HABERLER>POLİTİKA
1 Ekim 2022 Cumartesi - 08:54

AK Partili Kaya’dan ‘İon Kentler Birliği’ tepkisi: CHP, İzmir’i laboratuvar olarak kullanıyor!

Seferihisar’da düzenlenen İon Kentler Birliği lansmanın hakkında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, savaş yıllarında İyonya Devleti’nin kurulduğunu hatırlattı. Kaya açıklamasında “İon Kentler Birliği, ne idüğü belirsiz bir oluşum ve hepsi bir planın parçası. Bunların ne kadar Atatürk'ten uzak, Milli Mücadele’den uzak, Nutuk’tan da ilham almadıklarını ortaya konmuş oldu. CHP, İzmir’i adeta laboratuar gibi kullanıyor. Ayrıca Tunç Soyer’i Büyükşehir Belediye Başkanı da yaparak belli çıkışlarla kullanıyorlar” dedi.

AK Partili Kaya’dan ‘İon Kentler Birliği’ tepkisi: CHP, İzmir’i laboratuvar olarak kullanıyor!

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya Sonsöz TV'nin konuğu oldu. Gazeteci Fatih Yapar'ın sorularını yanıtlayan Kaya, kent ve ülke gündemini değerlendirdi.

SEÇİMLERDE İNŞALLAH İZMİR’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ
AK Parti'nin saha çalışmalarını değerlendiren Kaya, “yaz süreci Hemşehrilerimiz, STK’lar ile bir araya geldiğimiz, ülkemiz ile ilgili sorunları dinlediğimiz bir dönem oldu. 25 yıllık CHP yerel belediyeciliği bu nokta itibari ile İzmir'i yaşanmaz hale getirmiş. Hangi kapıyı çalsak CHP'den, ilçe belediyelerinden muazzam şikayetler vardı. Bizim ivmemiz yukarıya doğru koya koya ilerliyor. Vatandaşımızda gördüğümüz İzmir’de bize kuvvetli bir eğilim var. 2023 seçimlerde inşallah İzmir’de 1’nci parti olacağız. Bunu sahada da net bir şekilde görüyoruz. Sayın Başbakanım Binalİ Yıldırım hem 9 Eylül’de gelmişti hem de geçtiğimiz hafta 2 gün dolu dolu programı yaptı. Kılıçdaroğlu da geldi ama onlarınki gibi faaliyetler değil… Bizim programımız tamamen vatandaşların içinde geçti, hemşerilerimiz ile buluştuk. Dolu dolu geçti programımız. İzmir’in her yerinde hemşerilerimizle buluştuk ve muazzam bir ilgili var. Hemşerilerimizin İzmir ile ilgili taleplerini topladık. Çok verimli toplantılar oldu" ifadelerini kullandı.

35 İZMİR 35 PROJE’NİN 22’Sİ BİTİRİLDİ
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın İzmir hassasiyetinin yüksek olduğunu belirten Kaya, Yıldırım’a yönelik olarak ‘İzmir’le ilgilenmiyor’ gibi eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, “burada yanlış bir algı olarak görüyorum. İzmirli depremzede hemşerilerimizin probleminin çözümü örneğin… İZDEDA’nın da beyanlarını takip ettiğinizde hızlı bir süreç işleniyor. İzmir İktisat Kongresi’nin 100’ncü yılda aynı noktada inşaatının yürütülmesi… İzmir’in A’dan Z’ye tüm sorunlarına başbakanımız vakıf. İzmir 156 milyar dolarlık ticaret rakamlarına ulaştı. Türkiye iç ve dış yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi. Bunun tek sebebi 35 İzmir 35 proje… Bu 35 projenin 22’sini bitirmiş oldu. 7’sinin inşaatı sürüyor. 4 tanesinin projeleri bitti. 2 tanesi de istemezükçülerin gazabına uğradı. Onlardan biri körfez geçiş projesi. 35 İzmir 35 proje Türkiye'de Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırım ve altyapı projesidir. 35 milyar dolarlık yatırımı cumhurbaşkanımız liderliğinde ve başbakanımız Binali Yıldırım'ın koordinasyonunda İzmir’e yapmış olduk Bu çok önemli. İzmir’de bunu A’dan Z’ye herkes görüyor. İzmir'in sorunlarında bir tıkanma durumunda onun eli bu konuya dokunmuş oluyor ve çözümü buluyoruz” diye konuştu. 

LANSMAN TEPKİSİ… İYONYA DEVLETİNİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI YIKTI
9 Eylül etkinliklerinde yaptığı konuşma üzerinden Soyer’i hedef alan Kaya ayrıca Seferihisar'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İon Kentler Birliği lansmanı hakkında da değerlendirme yapan Kaya açıklamasında “hemşerilerimiz tarihine ve değerlerine her zaman sahip çıkan bir tutumu hep ortaya koymuştur. Tarihimizden, ecdadımızdan, değerlerimizden yana tutumunu ortaya koymuştur. Kamuoyundan bir konu kaçtı aslında… İon Kentler Birliği, ne idüğü belirsiz bir oluşum ve hepsi bir planın parçası. Bunların ne kadar Atatürk'ten uzak, Milli Mücadele’den uzak, Nutuk’tan da ilham almadıklarını ortaya konmuş oldu. CHP, İzmir’i adeta laboratuar gibi kullanıyor. Ayrıca Tunç Soyer’i Büyükşehir Belediye Başkanı da yaparak belli çıkışlarla kullanıyorlar. 30 Ağustos'tan 9 Eylül'e giden süreçte  önce ‘Barış’ söylemi ortaya atıldı. Buna bizden ve birçok partide tepki aldılar. Bu barış değil zafer.  9 Eylül’deki büyük mücadele sonrası elde edilen zaferimizi küçümseyici bir yaklaşımla öncelikle CHP’li Tunç Soyer bir süreç yönetti. Akşam yaptığı konuşma, tarihimiz ile değerlerimiz ile nasıl kavgalı ve uzak olduğunu ortaya koyan bir tavır oldu. Tarihimizden o kadar uzaklar ki… Aristidis Steryadis diye bir yüksek komiser İzmir’de görevli. Onun öncülüğünde 30 Temmuz 1922’de bir sözde İyonya Devleti kuruyorlar. İzmir, Manisa, Ayvalık’tan başlıyor...  Bu sözde devlet Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin mücadelesi ile dağıtılıyor. Bizim 9 Eylül’de yıktığımız sözde devleti, bugün yeniden canlandırmak ve tekrar hortlatma çabaları var. Bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk yıkmış. Bugün tekrar bunları hortlatmaya kakıyorlar. Sonra da ben ‘Nutuk’tan ilham aldım’ diyor. Hadi oradan! Sen Nutuk'tan iham alsan bugün Seferihisar’da ne bu tip bir yaklaşım içinde olursun, ne de bunu barış ve o tip konuşmaları yaparsın. Nutuk'u okumuş olsa hepsini bilir. Bir kavga ve mücadele yıllardır devam ediyor. Manda ve himaye kafasında olan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kendi başına ayaklarının üstünde durmayacağını söyleyen ve Avrupa hayranı olan bu kafa bu sözleri ifade ederken biz tam bağımsız Türkiye için mücadelemizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam ediyoruz”  ifadelerini kullandı.

İZMİR'İN, MİLLETİMİZİN SİNİR UÇLARI İLE UĞRAŞIYORLAR
Yunanistan üzerinden de Tunç Soyer’i eleştiren Kaya, “İzmir istiklal mücadelesinde ilk kurşunun atıldığı şehir. Yunan'a tek bir laf etmedi 9 Eylül'de ancak Hasan Tahsin ile birlikte o gün 300 İzmirli şehit oldu. Savaşlar iki türlü yürüyor. Bu kültürel  kısmı… Kültürel zihin olarak mağlup olmuş kişiler hala bunların üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Kadifekale-Pagos tartışması… Bizim tartışmamız şu; Biz 9 Eylül’de onarlı denize döktük oları. Askeri olarak da kültürel olarak da kazandık. Bu kültürel bir savaş.  Ancak onlar mağlubiyeti kabul ediyor ve Kadifekale’yi Pagos yapmaya kalkıyorlar. Agemennon tartışması şimdi. Ondaki konu ne? Çanakkale’de İngiliz zırhlısının ismi. Onlar için bu kadar önemli yani. Soyer ise yüzer iskeleye bu ismi veriyor. Bu geminin ismini iskeleye vermen, bu gemiyle ilgili bunu anman bu kafayı ortaya çıkarıyor. İzmir'in, milletimizin sinir uçları ile uğraşıyorlar" dedi.

'ATİNA'DA SAÇMA SAPAN AÇIKLAMALAR YAPTI'
Tunç Soyer'in Atina ziyaretini de değerlendiren Kaya şunları söyledi "Tahammül katsayısını İzmir üzerinden ölçmeye çalışıyorlar. Burada bu tartışmalar önceden yoktu. Tunç Soyer gelince sürekli bu konular kaşınmaya başlandı. Kıbrıs ile başladı bu. Türkiye-Yunanistan arasında devam eden krizin tam ortasında Yunanistan bize hadsizlik yaparken Tunç Soyer, Atina’ya giderek saçma sapan açıklamalar yaptı. Bunu kabul edebilir miyiz? Bu bütün milletimizin davası… Bu topraklar azizi atalarımızın kanları ile alındı” dedi.

SOYER’E DAVA AÇILACAK MI?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘yargı’ sözleri sonrası sürecin mahkemeye taşınıp taşınmayacağı yönündeki soruya da yanıt veren Kaya,“ Burada hakaret var tarihimize, değerlerimize… Ve sürekli bu… Bugünün meselesi değil. Kıbrıs konusunda da büyük bir davaya hakaret etti. Bunları sürekli devam ettiriyor. Israrla devam ettiriyor. Bu kabul edilir değil. Yargı bağımsız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devleti, bu konuda incelemelerini yapar ve araştırır. Benim bildiğim şu an için herhangi bir yargısal süreç yok. Yargı sonuç olarak bağımsız işleyen bir kurum. Fakat bu sürekli kaşıyan Soyer. 9 Eylül’de kendisinden zaferi nasıl kazandığımızı anlatmasını beklersiniz. Tarihimiz ile kavga etmesini beklemezsiniz. Kendi tarihimize hakaret etmesini beklemezsiniz. Bunları konuşmasa böyle bir tartışma olmazdı” diye konuştu.

Yunanistan’ın isminin kullanılmaması yönündeki CHP’li isimlerin ‘Zaten 9 Eylül’de onlar denize döküldü’ yönündeki yorumlarına da tepki gösteren Kaya, “Pek ikna edici olmamış. Kendileri de biliyor. CHP’den siyaset yapan pek çok ismin bundan rahatsız olduğunu biliyoruz. En son Kılıçdaroğlu da geldi, tablo belli. Burada ısrarla bizim sinir uçlarımız ile oynamaya çalışan Soyer açıklamalarına devam ediyor. Biz ısrarla bunlarla cevap vermeye devam edeceğiz” dedi.

YILDIRIM’IN EGE ÜNİVERSİTESİ KONUŞMASI HERKESTEN TEBRİK ALDI
Binali Yıldırım’ın Ege Üniversitesi’nin akademik yılı açılış törenlerindeki konuşmasına yapılan eleştirilere karşı çıkan Kaya,“Ege Üniversitesi'nde Başbakanımız yaptığı konuşma yerli ve milli bir sestir. Bir rahatsızlığı dile getirmiştir. Tarihsel bir kesit aldı başbakanımız. Burada da konuştuğumuz İBB Başkanı hem milli mücadelemizden bir haber hem de Nutuk’tan ilham aldım diyor. Ancak İyonya Devleti’ni yıkan Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bunlar İyonya’yı tekrar canlandırmak istiyor. Başbakanımız tamamen yerli ve milli 9 Eylül’e yönelik konuşma yaptı. Siyaset içinden dışından herkes bu konuşmayı tebrik etti” ifadelerini kullandı.

TURİSTLER KEMERALTI’NA UĞRUYOR MU?
Kemeraltı’nın UNESCO süreci ile ilgili hükümete yönelik yapılan eleştirilere yanıt veren Kaya, “Nasıl Tunç Soyer için dedik; Onların dediğine takılmayın sizi tökezletir… Bunlar çıktı UNESCO için ‘İzmir'e haksızlık yapılıyor’ dedi. UNESCO tarihi miras listesinde 2 tane ilçesi olan kaç ülke var? Sadece İzmir'in UNESCO’da 2 eseri var. Dünyada hiçbir ülkenin yok. Bu kadar bilgisizler. Burada  yine Tunç Soyer’i arkadaşları yanıltmış. Kemeraltı sadece UNESCO listesine girmekle kurtulacak mı? 25 yıldır yerel yönetimin görmediği ve esnafın yapayalnız kaldığı bir yerden bahsediyoruz.12-13 yıldır İzmir Valiliği’nin koordinasyonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yürüttüğü bir çalışma var. Burada Konak Belediyesi ile de bir koordinasyon var ve bunu zaten Abdül Batur Bey sürekli söylüyor. Ancak bunların yaptığı sürekli kamuoyunu yanıltmak… Kemeraltı Esnaf Başkanı da geçen hafta yayınızda ‘İzmir’in cezalandırıldığını düşünmüyorum’ dedi. UNESCO Kemeraltı için bizim tek bir hedefimiz. Daha bir çok hedefimiz var. Bir sürü gemi geliyor İzmir’e. Hiç o turistler Kemeraltı’na uğruyor mu? Tunç Soyer belediye başkanlığı dışında her işi yapıyor diye o yüzden diyorum. Kuşadası’ndaki gibi gemiden gelen turistler atlayıp Efes’e Meryemana’ya gidiyor.  Altını çizerek diyorum. Tunç Soyer, 2021’e kadar gelecek 31 gemiyi basından okudu. İzmir’in hiçbir şehri Seatrade Cruise Med’e üye değil. Üye değiliz ki nasıl İzmir’de düzenlensin. Valiliğin koordinasyonunda birçok kurum bir araya geldi çalışma yürüyor. Belediye bülteninden anlaşılan neydi? Fuara gittik, yeni gemi anlaşmaları yaptık ve gemiler geliyor dedi. Tamamen yanlış. İlk önce üye olacağız fuara. Sonra fuarı düzenleyeceğiz ve sonra 3-4 yıllık sonraki programlara dahil olacağız” diye konuştu.

KARABAĞLAR’DA TOKİ TARTIŞMASI: İNAT MURATTIR
Karabağlar’da süreci devam eden TOKİ ile ilgili geri adım atılmasının söz konusu olmadığını kaydeden Kaya, “ Karabağlar’daki TOKİ’de hak sahibi olmuş, kuradan çıkmış hemşerilerimize var. Bunlardan ne CHP’li belediye başkanın ne de CHP’i vekillerin haberi vardı. 31 bin vatandaşımız buna başvurmuş ancak CHP'li isimlerin haberi yok. Çünkü bunlar dar gelirli vatandaş. Onlar farklı mahallelerde gezdiği için bu projeden haberleri olmadı. Bizim Başbakanımızın söylediği bir söz var; İnat murattır” dedi.

SİYASET ÜSTÜ TUTALIM
İlçe Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun planlama ile ilgili açtığı davalar hakkında da konuşan AK Partili Kaya, “Rektör bana yeter diyor, tahsisin başındaki komisyon başkanı yeter diyor ancak bu diyor ki yetmez. Sen bunu bilemezsin. Biz deprem kuşağındayız. Bunu siyaset üstü tutalım. İki defa açtığı davalar yüzünden planlar iptal oldu. Endişelerin varsa gel bize söyle. Biz bu konutları 3-5 kat olarak planlıyoruz. Bunlar hemşerilerimize yakışır. Onlar diyor ki bu katlar artsın. 540 hektarlık alanda varsa endişesi biz görüşmeye hazırız. Geçmişte Çevre, Şehircilik Daire Başkanı Karabağlar’da toplantı üstüne toplantı yaparak oradaki vatandaşlarımızın isteğine uygun çalışma yaptı. Biz onların kafalarındaki sorulara cevap vermeye hazırız ancak yine mahkemeye taşıyarak Karabağlar’ın ve Karabağlar’lının kaderi ile oynamasın” ifadelerini kullandı.

TOKİ’de kendisine ev çıkan 750 hak sahibine de  kazanımlarına sahip çıkmaları gerektiğini söyleyen Kaya, “Benim onlara bir sözüm var. Toplantı yaptık, duyurduk ve 50 kişi gelmedi. Sahip çıksanıza. İyi bir kamuoyu oluşturmuş olsalardı ne belediye başkanları ve milletvekilleri bir şey diyemezdi. Biraz tepki gösterdiler çark etti CHP’li vekiller… Muhittin Selvitopu tek kaldı. TOKİ'nin yaptığı ihaleye dava açan ilk ve tek belediye başkanı. Bir belediye başkanı nasıl bunu yapar?  Bunların alnında hangi partili olduğu yazmıyor. Ben biliyorum, birde bunların çoğu CHP’li. Telefonlaşıyoruz ve diyorlar ‘ben bunların gerçek yüzünü gördüm’ diye. Bu 750 kişi içinde her partili insan var. Bunu dava konusu yapmasınlar” dedi.

 
Korkunç kaza... Şoför hayatını kaybetti!
 
Başkan Soyer'den 'UNESCO' müjdesi: Edebiyat Şehri için adayız!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ağam bizimle eğleniy 1 Ekim 2022 Cumartesi 18:56

Yap-işlet-devretle 3-5 proje yapmışlar, 35 proje bitiyor deniyor. Yahu nereye ne yapıldığı belli, nereye bitiyor. 10 yıldır inşaat halinde olan işler var. Limanlar, lojistik merkez, metro, Bergama İZBAN, Ankara-Antalya otoyolu, hızlı trenler ... bunlar ne zaman yapıldı da bitti?

Yorumu oyla      2      3  
Ercan 1 Ekim 2022 Cumartesi 16:51

Sanki kendileri nutuktan çok ilham almışlar.Alsalar Abdulhamit güzellemesi yapmazlar zaten Ya gerçekten bıktım artik bu tür siyasetçilerden Kendilerini çok akıllı bizleri de bir o kadar aptal zannediyorlar.Gerçekten yazık.

Yorumu oyla      2      3  
Sabah akşam Soyer siyaseti 1 Ekim 2022 Cumartesi 14:14

35 İzmir, 35 proje dedikleri projeler: 1- İzmir Karayolu ve Raylı Geçiş (İZKARAY) 2- Konak Tüneli 3- İzmir-İstanbul Otoyolu 4- İzmir-Ankara Otoyolu 5-İzmir Antalya Otoyolu 6-Kuzey Otoyolu 7-Sabuncubeli Tüneli 8-İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı 9-İzmir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı 10-İzmir Metrosu Uzatma Projelerinin Yapılması 11-EGERAY (İZBAN) Torbalı, Selçuk, Bergama Ve Manisa Uzatmaları 12-Kemalpaşa-Turgutlu ve Kiraz-Ödemiş Demiryolları 13-Körfez Dönüşüm Projesi 14-Kuzey Ege Limanı 15-Kruvaziyer Liman 16-Yat Limanları 17-Efes Antik Limanı 18-İzmir-Çeşme Deniz Otoyolu 19-Balıkçı Barınakları 20- Agora ve Kent Merkezi Yenileme 21-Tarım ve Hayvancılık Sanayi İşletmeleri 22-Kemalpaşa Lojistik Merkezi 23-Şehir Yenileme Projesi 24-Tıpkent 25- Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali 26-Vecihi Hürkuş Havalimanı 27- Dijital Tarih Kütüphanesi 28- Dijital Arşiv Kent 29- E-Ticaret Üssü İzmir 30- Bilişim ve Ar-Ge Şehri 31- Bilişim Destekli Yaşam 32- Öğrenci Yaşam Merkezi 33- Gören Gözler 34 - Deniz Ürünleri Borrası 35- Olimpik Stadyumlar Bunlardan 32 tanesi bitmiş denmiş. Toplasan biten proje sayısı 6'yı geçmez.

Yorumu oyla      4      7  
Lombak 1 Ekim 2022 Cumartesi 12:45

Tarih'e tarihle cevap vermiyoruz. Neden İyon kentleri üstünden gol yiyoruz? Mikenler kimdir? Girit adasındaki Knossos sarayı hangi kültüre aittir? Yunan coğrafyasında Elen'den önce başkaları mı vardı? Bu halk Hazar kökenli miydi? Bunlara bakmak lazım. Batıcı önyargılı tarih anlatımına muhtaç değiliz. Yani Elen kimden öğrendi, kimden aldı? Ona bakmak lazım. Öyle bakarsak İyon kentleri tarihin akışında olağan bir sonuç.

Yorumu oyla      3      4  
Rüzgar 1 Ekim 2022 Cumartesi 12:12

Önce inciraltıni balcova arsa magdurlarının sorununu cözün.söz veriyorsun yapmıyorsun.bu insanlarla dalga geçmekte ne oluyor.sizin izmir milletvekili olarak tunç soyerle uğraşmaktan daha önemli sorunlarla ilgilenmeniz gerekiyor.sorun çözmek gibi...

Yorumu oyla      8      3  
Yav He He 1 Ekim 2022 Cumartesi 10:28

Nutuk'da mı Ankara'yı parsel parsel FETÖ'ya satın yazıyordu? Bunu diyen de sizin partiden birisi, BAŞBAKAN Yardımcısı, yoldan geçen biri değil. Bir tane soruşturma açılmadı.

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye, Rusya'nın ilhak kararını reddetti
Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın, Ukrayna’nın Donetsk, Luhansk, Herson ve ...
Yeni yasama yılı bugün başlıyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni yasama yılına bugün başlıyor. ...
AK Partili Kaya'dan Soyer'e desteğe tepki: Konu HDP olunca yanında olurlar!
İçişleri Bakanlığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne soruşturma izni ...
 
UKOME ‘zam’ talebini reddetmişti… Ulaşımın temsilcilerinden AK Parti’ye kritik ziyaret!
İzmir’in ulaşım temsilcileri İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ...
İçişleri Bakanlığı'ndan Başkan Soyer'e üç ayrı soruşturma... CHP'den tepki seli!
İçişleri Bakanlığı, İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü törenlerinde ...
İzmir siyasetinde 'Mersin saldırısı' tartışması!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Mezitli ilçesindeki polisevine ...
 
CHP'li Kılıç'tan muhtarlar için çağrı: Faturaları devlet ödesin
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, muhtarlıkların elektrik, su ...
CHP’li Purçu Bakanlığı uyardı: Haksız rekabete yol açacak!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu verdiği soru önergesi ile kuaför ve ...
Başkan Sürekli’den Ankara çıkarması: İzmir için gece gündüz demeden çalışıyoruz!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 3 günlük yoğun bir Ankara ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva