HABERLER>POLİTİKA
29 Eylül 2021 Çarşamba - 13:35

AK Partili Çankırı'dan Aliağa'ya ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Aliağa’ya gitti. Ziyaretleri sırasında AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’ya, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve yönetimi eşlik etti.

AK Partili Çankırı dan Aliağa ya ziyaret

Çankırı, ilk olarak Aliağa Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ziraat Odası ile Ticaret Odası başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Oda ve kooperatif başkanlarının dile getirdikleri sorunları dinleyen Çankırı, ‘‘Sizler piyasa dediğimiz mekanizmanın canlı temsilcilerisiniz. Bu bakımdan sizlerin ülkemize, şehirlerimize, ilçelerimize ve sektörlerinize dair görüşleri bizim için daima yol gösterici olmuştur. Salgının en ağır dönemlerinde dahi devletimiz esnaf ve vatandaşlarımızın yanında oldu. Yaşadığınız sıkıntıların farkındayız. Elbette bu tekerlek, bu tümsekte kalmayacak. Allah'ın izniyle yola devam edeceğiz. El birliğiyle Türkiye'yi yeniden tempolu büyüme sürecine kavuşturacağız’’ şeklinde konuştu.

YEREL YÖNETİMLERDE KADIN TEMSİLİYETİ ARTIYOR
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, daha sonra Muhtarlar Derneği’ne giderek kadın muhtarlarla buluştu ve sorunlarını dinledi. Buluşmada Kazım Dirik Mahallesi Muhtarı Sevil Köse, Siteler Mahallesi Muhtarı Fatma Divrik, Yalı Mahallesi Muhtarı Hürriyet Gülcan, Güzelhisar Mahallesi muhtarı Şehavet Kandemir, Şehitkemal Mahallesi Muhtarı Ayşe Algül ve Yeni Mahalle Muhtarı Fatma Güvercin hazır bulundu.

Yerel Yönetimlerde kadın temsiliyetinin artış göstermesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Çankırı, ‘‘Türkiye'nin yönetim sisteminin en küçük birimi olan mahallelerin huzuru, gelişmesi, insanlar arasındaki dayanışmanın, iş birliğinin güçlenmesi konusunda muhtarların yaptıkları çalışmanın önemini biliyoruz. Geçtiğimiz 20 yılda muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü ilişkiler ile yerel yönetimlerde bambaşka bir seviyeye ulaşmış durumdayız. Kadınlarımızın özellikle yerel yönetimlerde temsiliyetinin artıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Bu şekilde toplumun daha ileri gidebilmesi ve daha çok bakış açısıyla, kadın perspektifiyle hizmetler yapılabilmesini çok kıymetli buluyorum’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara karşı hassasiyetine de vurgu yapan Çankırı, ‘‘Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şiir okuduğu için hapse girdiği zaman, tırnak içerisinde söylüyorum ‘‘Artık Muhtar bile olamaz’’ olamaz diyerek Muhtarlığı küçümsediklerini çok bariz bir şekilde görmekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız sizler için; "Muhtarlarımızı üzen beni de üzer, muhtarlarımızı memnun eden beni de memnun eder" diyor. Muhtarlarımızla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyan bir Cumhurbaşkanına sahibiz. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yani Milletin Evi’nde Muhtarlar Buluşması düzenleyerek gerek muhtarların gerekse muhtarlar aracılığıyla pek çok vatandaşın sıkıntısına çözümler bulundu. 2002'den bugüne kadar birçok alanda gelişim ve değişim içinde olan Türkiye, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi anlamında da devrim niteliğinde adımlar attı. Muhtarlık kurumu da bu değişimden olumlu yönde kazanımlar elde etmiştir’’ ifadelerini kullandı.

Ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret eden Bölünmez Çankırı, Belediye Başkanı Acar ile AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na giderek ilçe yönetim kurulu toplantısına katılım gösterdi. Toplantı akabinde Aliağa Belediyesi tarafından Kırsal Turizm Projesi uygulanan Güzelhisar Mahallesi’ndeki İkbal Kumda Kahve mekanında vatandaşlarla bir araya geldi.

 
CHP’li Sertel : Sayıştay’a hesap vermeyen rektör hukuk önünde hesap vermelidir
 
Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
29 Eylül 2021 Çarşamba 17:14

Merkeze yakın başka belediyeleri yok ki! Nereye gitsinler :)

Yorumu oyla      2      3  
29 Eylül 2021 Çarşamba 16:29

Ne Aliağa'ymış arkadaş. Bitmiyor Aliağa sevdanız. Binali bir, siz iki

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sertel : Sayıştay’a hesap vermeyen rektör hukuk önünde hesap vermelidir
Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Sayıştay denetçilerine denetimle ilgili bilgi ...
Liderlerden Soçi'de kritik görüşme: Neler konuşuldu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,Rusya’nın ...
CHP'li Serter: Zamlar iş dünyasının belini büküyor
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve CHP Ekonomi Masası Üyesi ...
 
Erdoğan - Biden zirvesinin tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın 30-31 Ekim ...
Erdoğan'dan Korona Zirvesi'nde 'Turkovac' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çevrimiçi düzenlenen Küresel Covid-19 Zirvesi’ne ...
Bahçeli'den ABD'ye ülkü ocakları tepkisi
MHP lideri Bahçeli, ABD Temsilciler Meclisi’nin ülkü ocakları kararına ...
 
'Erdoğan bir daha seçilirse dolar 20 TL olur'
Memleket Partisi Genel Başkanı Muhharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Akar'dan İdlib mesajı: Saldırılar göçü tetikler
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'deki hava saldırıları hakkında, ...
Israrlar fayda etmedi, taşınma kararı geldi... İYİ Parti de ‘pes’ etti!
Üst kat komşusu ile yaşadığı 'tabela' sorunuyla gündeme gelen İYİ Parti ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva