum ve kuruluşların iğrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

"BİZ HERKESİN EDERİNİ DE, GİDERİNİ DE, CİĞERİNİ DE İYİ BİLİRİZ"
Türkiye’nin terör kamburundan kurtulması için insanüstü bir çaba sarfeden devlet ve siyaset adamlarımızı, tıpkı terör örgütlerinin ağzıyla hedef tahtasına koyanlar tarih huzurunda büyük bir vebalin altındadır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin.

Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteği sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmişse hepsini birden şiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır.

İçişleri Bakanımızın ismi Süleyman Soylu’dur. Bakanlık önünde pespaye görüntüler eşliğinde magandalık yapanlar, anarşist yöntemlere müracaat edenler ateşle oynayan provokatörlerdir. Türk milleti Soylu duruşu da bilmekte, lekeli ve gölgeli müfterileri de görmektedir.

Biz herkesin ederini de, giderini de, ciğerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipariş gayelerle Türk devletine cephe açıp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatanı heba ve heder ettirmeyiz." (Habertürk)

 
Kaybolan küçük Zümral uyurken bulundu
 
Nisan'da 94 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tuhaf işler! 6 Mayıs 2022 Cuma 20:17

dede bu adam düne kadar sana çakma milletçi, hadi yiyorsa Diyarbakır'da al eline bayrak demiş birisi. Unutkanlık mı var? AKP'li birine bir şey söylenince ses niye sizden çıkıyor?

Yorumu oyla      2      3  
kafalar karışık 6 Mayıs 2022 Cuma 17:05

Şaka gibi yemin ederim. Geçmiş zamanda Bahçeli FETÖ'yu eleştirince, Samanyolu TV'de Bahceli'yi kim eleştirmişti? Nereden nereye! Vay be!

Yorumu oyla      2      3  
Hadi canım sizde! 6 Mayıs 2022 Cuma 16:58

Ülke yol geçen hanına döndü, bu ayakta uyuyor. Bu nasıl muhalefet, milliyetçi parti! 20 yıl önceki gibi gelecek sene meclis dışı kalınca bir daha istifa edersiniz, tabi yalandan.

Yorumu oyla      2      3  
Tarkan Arık 6 Mayıs 2022 Cuma 16:22

Devlet Bahçeli sen varyaa senn

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'den Üç Fidan anması
6 Mayıs 1972 günü, verdikleri tam bağımsız Türkiye mücadelesi yolunda, ...
Mehmet KARABEL yazdı... Prova!
Mehmet KARABEL yazdı... Prova!
Ümit Özdağ’dan Bakan Süleyman Soylu'ya yanıt!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına sert yanıt veren Zafer ...
 
Erdoğan'dan Macron'a seçim tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir telefon ...
Erdoğan, Malezya Kralı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Kralı Sultan Abdullah Riayatuddin ...
Soylu: Bu film bir edepsizliktir
Bakan Soylu, sığınmacılarla ilgili provokatif paylaşımlara, "Edepsizlik ...
 
İnce İzmir'e geliyor!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 8 Mayıs 2022 Pazar günü ...
HDP'nin kapatılması davasında yeni gelişme!
Anayasa Mahkemesi, Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) kapatılması ...
Dervişoğlu'na bir tepki de Kalyoncu'dan: Ederinizi de dönekliğinizi de iyi biliriz!
İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva