HABERLER>POLİTİKA
1 Haziran 2021 Salı - 09:03

AK Partili İnan: 'Z kuşağı' yok, '15 Temmuz kuşağı' var

Seçim sürecinin kilit noktası olarak görülen yeni oy kullanacak gençler için kullanılan 'Z kuşağı' tabiri hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, "Biz Z kuşağı ve beraberinde tüm Z kuşağı üzerinde üretilmiş kötülükleri reddediyoruz. Burada ana muhalefet kendine göre bir gençlik tasarlanmış ve ortaya koyuyor. Bugün Türkiye'de 15 Temmuz gecesi vatanına milletine sahip çıkan 15 Temmuz kuşağı var. Biz bu yüzden gençlerin Z kuşağı kabına sığdırılmasını doğru bulmuyoruz" dedi.

AK Partili İnan:  Z kuşağı  yok,  15 Temmuz kuşağı  var

EGEDESONSÖZ - Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan Sonsöz TV'nin konuğu oldu. Gazeteci Fatih Yapar'ın sorularını yanıtlayan İnan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığında Gençlik Kolları Genel Başkanlığına seçilme sürecine, erken seçim çağrılarından 128 milyar dolar tartışmalarına kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan İnan, 'Z kuşağı' söylemlerine katılmadığını belirtti.

KAVRAMLARIN HEPSİNİ REDDEDİYORUZ
İnan yaptığı açıklamada "Kavramlar üzerinden ilerlemeyelim. Biz kavramların hepsini reddediyoruz. Biz Z kuşağı ve beraberinde tüm Z kuşağı üzerinde üretilmiş kötülükleri reddediyoruz. Burada ana muhalefet kendine göre bir gençlik taşarlınmış ve onu ortaya koyuyor. Bugün Türkiye'de 15 Temmuz gecesi vatanına milletine sahip çıkan '15 Temmuz' kuşağı var. Biz bu yüzden Z kuşağı kabına sığdırılmasını doğru bulmuyoruz. 27 Mayıs'ta birileri bu ülkeye parantez açtı. Büyüklerimizin bizlere neler yaşadığımız bilmesizsiniz dediği dönemlerde demokrasi anlamında bir bayrak dahil kırılmamıştı. Ancak biz  Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu demokratikleşme süreci ile birlikte 27 Mayıs’ta açılan parantezi  15 Temmuz'da gençler ile birlikte kapattık ve açılan parantezin içindeki tüm kötülüğü karanlığın içine yolladık" dedi.

EN GÜZEL ANKET SEÇİMDİR
Gençlerin yüzünü AK Parti'ye döndüğünü belirten İnan, "Z kuşağı kalıbının ben Türkiye gençliği ile doğru orantılı bir kavram olduğuna inanmıyorum. Bunun üzerine AK Parti’ye gençler oy vermiyor gibi bir çıkarımın da bir araştırılmaya dayandırıldığını düşünmüyorum. En güzel anket seçimdir. Aldığımız oy belli. AK Parti veya Cumhur ittifakına gençler oy vermese böyle bir tablo ortaya çıkar mıydı? Biz İzmir'de 1 milyon 100 bin oy aldık. Burada gençlerin oyu yok muydu? Burada topyekûn gençlik AK Parti'den uzaklaşıyor söylemi doğru değil. Biz girdiğimiz tüm seçimlerden birinci olarak çıktık ve bundan sonra da böyle olacak. Biz gençlerden gelen tüm taleplere çok hızlı bir kabiliyetle değişim yapabiliyor, politika dökebiliyoruz. Ancak muhalefetin sicili bozuk… Sicili bozuklukları tertemiz gençler üzerinden kendi sorumluluklarını gençlere atmak gibi bir hamle yapıyorlar. 2023 seçimlerinde gençlerin yoğun oyları ile Cumhurbaşkanımızın liderliğini bir kez daha göreceğiz" diye konuştu.

İZMİRLİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığına seçilmesi süreci hakkında konuşan İnan, "Birinci olması benim için de anlamlı. Bundan 1 sene önce İzmir il Başkanıydım. İzmirliliğimiz baki. Ben 17 yaşında gençlik kollarına AK Parti İzmir'de başladım. İzmir'de yaşadım, İzmir'de okudum. Üniversiteye başlar başlamaz partimizin web sitesinden başvuruyu yaptım, okul başkanlığı, ilçe başkanlığı, genel merkez MKYK üyeliği ardından İzmir İl Gençlik kollarına atandım ve 3 sene bu görevi yürüttüm. Sonrasında da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimiz bizlere böyle bir görev verdiler. Bizde 3 aydır bu göreve bir İzmirli olarak layık olmaya devam ediyoruz" dedi.

İZMİR AK GENÇLİK BİR OKUL
AK Parti kademeleri içerisinde tüm illerin aynı değerde olduğunu belirten İnan, "İzmir AK Gençlik bir okul. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ'da öncesinde İzmir il gençlik kolları başkanıydı. Ana kademelerde çok sayıda içimizden çıkan değer var. Ankara'dan bakıldığında, biz İzmir'de muhalefetiz ve gençlik çalışmalarında bazı ihtiyaçlar olur. Biz muhalefet olmamıza rağmen çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Tüm illerimiz hep aynı değerdedir" diye konuştu.

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ GENÇLİK KOLLARINI SAHİBİZ
İzmir'de yürüttükleri çalışmaları tüm Türkiye'ye yaymak istediklerinin altını çizen İnan, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin tüm akademileri bizleri tanıyordu. Zaten bizim buradaki ekibimizi biliyordu. Her zaman destekledi, yoğun desteği ve güveni ile bir takım özel çalışmaları ile biz bu güne kadar kendimizi motive ettik ve çalışmalarımızı ortaya koyduk. Umarım buradaki çalışmalarımız tüm Türkiye'ye yayacağız. Biz siyasi parti organizasyonları açısından Türkiye ve dünyanın ne güçlü gençlik kollarına sahibiz. Pandemi ile birlikte AK Gençliğin etkinliği daha da fazla gözükecek" ifadelerini kullandı.

İZMİR GENÇLİĞİNE KATKI KOYACAK BİRÇOK PROJE GÖRECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik kollarına ve gençlere önem verdiğini belirten İnan, "Cumhurbaşkanımız gençlik kollarından serüvenine başlayan bir siyasetçi. Bu önemli bir şey… Cumhurbaşkanımızın en pozitif olduğu gündem gençlik... 2002'den bu yana icraatlardan ve kadrolara baktığımızda kalem kalem gençlik var. Gençliğe ayırdığı vakit ve gençliğin taleplerini hemen dinleyip hem hükümet hem de parti politikalarına hızlıca alması Türkiye için çok önemli bir şey. Türkiye tarihinde çok gençlik hareketi gördük ancak Cumhurbaşkanımız gençler ile birlikte yol yürüdü ve gençler önündeki tüm tabuları yıka yıka bugünlere kadar geldi. Ben bu noktada Cumhurbaşkanımızın gençlere özgüven aşıladığı konusunda inancım var. Gençlerin sorunlarını çok dikkatlice dinliyor.  Cumhurbaşkanımızın desteği ile İzmir gençliğine katkı koyacak birçok proje göreceğiz" dedi.

AK GENÇLİK, BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NİN DAHİ YAPAMADIĞI BİR GENÇLİK ORTAYA ÇIKARTTI
AK Parti'nin gençlik kolları seviyesinde güçlü bir okul olduğunu belirten İnan, "Biz hiçbir zaman liderimiz sayesinde o pozisyonda olmadık. Biz diğer partiler gibi sözde değil özde olduk. Bunu yaparken de partili büyüklerden güç alarak değil, Cumhurbaşkanımızın bize açtığı yoldan güç alarak bu şekilde alttan çok güçlü bir nesil yetişti. AK Gençlik, Türkiye'de bir çok üniversitenin hatta Boğaziçi Üniversitesi'nin dahil yapamadığı bir gençlik ortaya çıkarttı. İçerisinden belediye başkanları milletvekilleri, genel başkan yardımcıları çıktı. Siyasi yelpazede AK Gençlik çok güçlü bir okul. Seçilme sürecindeki yaşın aşağı çekilmesi tamamen Cumhurbaşkanımızın bu tutumundan dolayıydı. Diğer partilerin gençlere yönelik tutum belliydi. Hamdolsun Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu gençlere destek oldu" diye konuştu.

EN AZ 2 DEFA FİZİKİ OLARAK UĞRAYACAĞIZ
2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerin 6 milyonu aşkın olduğuna dikkat çeken İnan, "Biz çok seçim yaptığınızdan dolayı ortalama 1,5-2 seneye tekabül etti. O zamandan bugüne göre seçim kullanılacak kişi sayısı daha aza tekabül etti. 2023 seçimlerinde 6 milyon 300 bin oy kullanacak gençler var. Türkiye'nin en güçlü gençlik teşkilatı olarak her oy kullanacak gençlere en az 2 defa fiziki olarak uğrayacağız. İleriki dönem vizyonlarımızı anlatacağız. AK Parti yeniliklere açık, dünya ile entegre olan bir parti. İnşallah gençlerin talebi de seçim kampanyamıza alır alamaz kampanyamıza bugün olduğu gibi güçlü gideceğiz. Yeni seçmen başkanlığı Cumhurbaşkanımızın talimatı ile kuruldu. 6 milyon 300 binlik oy iradesine ulaşmak için çalıştığımız özel bir başkanlık " ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANIMIZ SON NOKTAYI KOYDU
Muhalefetin erken seçim çağrılarına da değinen İnan, seçimlerin 2023'de yapılacağı belirtti. İnan, "Cumhurbaşkanımızın son grup toplantısında buna nokta koydu. Seçim Haziran 2023'de yapılacak. Muhalefet önceki seçimlerde de bu çağrıyı yaptı. Geçmiş seçimlerde de vatandaşın teveccühünün nasıl oluştuğunu gördük. Yeni geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde de bu sistemin en önemli özelliği seçimlerin zamanında yapılması ve krizlerin oluşmaması" dedi.

DÜNYADAKİ ÖRNEKLERİN ÇOK ÜSTÜNDEYİZ
Seçim barajının demokrasi adına yüksek olduğunu da vurgulayan İnan sözlerine şu ifadeler ile devam etti: "Bir siyaset bilimci olarak yüzde 10'luk bir seçim barajını önceden de yanlış bulmuşumdur. Tüm siyasi partiler açısından değerlendiriyorum, çok yüksek bir rakam. AK Parti, Türkiye demokrasisine çok büyük reformlar kazandırdı. Koalisyonlar döneminde tutun parlamenter sisteminin tüm sıkıntılarına kadar büyük bir referandum ile sorunları giderdik. Bu konudaki iyileştirme zaten yine AK Parti'nin teklifi ile olur. İnşallah bu konuyla ilgili de çok ciddi gelişmeler olur. Dünyadaki örneklerin çok daha üstündeyiz. Bu konuda demokrasimiz daha alt barajlarla temsil edilmeyi hak ediyor. İnşallah yapılan istişareler ile daha iyi bir noktaya gideceğiz."

KKTC İLE SIKI İLİŞKİLER
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne 81 il başkanı ile birlikte gerçekleştirilen ziyarete değinen İnan, gençler arasında bağ kuracaklarını belirtti. İnan, "Çok sıkı bir biçimde takip ediyoruz. Sadece ülkemiz değil tüm dünyadaki gençlik hareketlerini takip ediyoruz. Bundan bir hafta önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret ettik. 81 İl Gençlik Kolları başkanımız ile 1,5 senedir özellikle su alanında Cumhurbaşkanımızın iradesi ile büyük bir desteğimiz oldu. 250 bin dönüm arazi Türkiye sayesinde sulanacak. Türkiye'ye borcumuzu Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ödüyoruz. KKTC gençliği ile Türkiye gençliğini sıkılaştırmak için görüşmelerimizi ilerleteceğiz" dedi.

2023-2024 HEDEFİMİZE KOŞUYORUZ
AK Parti'den ayrılarak parti kuran isimler hakkında görüşlerinin sorulması üzerine konuşan  İnan, "Biz kendi işimize bakıyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok büyük gençlik örgütümüzü ile 2023-2024 hedefimizi konuşuyoruz. Kurulan partiler hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Biz daha çok mecliste temsil edilen partilerin gençlik aktivitelerini takip ediyoruz. Bizden ayrılan şahıslar ile ilgili hiçbir gündemimiz yok" diye konuştu.

CHP’NİN TOPLAM ÜYESİ KADAR GENÇLİK ÜYEMİZ VAR
Gençlik Kolları üye sayısı üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi'ne yüklenen İnan, "Biz ana muhalefetin, CHP'nin üyelerinin toplamı kadar 1 milyon 200 bin gençlik üyeliğimiz var. 18-30 yaş arasında olan kişi sayısı bu. Aramızdan yüzlerce binlerce ana kademeye transfer olan üyelerimiz var. Bir yandan yeni üye olma şartlarını tamamlayanları kaydediyoruz, yaşını dolduranları işe yukarıya yolcu ediyoruz. Buna rağmen bu sayıda. Son bir yılda AK Parti'ye kaydolan 371 bin kişi. Bu rakam çok mühim bir rakam.  CHP'nin tüm kademelerini toplamı 1 milyonu zor buluyor. Biz her gün erimemize yani üst kademeye göndermemize rağmen sayımız bu "dedi.

YENİ MODELLERİ İÇSELLEŞTİRDİK
Yaz dönemi için eğitim programı hazırladıklarını belirten İnan, "Biz seçimden seçime yoğun bir tempo ile devam ettik. AK Gençlik olarak çok güçlü bir eğitim gerçekleştiren partiyiz. Bu yaz da inşallah tüm kademelerimizin verimli geçirmesi için çok güzel bir eğitim aktiviteleri hazırladık. Diğer yandan il ilçe ziyaretlerimiz devam ediyor. Pandemi de ile birlikte çoğu çalışmamız online platforma taşındı. Siyasi partiler ve gençlik kolları da yeni modelleri içselleştirdi. Üniversitelerin açılmasını da heyecanla bekliyoruz.  Kampüslerimiz açılırsa, kampus kampus, sokak sokak, mahalle mahalle, iletişim kurmadığımız genç kalmayacak. Bizim için seçim çalışması biter, ertesi gün yeni bir seçim çalışması başlar" ifadelerini kullandı.

SOYER BU ŞEHRE GELMİŞ EN KÖTÜ BELEDİYE BAŞKANI
İzmir'de olan sorunların artarak devam ettiği belirten İnan, CHP'li belediyeleri hedef aldı. İnan açıklamasında "Bundan bir sene önce aynı gün aynı programı yapmışız… Sorunlar hala aynı. Genel Başkan olunca diğer iller gidiyoruz, ilçeleri geziyoruz. Oradaki gençlik çalışmalarını görünce, yaptıkları o kadar güzel işler var ki. Onları görünce ben İzmirli olarak üzülüyor ve belediyem açısından utanıyorum. Kimsenin İzmir'in geleceğini çalmaya hakları yok. Orada ilçe belediyelerinin yaptığı o kadar güzel aktiviteler var ki… Orada ben şunu gördüm AK Parti belediyelerinde gençler için dertlenilmiş. Onların sıkıntılarına derman olacak birçok  çalışma yapılmış. Buraya yaşanan sorunları zaten biliyorduk. İzmir'in sorunları 1 ise şimdi 100 olmuş. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu şehre gelmiş en kötü belediye başkanı… Dün sabah akşam trafiği vardı, şimdi ise tüm gün trafik var. Şehre yatırım çekmek için belediyelerin attığı en ufak bir adım yok. Gençlerin meselesini dert edinmiş bir belediyecilik anlayışı yok. Ben Fatih’te gezdiğimde kitap kafeleri görünce çok imrendim. İzmir'de gençlik merkezi var mı? Kitap kafe var mı? Yok… Gençlere özel açılmış bir alan var mı? Karabağlar’da sinema dahi yok. Bizim belediyelerimizdeki çalışmaları kopyala yapıştır yapsınlar, ben başka bir şey istemiyorum" dedi.

KÖTÜLÜĞÜ SIRADANLAŞTIRAMAYIZ
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kültür programına davet edilen 'Zizek' üzerinden Başkan Soyer'e eleştirilerde bulunan İnan, "Biz Aziz Kocaoğlu dönümde protesto ettiğimiz, bitmeyen metroyu konuştuk… Bunları ben organize etmiştim. O zaman yerel yönetimlerin eksikliklerini konuşuyorduk. Şimdi ise kültür etkinliğine biri çağrılıyor ve PKK terör örgütüne destek veren, bayrağımıza laf söyleyen biri. Birçok etkinliği Tunç Bey kamu baskısı nedeniyle iptal etti… Bu kabul edilebilir bir şey değil. Kötülüğü biz sıradanlaştıramayız. Yapmış olduğunuz kültür etkinliğine böyle bir isim katılıyorsa maksadınız bu demektir. 1,5 hafta önce HDP'ye bakanlık verilmesi konusu vardı büyük tepkiler aldı. Bu bizim alışılmış istenen bir durum. Ancak İzmir bunu kabul etmez, alışmaz. Bundan 1 sene önce küfür hadisesini konuşuyorduk, bir tane kınama geldi mi? Çay içerken bile yanımıza çağırmayacağımız kişiler bugün CHP'de yönetici.  Günün sonunda baktığımızda değişen bir şey yok. Burası Kuvayi  Milliye şehri. Bizim bu konuda tutumumuz gayet net. Sesimiz bu konularda daha da net çıkacak" ifadelerini kullandı.

BUNUN HARİCİNDE ZİHNİMDE BAŞKA BİR ŞEY YOK
İlerleyen süreçte Milletvekili veya belediye başkanlığı gibi bir hedefinin olup olmadığını da açıklayan İnan, "Ben 17 yaşından beri siyasete referans olmadan dahil olmuş ve partinin her kademesinde görev almış biriyim. AK Parti, milletin partisi. Siyaset yapmak siyaseten her genç tüm kademeleri organik bir şekilde yaşayabiliyor. Ben siyasi hayatım içinde siyasi büyüklerimizin çok büyük emekleri var. Aldığım en büyük görev bu görev. Bu göreve yakışır bir şekilde yapmak istiyorum. Şu anlık bunun haricinde zihnimde kalbimde başka bir şey yok" dedi.

GELECEKTE AÇACAĞIMIZ BİR SERGİ DAHA BIRAKIYORLAR
Muhalefetin ‘128 Milyar Dolar’ çıkışı ve Sedat Peker'in iddiaları hakkında muhalefetin yaptığı açıklamaları da yorumlayan İnan, "Bundan bir sene önce Cumhuriyet Meydanı’nda FETÖ-CHP işbirliği sergisi açmıştım. 17-25 Aralık sonrasıydı. Muhalefete sicili bozuk diyorum ya, hep terör örgütleri FETÖ ağzıyla konuşuyorlar. Son yaşananlara şaşırmıyoruz. AK Parti Cumhur ittifakı ve milletle el ele yürüyor.  Bunları konuşanlar geleceğe açacağımız bir sergi daha bırakıyorlar. Burada esas olan ilk defa oy kullanacak seçmen. Biz bunun AK Parti'den yana olması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 
Bitcoin'de piyasa etkisi: Hacim artıyor
 
Bornova Belediyesi'nde etik toplantısı
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Giritli... 1 Haziran 2021 Salı 21:16

Bir zamanlar feytullah hoca efendinizin sözünden çıkmıyordunuz,ne isterse veriyordunuz, menfaatlar ön plana çıkınca düşman oldunuz, kimi aldatıyorsunuz...

Yorumu oyla      3      3  
gaziemirli 1 Haziran 2021 Salı 20:34

2023 te Z KUŞAĞINI NE OLDUĞUNU GÖRECEKLER OZAMAN DA GÖKKUŞAĞI OLACAKSINIZ RENGARENK

Yorumu oyla      7      3  
Poyraz 1 Haziran 2021 Salı 18:40

Izmir'de benim bildiğim üye sayınız 400 binin üzerinde ama hangi mitingte çevre illerden taşıdıklarınızla beraber 200 bin kişiyi bulan miting yaptınız.

Yorumu oyla      6      3  
TC misafir 1 Haziran 2021 Salı 17:11

Z kuşağı sizi çok takıyor da sanki. 15 temmuz kuşağı sizlersiniz sizin sayenizde oldu. Devletin her kademesine fetöcüleri yerleştirdiniz daha hala temizlemeye çalışıyorsunuz. Bu çok bilmişe sormak lazım fetönün siyasi ayağı nerede bunca zamandır bulmayı neden beceremediniz?

Yorumu oyla      9      3  
private35 1 Haziran 2021 Salı 13:11

siz zamanında el ele kol lola fetö ile iş tutarken bunların ne olduğunu bilen z kuşağı sizce bu tanımınızı kabul eder mi?

Yorumu oyla      12      3  
İZMİR YERLİSİ 1 Haziran 2021 Salı 12:21

Sayın Eyüp yine fetöyü bağladınız CHP ye nasıl bir akılla yapıyorsunuz anlamak mümkün değil para bastıran gel hocam diyenlerden hiç mi yok fetöcü yani?????

Yorumu oyla      11      3  
ashoka tano 1 Haziran 2021 Salı 12:15

Gençlerin %90 ı sizden nefret ediyor.

Yorumu oyla      12      3  
izmirli 1 Haziran 2021 Salı 11:32

ön vizyonda düzgün görünüşlü ağzı laf yapan kişiler ama arkası kindar dindar nesil.. Z kuşağı ne yapacağını biliyor meraklanmayın 2023 e az kaldı.

Yorumu oyla      12      3  
Z kuşağı sormayacak mı? 1 Haziran 2021 Salı 10:59

15 Temmuz'u dön artık, bitsin bu hasret dediğiniz, ne istedilerse verdiğiniz "hocaefendi" yapmadı mı demeyecekler mi? Bu adamlar devletin her kademesine yerleşirken siz ne yaptınız demeyecek mi? "Kandırılmasaydınız" demeyecek mi?

Yorumu oyla      12      3  
Z.B 1 Haziran 2021 Salı 10:07

Bir kuşak tartışmasıdır gidiyor. Ayıp ve etik dışı bir yaklaşımdır bu. Bizim geleceğimiz olan çocuklarımız üzerinden onları yok sayarak hesap yapmak... Gelin hepimiz bundan vaz geçelim derim. Ne dersiniz?

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den imam Demirkan hakkında suç duyurusu
Ayasofya Camii'nde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ...
CHP’li Bayır’dan ses getirecek ‘yardım’ iddiası: Listeleri parti teşkilatları hazırlıyor!
Cumhurbaşkanlığı kararı doğrultusunda, Ticaret Bakanlığı’nın esnafa yapacağı ...
Aşı anlaşması tamam... Ver elini Yunan Adası!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Atina’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos ...
 
İzmir milletvekili trafik kazası geçirdi
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde otomobilin bariyerlere çarpması sonucu ...
MHP'li Şahin'den Soyer'e 'Zizek' tepkisi: Nihai amacın nedir?
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ...
Açılış Kılıçdaroğlu'ndan... Aydın'dan önce İzmir mesaisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın program öncesinde Çarşamba ...
 
Başkan Sürekli'den Büyükşehir'e çağrı: Şovu bırakın, trafiğe bakın!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in trafik soruna ilişkin ...
Alperen Ocakları'nan 'Zizek' tepkisi
Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Eyüp Kuzucu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
TBMM'nin bu haftaki gündemi 'yapılandırma'
TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta Covid-19 salgınının etkilerini en aza indirmek ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva