HABERLER>POLİTİKA
28 Haziran 2022 Salı - 12:08

AK Partili Kırkpınar'dan STK'lara ziyaret!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası ile Erzurum Dernekler Birliği Federasyonunu ziyaret etti.

AK Partili Kırkpınar dan STK lara ziyaret!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ile birlikte ilçede bulunan bazı sivil toplum kuruşlarını ziyaret etti.

İlk olarak İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığını ziyaret eden Kırkpınar, burada Oda Başkanı Mustafa Güvenli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ardından Erzurum Dernekler Birliği Federasyonuna geçen Kırkpınar, AK Parti olarak 20 yıldır toplum yararına çalışan, birlik ve beraberliğin adresi olan, vatanına ve milletine bağlı tüm sivil toplum kuruşlarını desteklediklerini her zaman yanlarında olmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Ziyarette AK Parti olarak yaptıkları çalışmalara değinen ve yaşanan ekonomik sıkıntıların yılsonu Şubat Mart gibi giderileceğini belirten Kırkpınar, “Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı kabinesi yanı Sn. bakanlarımız ve bizler şuan yaşanan sıkıntıların giderilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımız hatırlarsanız “Hiçbir vatandaşımızı ekonomiye ezdirmeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. İşte dün kabine toplantısı sonrası memur, emekli, asgari ücretli, çalışanlarımıza zam yapılacağı bizzat cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. Ayrıca dar gelirli ailelerimize yapılan desteklemelerde de artış yapıldı” diye konuştu.

“MİLLETİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ”
AK Parti olarak tam bağımsız bir ekonomik sistemle ülkeyi daha da ileri seviyelere taşımayı amaçladıklarını belirten Kırkpınar, su süreç içerisinde bazı sıkıntılar yaşanabileceğine de dikkat çekti. Kırkpınar, “Küresel ekonomide yaşanan dalgalanma, emtia fiyatlarındaki artıştan üretim ve tedarik zincirlerindeki kırılmaya kadar tüm boyutlarıyla etkisini sürdürüyor. Türkiye, geçtiğimiz 20 yılda kurduğu güçlü altyapı üzerinde bu krizi fırsata çevirmek için tüm imkânlarını seferber etmiştir. Bugün bir yanan küresel krizi yeni bir kalkınma hamlesinin kaldırıcı hâline dönüştürmenin, bir yandan da maruz kaldığımız oyunların ve saldırıların etkilerini elimine etmenin gayreti içindeyiz. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla üzerine kurulu Türkiye Ekonomi Programımızı tüm sabotajlara ve direnişlere rağmen uygulamayı sürdürüyoruz. İstihdam, ihracat, üretim tarihimizin en yüksek seviyelerine çıkmıştır, büyüme kesintisiz devam ediyor. Enerji ve altın hariç cari fazla veren bir ticaret dengemiz var. Bilhassa savunma sanayimiz dünyada rüştünü ispat etmiş bir şekilde katlanarak gelişiyor. Tüm bunlar doğru istikamette gittiğimizi gösteriyor. Ülkemizdeki hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirmek için her fırsatı değerlendiriyor, her imkânı harekete geçiriyoruz. Geçtiğimiz Ocak ayında asgari ücretin yüzde 50,5 oranında artışından, kamu personeli ve emeklilerinin maaşlarının bir önceki yılın enflasyon oranı üzerinde yükseltilmesine kadar pek çok adım atılmıştı. Amacımız; enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine müsaade etmemektir” şeklinde konuştu.

Milletvekili Kırkpınar, AK Parti Hükümetleri döneminde İzmir’e tarım, sanayi, ulaştırma, alt yapı, eğitim ve spor alanları gibi daha birçok alanda yapılan hizmetleri de anlatarak, her şartta ve her koşulda İzmir’e ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 
Erdoğan'dan NATO zirvesi öncesi açıklama!
 
Çiğli’nin 'Pembe Misafirleri' Berlin'de boy gösterecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beko'dan yasa çıkışı: Sansüre izin vermeyeceğiz!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, “AKP sansürle, özgürlükleri baskılayarak ...
Bahçeli'den idam mesajı: Destek vermeye hazırız
MHP lideri Devlet Bahçeli kadın cinayetleri ve tecavüzü, orman yangınları ...
Vekil Kılıç'ın korona testi pozitif!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, şiddetli ...
 
CHP'den Aykut Erdoğdu açıklaması
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, telefon görüşmesine ilişkin kayıtları internette ...
Şentop, Avusturyalı mevkidaşıyla görüştü
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avusturya Meclis Başkanı Wolfgang Sobotka ile görüştü.
AK Parti'den büyükşehirlerle ilgili ortak bildiri
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimindeki 11 büyükşehir belediye meclisinin ...
 
İnce İzmir'e geliyor... Programında neler var?
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce parti içinde yaşanan gerilimleri ...
İslam sempozyumunda Marx'tan örnek verdi
Türk Ocakları İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu'na ...
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri sahada... İzmir koordinatörü kim oldu?
Yaklaşan genel seçimler öncesi, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva