HABERLER>POLİTİKA
5 Mayıs 2022 Perşembe - 21:55

Ümit Özdağ’dan Bakan Süleyman Soylu'ya yanıt!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına sert yanıt veren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle” dedi. Öte yandan Sinan Oğan da yarın bakanlık önünde olacağını açıkladı.

Ümit Özdağ’dan Bakan Süleyman Soylu ya yanıt!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili sarfettiği "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" sözlere sosyal medya üzerinden video yayımlayarak yanıt verdi.

Özdağ yaptığı açıklamada, "Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

  • Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı makamında böyle bir seviyenin oturmasını gerçekten ister mi bilmiyorum? Ben siyasi hayatım boyunca en sert eleştirileri yapmış olmama rağmen, hakkımda hakaret davası açılmış bir siyasetçi değilim. Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyeceğim.
     
  • Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!
     
  • Seni yarın İçişleri Bakanlığı'nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros'un çocuğu. Saat 11:00'de. Erkeksen orada bekle.

SOYLU, ÖZDAĞ HAKKINDA NE DEMİŞTİ?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki göçmenler başta olmak üzere gündemdeki tartışmalara dair TGRT Haber kanalında açıklamalarda bulundu. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili sert sözler sarf eden Soylu, "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır" şeklinde konuştu. 

Öte yandan Ümit Özdağ'ın kendisine verdiği yanıtın yayında okunmasına karşı çıkan Soylu, "Adam yerine koymam. Hayvandan aşağı bir adamdır" dedi. Soylu ayrıca "Sessiz İstila bir edepsizliktir. Bir yalandır ve bunu ortaya koyup bunu sosyal medya üzerinden toplumu tahrik eden ve direk hükümeti hedef alan saldırı ile karşı karşıyayız. Ümit Özdağ'ın yaptığı Soros taktiğidir" ifadelerini kullandı. 

Sunucunun, Ümit Özdağ’ın yayına bağlanmak istediğini söylemesi üzerine de Soylu "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” şeklinde sert sözler kullandı.

 
Bakan Kirişçi'den AK Parti'de çarpıcı İzmir mesajları!
 
Konsey toplandı... Çiğ süt fiyatları arttı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 6 Mayıs 2022 Cuma 22:14

Kuruluşunda bulunduğu partide barınmayan başka bir yerde hiç bir şey yapamaz...

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Macron'a seçim tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir telefon ...
Erdoğan, Malezya Kralı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Kralı Sultan Abdullah Riayatuddin ...
Soylu: Bu film bir edepsizliktir
Bakan Soylu, sığınmacılarla ilgili provokatif paylaşımlara, "Edepsizlik ...
 
İnce İzmir'e geliyor!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 8 Mayıs 2022 Pazar günü ...
HDP'nin kapatılması davasında yeni gelişme!
Anayasa Mahkemesi, Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) kapatılması ...
Dervişoğlu'na bir tepki de Kalyoncu'dan: Ederinizi de dönekliğinizi de iyi biliriz!
İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun ...
 
CHP'li Purçu'dan Hıdırellez kutlaması
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Roman vatandaşlar için çok önemli ...
Eski Bakan Bekir Sami Daçe vefat etti
Adalet ve Devlet Bakanlıkları görevinde bulunan Bekir Sami Daçe, Ankara'da 92 yaşında vefat etti.
Şentop: Türkiye göç konusunda yalnız kaldı
Meclis Başkanı Şentop, Rumeli Derneklerince İstanbul'da düzenlenen bayramlaşma ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva