HABERLER>POLİTİKA
5 Mart 2024 Salı - 10:49

AK Partili İnan’dan CHP Çeşme adayı Lal Denizli’ye: Sen kuklasın!

İzmir’de seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Çeşme’de düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada CHP’nin Çeşme adayı Lal Denizli’ye yüklendi. İnan açıklamasında “CHP’li yöneticiler Çeşme’ye İstanbul’dan bakıyorlar. Ankara’dan bakıyorlar. Onlar için, Çeşme’de konforlarının devam etmesi için onlara bir kukla lazımdı. O kuklayı da geldiler buradan aday yaptılar. Çeşme’ye 2 ay tatile gelip kalan 10 ayda Çeşme’den bîhaber olanlardan belediye başkanı olmaz.”dedi.

AK Partili İnan’dan CHP Çeşme adayı Lal Denizli’ye: Sen kuklasın!

Cumhur İttifakı olarak seçimlerde zafer elde edeceklerini söyleyen İnan; “14 Mayıs için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler oylarınızla, gayretlerinizle bizi yüce meclisimize yolladınız. Bizler Cumhur İttifakı olarak buradayız, çok güçlüyüz.14 Mayıs’ta büyük bir zafer elde ettik. Şimdi ise zaferi taçlandırmamız gereken bir süreçteyiz. Yolumuza hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

BELEDİYECİLİK MHP’NİN, AK PARTİ’NİN İŞİ
Belediyeciliğin AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın işi olduğunu belirten İnan; “Belediyecilik hiçbir zaman bunların işi olmadı. Hiçbir zaman CHP’nin işi olmadı. Belediyecilik MHP’nin işi. Belediyecilik AK Parti’nin işi. Belediyecilik Çeşme’de Esat Tanık’ın işi, Büyükşehir’de Hamza Dağ’ın işi. Önümüzdeki 5 sene içerisinde Çeşme’ye nasıl hizmetlerin geldiğine sizler tanık olacaksınız.” İfadelerini kullandı.

İnan; “CHP’nin çoğu adayının kendilerine oy kullanamayacağını biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Çeşme. Çeşme’yi tanımayan, bilmeyen birisini bu milletin gözünün içine baka baka Çeşme’den aday gösterdiler. İthal aday çıkarttılar. Kendilerine oy dahi kullanamayacak bu ithal adaylara siz de oy vermeyin. Buradan aday gösterilen Hanımefendi, Urla’dan rüyalara girdi, Urla’da düzen kuramayınca Çeşme’den ithal aday yapıldı. Çeşme’nin sokaklarını bilir mi dersiniz, hiç sanmam. Çeşme’nin muhtarlarını tanır mı derseniz, hiç sanmam. Bu nedenle Urla’dan aday olmak isteyip Çeşme’den adaylığı kapanlara Çeşmelilerimizin bir ders vermesi lazım. CHP’li yöneticiler Çeşme’ye İstanbul’dan bakıyorlar. Ankara’dan bakıyorlar. Onlar için, Çeşme’de konforlarının devam etmesi için onlara bir kukla lazımdı. O kuklayı da geldiler buradan aday yaptılar. Çeşme’ye 2 ay tatile gelip kalan 10 ayda Çeşme’den bîhaber olanlardan belediye başkanı olmaz.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çeşme’de düzenlenen toplantısında, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık konuşmalarını gerçekleştirdiler.

 
Başkan Kılıç’tan meclis üyelerine teşekkür
 
İSİG Meclisi'nden kara rapor... Ekmek parası uğruna 12 can!
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Melek 6 Mart 2024 Çarşamba 11:17

Binali Bey i söyleyen arkadaşlar bı kendinize sorun bakalım sayın Kılıçdaroğlu İzmir milletvekili idi .Kendileri İzmirli miydi?Ama İzmir banko kazanılacak yerdi kendileri için.İzmir kimsenin malı değil.Ozellikle CHP nın!! Hizmet edecek olana oy var partisi şöyle kenarda dursun.

Yorumu oyla      0      0  
vatandaş 6 Mart 2024 Çarşamba 07:27

allah hamza dağ’a kolaylık versin. seçim dönemi bile bu saçma edebiyata devam edip adama zarar veren bir il başkanıyla seçime gidiyor. binali yıldırım ibb adayı olmadan önce kaç tane mahalle biliyordu hiç sordun mu?

Yorumu oyla      3      0  
Gülay 6 Mart 2024 Çarşamba 00:24

Zaten kent konseyleri diyor cesmeli bunlara gıcık benim ve ailemiz sandığa gitmeyeceğiz buna oy atmak cesmeli ye kaybettirir çevreci numarası ile oy alamaz çünkü işsizlik çok 45 gün sezon var onun için chp cesmede çok oy kaybedecek göreceksiniz Nisan 1 yapacak cesmeli chp ye

Yorumu oyla      0      2  
erdal 5 Mart 2024 Salı 18:24

kız istanbullu ve urladan aday adayı oldu. şimdi ithal aday olmuyor mu? kukla aday değil mi? çeşmeli de artık bu kızı seçerse diyebileceğim bişey yok..

Yorumu oyla      4      8  
ağzı olan konuşuyor 5 Mart 2024 Salı 17:19

Savcı Sayan gibi isimleri İzmir'den vekil adayı gösterenlere bak sen! Binali Yıldırım, Zeybekçi bırak 2 ayı, İzmir'de 2 hafta kalmış mıdır ki aday gösterilmişlerdi? Hamza Dağ yalandan gülücükler saçarak gezerken, bu kişi gerçek kişilerini nasıl da ortaya döküyor.

Yorumu oyla      11      3  
5 Mart 2024 Salı 17:05

İzmirli ailenin bireyi belediye başkanı adayı gösterilmiş; Urfalı ithal İzmir vekili olarak bundan neden rahatsız oldunuz? Madem bu kişiler kukla, babasının adını neden Alsancak Stadyumu'na verdiniz?

Yorumu oyla      17      1  
Mert meriç 5 Mart 2024 Salı 15:13

Kukla sözü ağır kaçtı. Ancak çeşmeyi lal Denizli değil İmamoğlu ve Akdoğan yönetecek. akp gölge etmez ise Esat Tanık seçimi alır.

Yorumu oyla      3      15  
gültepeli 5 Mart 2024 Salı 14:51

allahın trolü senin partin kaç defadır izmir büyükşehir için kimleri aday gösterdi cin ali nihat zeybekçi bunlarmı izmirliydi aday gösterdiniz

Yorumu oyla      18      1  
Biz 5 Mart 2024 Salı 14:40

Bu genç AKP millet vekili her konuda topa girip kendini gündemde tutmaya çalışacağına izmire yararı olacak bir iş ile gündemde olsa daha iyi olmazmı? İthal aday diyip duruyor devamlı olarak, ayıp ediyor, kendiside Urfa Siverekli bir aile. Lal in ailesi en azından. Çeşmeli Mustafa Denizliyi Ceşmede tanımayan varmı? Tabiiki Siverekli yaşı müsait deyil, bunu bilmeden konuşuyor.

Yorumu oyla      22      0  
Sabriİzmir 5 Mart 2024 Salı 14:38

Bu arkadaşı (arkadaş dediğime bakmayın, nezaket olsun) İzmir'den milletvekili seçtiren büyüklerimin ellerinden öpüyor, saygılarımız sunuyorum !!!

Yorumu oyla      19      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Araştırmacı Yaldız ‘sorumlu muhalefet’ dedi, ekledi: Tencere bu iktidarı deviremiyor!
Gazeteci - Yazar ve İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü Ümit Yaldız, ...
CHP Bayraklı adayı Önal açılışta konuştu... Sosyal belediyecilik mesajı
Seçim ofisi açılışında konuşan CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan ...
CHP adayı Mutlu'dan Basmane'ye ziyaret
Seçim çalışmalarına devam eden CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ...
 
CHP adayı Mutlu, projelerini anlattı: Konak yeni bir kimlik kazanacak!
Gültepe’de kentsel dönüşüm için bir hayli yol kat edildiğini belirten ...
TKH İzmir Adayı Deniz Çelik: Seçimler örgütlenmek için bir fırsat
TKH İzmir Adayı Deniz Çelik: Seçimler örgütlenmek için bir fırsat
Murat Bakan’dan liste dışı kalanlara mesaj: Herkes görev almak zorunda değil!
Aday gösterilmeyen belediye başkanları ve meclis üyesi listesine yazılmayan ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Dengeleri bozar mı?
Mehmet KARABEL yazdı... Dengeleri bozar mı?
Akşener: İttifak olunca kaybolup gidiyorsun
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ...
CHP adayı Tugay çıtayı yükseltti: En az yüzde 50 ile seçimi alırız!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, 2014 Seçimleri'nde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva