HABERLER>POLİTİKA
5 Mayıs 2022 Perşembe - 17:02

Dervişoğlu'na bir tepki de Kalyoncu'dan: Ederinizi de dönekliğinizi de iyi biliriz!

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun MHP'ye yönelik eleştirilerine bir tepki de MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu'dan geldi. Dervişoğlu'nun MHP'den İYİ Parti'ye geçmesini kastederek eleştirilerde bulunan Prof. Dr. Kalyoncu, "Dönekleri de iyi tanırız. Menfaatleri için neler yaptıklarını ve yapacaklarını iyi biliriz. Ederlerini de iyi biliriz. Dönekliklerini de iyi biliriz" ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu na bir tepki de Kalyoncu dan: Ederinizi de dönekliğinizi de iyi biliriz!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun MHP ile ilgili eleştirilerine tepki gösterdi.

Dervişoğlu'nun partisinin İzmir İl Başkanlığında Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda AK Parti'nin tek başına iktidarda olmadığını savunarak "Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı Adalet ve Kalkınma Partisi bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisine verilmiş oyların aslında Adalet ve Kalkınma Partisine verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." iddiasında bulunmuştu.

Bunun üzerine açıklamalarda bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Dervişoğlu'nun MHP'ye yönelik eleştirilerine tepki göstererek, "İP’e verilen her oy CHP’ye, HDP’ye verilen oy, Mehmetçiğe Türkiye’de, Suriye’de, Irak’ta sıkılan kurşundur. Kemal Kılıçtaroğlu'nun teskere ihanetinin üstünü örtmek için “HDP meşrudur” diyerek kelime cambazlığı yapan Mankurt sen aynada kendine bak!" demişti.

Şahin'in açıklamalarına üzere açıklamalarda bulunan Dervişoğlu ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Mevcut hükumet, MHP tarafından dışarıdan desteklenen bir azınlık hükumetidir.  MHP olmadan kanun bile çıkaramaz. Dolayısı ile MHP’ye verilen her oy, AK Parti’ye verilmiş sayılır” dedim kıyamet koptu.  AKP ile bir anılmak zorunuza gidiyorsa, beni bırakıp kendinizi sorgulayın.” ifadelerini kullanmıştı.

BİR TEPKİ DE KALYONCU'DAN!
Dervişoğlu'nun açıklamalarına bir tepki de MHP cephesinden İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyocu'dan geldi. Kalyoncu, Dervişoğlu'nun MHP'den İYİ Parti'ye geçiş yapmasını kastederek, "Dönekleri de iyi tanırız.Menfaatleri için neler yaptıklarını ve yapacaklarını iyi biliriz.Ederlerini de iyi biliriz.Dönekliklerini de iyi biliriz" dedi.

Kalyoncu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Biz inandığımız değerler uğruna mücadelesini sürdüren ideolojik ve siyasi bir hareketiz. Ülke ve millet önceliğimiz olup kendimizi en son düşünürüz. Oysa ki siz "önce ben ve menfaatlerim gerisi ne olursa olsun" siyaseti güdersiniz. Bizimle beraberken de sizin haliniz böyleydi.

Hepiniz biliyorsunuz ki; Ülkücü kimliği üzerinizden alınınca geriye hiç birşey kalmıyor.Bu yüzden söylemlerinizde ülkücülüğü kullanarak paye kapma peşindesiniz.Ülkücülüğe sarılmanızın tek sebebi de bu ve tıpkı Atatürk’ün ardına saklanan Atatürk düşmanı ortaklarınız gibisiniz.

Ülkücünün sahtesi, çakması olmaz. Ülküsüz insan ülkücülerin arasında kalsa da adam değilse öğrenemez de. Dava adamı olmak için önce adam olmak gerekir. Dava öğretilir adamlık öğretilmez. İhanet edenden de insan olmaz. Haddinizi, yerinizi bilin.

Kurt postu giymekle kurt olunmayacağı gibi dönekten de dava adamı olmaz. Ne güzel söylemiş Atsız Ata "yoldaşını bırakıp dönenlerin topu da değişilir bir sokak kaltağına". Dönenler düşmanlarımıza daha sadık ve düşmandan daha saldırgan oluyorlar. Dönekliğin şanı bu olsa gerek.

Dün aramızda itibar görmeniz ilelebet Ülkücü sayılmanızı sağlamaz. Dün burada oturduğunuz hiç bir sandalye size Ülkücü Hareketin hiç bir ferdinin müderrisi de yapmaz. Sadece doğrudan, ahlaktan ve adamlıktan yana nasipsiz olduğunuzu gösterir. Dünde ne olduğunuz bugünü kurtarmaz.

Biz ülkücüler diyoruz ki önce ülkem ve milletim sonra Lider, Teşkilat, Doktrin. Türk milletinin yanında millet menfaatinden yanayız.Dönekleri de iyi tanırız.Menfaatleri için neler yaptıklarını ve yapacaklarını iyi biliriz.Ederlerini de iyi biliriz.Dönekliklerini de iyi biliriz.

MHP’ye verilen her oy Türk milletinin aydınlık geleceğine verilen oydur. Kereste herifler partisine verilen hey oy kaosa ve yıkıma verilen oydur. HDP, CHP ve PKK’ya giden oydur. Büyük Türk Milleti bu durumu net olarak görmektedir.

Anket hesaplarıyla kendisine pay almak isteyenler hayalinde mısır ambarı gören tavuğa benziyor. Daha önceden olduğu gibi anketleri yine başınıza geçireceğiz. Doğru Türk milletinin basiretli vicdanında bellidir ve siz yanlışsınız, yanlıştasınız. Adınız ne olursa olsun kötüsünüz.

Allah bu millete kendisini karşılıksız sevenler ile ihanetin İP'ine tutunanları ayıracak feraseti bahsetmiştir. Büyük Türk Milleti geleceğine sahip çıkacaktır."

 
Tramvay kullanacaklar dikkat... Konak hattına koşu ayarı!
 
Koronavirüste yeni varyant riski var mı?
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 6 Mayıs 2022 Cuma 01:37

Geçmişte Musavvat Başkanın çantasını taşıyanlar, büyümüş adam olmuşlar da laf mı çakıyorlar? Hadi oradan!

Yorumu oyla      2      3  
komedi 5 Mayıs 2022 Perşembe 18:46

Bunlar sahiden akıl tutulması yaşıyor! Bir haftada 180 derece dönen Bahçelinin adamı Dervişoğlu'nu neyle suçluyor :)) 2023 seçime az kaldı, gideceksiniz toptan!

Yorumu oyla      2      3  
Hadi oradan 5 Mayıs 2022 Perşembe 18:41

Sen kimsin ? İzmir MHP listesine yamanmış İzmir'li olmayan bir kişisin. İzmir ve İzmirliler hakkında konuşmak sana düşmez. SEWn git memleketin Trabzon'da konuş.

Yorumu oyla      2      3  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 5 Mayıs 2022 Perşembe 18:39

Sayın Dervişoğlu'nun söylediklerine katılıyorum.Tarih de zaten gelecekte Sayın Bahçeli'den kendisi ile beraber Ak Partiyi sandığa gömen lider diye söz edecektir.Gerçek milliyetçiler ve vatanseverler gene küllerinden doğacaktır.Şimdi olduğu gibi.

Yorumu oyla      2      3  
Hayaller-Gerçekler 5 Mayıs 2022 Perşembe 17:36

üslup müthiş! Büyük Türk Milleti görüyormuş. Yahu kaç tane vekiliniz, belediye başkanınız var? Son seçim sonuçlarının şoku hâlâ daha geçmiş değil. Büyük Türk Milleti görüyorsa, halk arkanızda ise Bahçeli neden aday olmuyor? Hadi aday olsun da bakalım kaç oy alacak? 97'den beri kazandığı bir tane seçim yok. Düne kadar AKP'ye, Erdoğan'a da aynısını söylüyordunuz, bugün tam tersini yapıyorsunuz. Kardeşim siz ne yaptığınızı gerçekten bilmiyorsunuz. Halkın size destek verdiği de yok. Ülkeye milyonlarca sığınmacı girdi, tek kelime etmediniz. Ekonomi berbat, tek kelime etmediniz. Tek derdiniz belediye başkanları.

Yorumu oyla      11      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Purçu'dan Hıdırellez kutlaması
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Roman vatandaşlar için çok önemli ...
Eski Bakan Bekir Sami Daçe vefat etti
Adalet ve Devlet Bakanlıkları görevinde bulunan Bekir Sami Daçe, Ankara'da 92 yaşında vefat etti.
Şentop: Türkiye göç konusunda yalnız kaldı
Meclis Başkanı Şentop, Rumeli Derneklerince İstanbul'da düzenlenen bayramlaşma ...
 
Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Sinan Oğan’a ’Suriyeli’ tepkisi
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Türkiye’de ...
Meclis Başkanı Şentop'tan bayram mesaisi
TBMM Başkanı Şentop, Özbekistan, Katar, Malezya, Kazakistan ve Cezayir ...
İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyareti ...
 
MHP'li Şahin, İYİ Partili Dervişoğlu'na ateş püskürdü: Size verilen her oy Mehmetçiğe sıkılan kurşun demektir!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve ...
Kılıçdaroğlu video paylaştı, 'Bir yola çıktım' dedi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elektriksiz geçen yedi gününü anlatan 9 ...
AK Partili Kaya'dan 'Kurşun Fabrikası' çıkışı: Bu meseleyi de biz çözeceğiz!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir'in Çernobili olarak ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva