HABERLER>POLİTİKA
2 Mayıs 2023 Salı - 08:57

AK Partili Sürekli'den Menemen mesaisi

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmaları kapsamında Menemen ilçesinde yoğun bir programa imza attı. Teşkilat mensuplarıyla buluşup mahalle ziyaretlerinde bulunan Sürekli, “Kararlıyız; girmedik gönül, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Güzel İzmir’imizde ayak basmadık yer bırakmadık, herkesi dinliyor, taleplerine çözümler üretiyoruz. Milletimize hizmetkar olmak üzere çıktığımız bu yolda, bizleri yoğun bir ilgiyle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

AK Partili Sürekli den Menemen mesaisi

Menemen ilçesindeki programlarına Cumhuriyet Meydanı’nda teşkilat buluşmasıyla başlayan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli yaptığı açıklamada “Bu zaferin heyecanını, coşkusunu ve ayak seslerini sokaklarda, alanlarda görmemek mümkün değil. Birileri rahatsız oluyor belki ama bir de gerçek var elbette. Sosyal medya üzerinden binlerce lira harcayarak sokağa çıkmadan göz boyamaya çalışanlara en güzel cevabı Gündoğdu Meydanı’nda İzmirliler verdi. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta da sandıklarda muhteşem bir cevap daha verilecek. AK Parti’mizi yine birlikte 1. Parti yapacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Vatandaşlarımız hizmet üretenle üretmeyeni net bir şekilde ayırt ediyor ve bunu da sahada gözler önüne seriyor” diye konuştu.

BALIKÇILARLA BULUŞTU ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Menemen’de yakınlarını kaybeden Azgın ve Karakaş ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Sürekli daha sonra Maltepe Mahallesine geçti. Burada esnafları ziyaret eden Sürekli ardından Menemen Su Ürünleri Kooperatifi Balıkçı Barınakları’nda balıkçılarla bir araya geldi. Balıkçıların talep ve önerilerini dinleyen ve ekmek teknelerine de konuk olan Sürekli, Kesik, Musabey ve Çavuş mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde AK Parti hükümetlerinin yatırımlarını da aktaran Sürekli, “21 yıl boyunca AK Parti hükümetlerimiz güzel İzmir’imize yatırımlarla geldi. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda gereken yatırımları bir bir yaptı. 14 Mayıs’tan sonra da bu yatırımlar hız kesmeden devam edecek. AK Parti'miz ile ülkemizi hep daha da ileriye taşımanın gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnaflarımıza ve her yaştan hemşehrilerimize samimi ve içten sohbetlerinden, güler yüzlü karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz milletimizle olan gönül bağımızı Türkiye Yüzyılı’na taşımak. Bunu tüm İzmirli hemşehrilerimizle kader birliği yaparak başaracağız” dedi.

ROMANLARDAN YOĞUN İLGİ
Programına gece de devam eden AK Partili Sürekli, Kazımpaşa mahallesinde yaşayan Roman vatandaşlarla bir araya geldi. “Roman kardeşlerimizle her zaman olduğu gibi tek yüreğiz” diyen Sürekli, mahalleliye hitabında Romanların haklarının savunucusu ve taleplerinin de takipçisi olacağı sözünü vererek, ilgi ve destekleri için kendilerine teşekkür etti. Yoğun Menemen programını İsmet İnönü mahallesinde noktalayan Sürekli, burada mahalleli ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunup, “Kararlıyız; girmedik gönül, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Güzel İzmir’imizde ayak basmadık yer bırakmadık, herkesi dinliyor, taleplerine çözümler üretiyoruz. Milletimize hizmetkar olmak üzere çıktığımız bu yolda, bizleri yoğun bir ilgiyle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Serbest bölge ilan edilmişti… Menemen’de 576 milyonluk satış!
 
'İhanet' sorusu Neslihan Atagül'ü kızdırdı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'PKK, HDP üste çıktı, o da masanın altına indi'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılanlar, Cemil Bayıklar, Bese ...
Yurt dışında oy kullanan seçmen 697 bini geçti
Yurt dışındaki seçmenlerden 697 bin 577'si, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ...
'En düşük emekli maaşı 11 bin lirayı geçecek'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Temmuzla birlikte ...
 
'Kirli pazarlıklarla iktidara geleceklerini zannediyorlar'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "O hamburger masalarında bu ...
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhalefete tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bugün Milli ...
Kılıçdaroğlu iktidara gelirse kimleri görevden alacak?
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
AK Partili İnan, ‘CHP’li bir arkadaşım söyledi’ dedi: Bir Muharrem İnce kadar toplayamadık!
 AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Dün CHP’li bir arkadaşımla ...
Mehmet KARABEL yazdı... 'Bir 'İnce' sevda ama!'
Mehmet KARABEL yazdı... 'Bir 'İnce' sevda ama!'
Yıldırım: PKK, FETÖ sandığa getiriliyor!
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Bu seçimlerde ilk defa ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva