HABERLER>POLİTİKA
26 Temmuz 2022 Salı - 09:05

AK Partili Dağ'dan genç esnaflar buluşması!

İzmir’de, Genç Esnaf Buluşmaları’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘’Hükümetimiz her dönem ihtiyaca ve gelen taleplere göre, iş kuracak gençlerimize, hibeden faizsiz kredileri ile destek çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Genç esnaflarımız ülkemiz için üretmeye çalışmaya her zaman olduğu gibi çalışmaya devam ediyor.’’ dedi.

AK Partili Dağ dan genç esnaflar buluşması!

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği ‘Genç Esnaf Buluşmaları’na; Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığından sorumlu AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Ertuğrul Yörük, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Taslak ve genç esnaflar katıldı.

Gençleri gördükçe hem partimizin hem de ülkemizin geleceğinden ümit var oluyoruz”
Esnaf ve sanatkârların Türkiye’nin kilit taşı, birlik ve beraberliğin çimentosu olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘’Burada genç esnaflarımızla birlikte olmaktan memnuniyet duydum. AK Parti iktidarları olarak, esnaf ve sanatkâr sektör analizleriyle uzun vadeli, gerçekçi, uygulanabilir ve sürdürülebilir politikalar üretilebilmesine zemin hazırladık, vergi mevzuatında esnaf ve sanatkârlar lehine düzenlemeler yaptık. Ve birçok düzenlemeler yaptık. Pandemiyle birlikte esnafımıza desteğimizi sürdürdük. Yaklaşık 840 bin küçük esnafın ticari kazançları gelir vergisinden istisna ettik. Pandemi gibi zorlu süreç, dünyada büyük zorluklara neden oldu. Fakat bunun beraberinde, pandemi döneminde yeni fırsatlar da ortaya çıktı tabii ki. Özellikle gençler açısından bu fırsatların çok daha hızlı bir şekilde değerlendirildi. Hem ülkemizde hem de dünyada bunun örneklerini görüyoruz. Dijitalleşme noktasında büyük işler çıkarıldı.  Dijitalleşmenin daha da artışıyla birlikte esnafımız, sektörü ile ilgili yapılacak çalışmaları dijital ortama yansıttı. Bu konudaki hususu kullanabilmek ve buna yönelik çalışmalar yapmakta da fayda olduğunu düşünüyorum. Hükümetimiz her yıl ihtiyaca ve gelen taleplere göre, iş kuracak gençlerimize, hibeden faizsiz kredileri ile destek çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Genç esnaflarımız ülkemiz için üretmeye çalışmaya her zaman olduğu gibi çalışmaya devam ediyor. Bugüne kadar genç kardeşlerimizle birlikte, birçok durumu hayata geçirdik. Siz gençleri gördükçe hem partimizin hem de ülkemizin geleceğinden çok daha ümit var oluyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

“Gelen talep ve önerileri ilk ağızdan dinliyoruz”
İzmir’de genç esnaflarla bir arada olmanın sevincini yaşadığını ifade eden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Ertuğrul Yörük de, ‘’Bu ülke için emeğini, alın teri akıtan, ortaya koyan değerli genç esnaf kardeşlerim ile istişare ediyoruz. Neyi daha iyi yapabiliriz, neyi düzeltebiliriz, bizler genç esnaflarımızın önünü daha fazla nasıl açabilirizi sizlerden dinleyerek hep çalışmalarımızı yürüttük. 81 ilimizde, daima sahadayız. İktidar partisi mensubu olan gençliğin vermiş olduğu sorumlulukla, bilinçle sorun üretmek yerine sorunları çözmeye, problem var etmek yerine problemleri yok etmeye gayret ediyoruz. Gelen talep ve önerileri ilk ağızdan dinleyip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetimiz ona göre düzenlemelerini 20 yıldır yaptı ve yapmaya devam ediyor.’’ şeklinde konuştu.

İzmir’imiz için ülkemiz için gençlerimiz çalışmaya daima hazır”
AK Parti’nin kurulduğundan bugüne gençlere önem verdiğini belirten AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ise, ‘’Gençlerimiz ülkesi ve milleti için üretmeye, çalışmaya aralıksız devam ediyor. Bugün burada İzmir’imize işletmeleri ile hizmet eden kıymetli genç esnaflarımızla olmaktan çok mutluyuz. Özellikle girişimcilerin en büyük sorunu olan finansmana erişim konusunda, AK Parti Hükümetlerimizin ortaya koyduğu teşvik ve destekler yapıldı ve yapılmaya devem ediliyor. İzmir’imiz için ülkemiz için gençlerimiz çalışmaya daima hazır.’’ dedi.

 
Biden'dan Trump'a "cesaretsiz" eleştirisi
 
DEÜ, kurumsal akreditasyon belgesine kavuştu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 26 Temmuz 2022 Salı 11:14

ak partinin hiç vasvı olmayan partiden oy götüren ve en zengin vekili.

Yorumu oyla      3      3  
26 Temmuz 2022 Salı 10:50

Destek çıktığınızı söylediğiniz esnaflar sakın sizin yandaşlar olmasın???

Yorumu oyla      3      3  
SOKAK 26 Temmuz 2022 Salı 10:30

AKP'li politikacıların vaatler hayali, ama esnafın her gün işe başlarken ve akşam kasayı kapatırken yaşadıkları ise gerçek. Şimdi akıllı olma zamanı, hayale mi kapılacağız, yoksa akşamki son tabloya göre mi yolumuzu, tercihimizi yapacağız? Karar sizin genç esnaflar. Yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Biz iktidara gelene kadar araba alımını öteleyin'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizler iktidara gelinceye kadar, araba ...
Erdoğan'dan 'tahıl koridoru' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'dan tahıl sevkiyatı anlaşmasına ilişkin, ...
Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'li mevkidaşı Austin ile görüştü. ...
 
'Türkiye'nin suçlanması planlı bir provokasyondur'
AK Parti Sözcüsü Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda ...
CHP’li Bakan Menderes operasyonun röntgenini çekti: Başkanın eşi babasının çalışanı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, Menderes ...
CHP'li Yücel'den çarpıcı 'seçmen profili' açıklaması: Zengin AK Parti'ye yoksul CHP'ye!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir ...
 
AK Partili Dağ'dan Bornova ziyaretleri!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bornova’da ...
Engin ÖNEN yazdı... Demokrasi paradoksu!
Engin ÖNEN yazdı... Demokrasi paradoksu!
CHP’li belediyelere yaylım ateşi… 11 Büyükşehir Grup Başkanvekili’nden İzmir manifestosu!
AK Parti’de 11 Büyükşehri Belediye Meclis Grup Başkanvekili AK Parti İzmir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva