HABERLER>POLİTİKA
22 Mayıs 2023 Pazartesi - 10:37

AK Partili Kaya'dan Kılıçdaroğlu çıkışı: 28 Mayıs'ta tıpış tıpış gidecek!

Sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya "CHP, İzmir'e bir dayatma yaptı. Atatürk karşıtı, TSK'ya hakaret eden isimleri aday yaptılar ve 'tıpış tıpış oy vereceksiniz' dediler. Şimdi 28 Mayıs'ta İzmirli hemşehrilerimiz güçlü iradesini gösterecek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tıpış tıpış gönderecek" dedi.

AK Partili Kaya dan Kılıçdaroğlu çıkışı: 28 Mayıs ta tıpış tıpış gidecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca, Menderes ve Torbalı'da gerçekleştirdiği programlarla sahadaki çalışmalarını sürdürdü. Partisinin Buca ilçe teşkilatıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştiren, Menderes'te Görece, Yeniköy, Çatalca, Akçaköy, Dereköy ve Develi mahallelerini, Torbalı'da ise Ahmetli, Pamukyazı, Demirci, Yoğurtçular, Yeşilköy, Subaşı ve Atalan mahallelerini ziyaret eden Kaya, 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi. CHP'nin İzmir'e, 'tıpış tıpış oy vereceksiniz' diyerek Atatürk karşıtlarını ve Fetö artıklarını milletvekili adayı olarak dayattığını hatırlatan Kaya, "CHP, İzmir'e bir dayatma yaptı. Atatürk karşıtı, TSK'ya hakaret eden isimleri aday yaptılar ve 'tıpış tıpış oy vereceksiniz' dediler. Şimdi 28 Mayıs'ta İzmirli hemşehrilerimiz güçlü iradesini gösterecek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tıpış tıpış gönderecek" şeklinde konuştu. Torbalı'nın kırsal mahallelerine doğalgaz vermeye başladıklarını hatırlatan Kaya'dan, Menderes'in kırsal mahallelerine de doğalgaz müjdesi de geldi. Kaya, kısa zaman içerisinde altyapı çalışmalarına başlanacağını belirtti.

MİLLETİMİZ OYUNLARINI OYU İLE BOZDU!
Millete tepeden bakan kibir ve ego abidelerinin 28 Mayıs'ta hüsrana uğrayacağını belirten Kaya, "HDP ile kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapan, Kandil'den gelen destek açıklamalarına sessiz kalan, Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağını ve özerklik getireceğini vadeden, FETÖ için KHK sözü veren Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta sandıkta milletimizden cevabı aldıktan sonra başka bir kimliğe büründü. Gündeme göre büründüğü kimlikleri ile siyasette adeta her tuşa basmaya başlayanlar yine hüsrana uğrayacak. Şekilden şekile giriyorlar, ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Ne deseniz, ne söyleseniz boş. Milletimiz sizi iyi biliyor, iyi tanıyor. Türlü pazarlıklarla, binbir türlü tavizlerle bir süreç yürüttünüz. Ama milletimiz oyununuzu oylarıyla bozdu. Karalayıcı, yıkıcı politikalarınıza destek vermedi. Şimdi masaları yumrukluyorlar, nefret içeren sözlerle depremzedelerimize hakaret ediyorlar. Bu kibirli, egolu, üstenci bakış yine kaybedecek. Bu aziz millete tepeden bakılmaz, hor görülmez. 28 Mayıs'ta milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçecek" şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZ GÜVEN VE İSTİKRARA SAHİP ÇIKACAK
Mecliste Cumhur İttifakı olarak 323 milletvekili ile çoğunluğu elde ettiklerini anımsatan Kaya, milletin bu tabloya bakarak istikrar ve güven için sandığa giderek gerekeni yapacağını söyledi. 28 Mayıs'a kadar durmadan yorulmadan çalışacaklarını belirten Kaya, "14 Mayıs'ta milletimiz 27 milyonu aşkın oyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yana teveccüh göstermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de çoğunluğu 323 milletvekili ile Cumhur İttifakı'na vermiştir. Milletimiz, ittifakımıza olan güvenini, inancını göstermiştir. Ülkemizin geleceğini bizde gördüğünü teyit etmiştir. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunun yapılacağı 28 Mayıs'a kadar hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz. 'Türkiye Yüzyılı için Hep Birlikte' diyerek sahada olacağız. Milletimiz güven ve istikrara tekrardan güçlü bir şekilde sahip çıkacak. 14 Mayıs'ta elde ettiğimiz oy oranını çok daha yükselterek, 28 Mayıs'taki seçimden zaferle çıkacağız" dedi.

 
100 gündür sahadayız
 
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 52 personel alacak
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fıkralarla Türkiye 22 Mayıs 2023 Pazartesi 13:52

İstikrar mı?

Yorumu oyla      2      3  
gazo 22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:47

Siz gidiyorsunuz

Yorumu oyla      3      5  
% 31 22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:19

izmir size gereken cvb verdı bence 2. tur dahada düşecek kım gider görürsünüz sahtekarlık yapmayın oy çalmayın yeter

Yorumu oyla      4      5  
:) 22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:13

Ya birileri şuna söylesin artık. İZMİR istemiyor sizi %63,35e %31,45 sonuç bu. üstelik 30 ilçeden sadece 2 sini alabilmişler az farklarla. daha neyi konuşuyor bu adancağız.

Yorumu oyla      6      6  
SOKAK_28 mayıs 22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:08

Güven ve istikrar nerede var Sayın KAYA? Dolarda mı, patateste mi, soğanda mı, et de mi, süt de mi, ev demi, kira da mı, arsada mı, ikinci el arabada mı, simit de mi, ilaç da mı, v.s daha bir ton şey yaza bilirim Sayın KAYA. Sizden ricam sadece bir tane güvence verebileceğiniz günlük yaşamımızdaki bir durumu açıklayın, söz oyum size olacak.

Yorumu oyla      4      6  
SOKAK 22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:03

Sayın KAYA mantık hatası yapıyor. Olmayan gönderilmez var olan gider veya gönderilir. Olmayan ancak gelir. Her şey çok güzel olacak Sayın KAYA merak etmeyin.

Yorumu oyla      3      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'28 Mayıs’ta bütün deprem bölgesi kazanacak'
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Aziz milletimiz 28 ...
Özdağ, destekleyecekleri adayı yarın açıklayacak
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Açıklamamızı yarın sabah 11.00 ...
AK Partili İnan'dan 'Recep Tayyip Erdoğan' mesajı: Halkın iradesine zincir vuranları bitirdi!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Cumhurbaşkanı ...
 
CHP'de hedef sandığa gitmeyen seçmen!
CHP, 14 Mayıs’ta geçersiz oy kullanan 1 milyon 37 bin seçmen ile sandığa ...
AK Partili Dağ’dan vatandaşlara 'sandık' çağrısı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kaya Termal Otel’de, İzmir’de ...
Erdoğan: Rekor bir oy alarak tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan "28 Mayıs'ta sandığa giderek tercihte ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... 'Kaybedenler Kulübü!'
Mehmet KARABEL yazdı... 'Kaybedenler Kulübü!'
Yıldırım'dan 14 Mayıs değerlendirmesi: Vatandaş neye güvendi ona bakmak lazım!
TRT Haber'e konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Gerginliğe ...
'Sığınmacılarla ilgili yol haritasında mutabık kaldık'
Habertürk'ten Sena Alkan'ın sorularına yanıt veren Bakan Çavuşoğlu, sığınmacılarla ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva