HABERLER>POLİTİKA
29 Mart 2023 Çarşamba - 13:07

AK Parti İzmir'in seçim zirvesinde 'Yıldırım' talimat!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı; ilçe başkanları ve Seçim Koordinasyon Merkezi başkanları ile bir zirve gerçekleştirdi. Toplantıya telekonferans yöntemi ile katılan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, " İlçelerimizde, mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya gelmeye özen göstermeliyiz. SKM’lerimiz bu seçim sürecinde önemli bir görevi var. İzmir gibi milli değerlere hassas olan ilimizde bayrak, millet, vatan kavramlarını karşımızda bulunan blokun ne kadar önem vermediğini iyi anlatmamız gerekiyor" dedi.

AK Parti İzmir in seçim zirvesinde  Yıldırım  talimat!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya; AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Melek Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. İlçe Başkanları ve İlçe SKM Başkanlarının yaptığı sandık çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda; seçim merkezlerinin çalışma programları ele alındı.

KENDİSİNİ DEV AYNASINDA GÖRENLERİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ
Uzun zamandır Teşkilat Başkanlığı görevini sürdüren ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından vekil olarak atanan Nail Kocabaş; yaptıkları toplantıya ilişkin şunları söyledi; “Teşkilatımız ana kademe başta olmak üzere, bölge ve mahalle başkanları ve tüm kadrolarıyla yıllardır saha çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin öncülüğünde Gönül Seferberliği programlarımızda sayısız gönül kapısı araladık. Teşkilatımızda, yarın seçim olacakmış gibi yaşanan heyecan ve tempo hiç düşmedi. Eş zamanlı 30 ilçe programlarımızda yüzlerce kişilik kadrolarla hemşerilerimizle buluştuk. Bu toplantı, bizim son düzlük çalışmalarımızı ele aldığımız bir toplantıydı. 14 Mayıs Seçimleri, ülkemiz için kritik bir seçim. Güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlememizin sekteye uğratılmaması, yaptıklarımızın heba edilmemesi gereken bir seçim. Milletimiz; kimin ne yaptığını, kimin laf ebeliğiyle yol almaya çalıştığını görüyor. İzmir teşkilatları olarak hazırız, bu oyunbazları, kendisini dev aynasında görenleri sandığa gömeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz.”

BİNALİ YILDIRIM VE HAMZA DAĞ’DAN MESAJLAR
Toplantıya; son Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ da telekonferansla katıldı.  Katılımcılara ve tüm teşkilata seslenen Yıldırım ve Dağ; motivasyon mesajları verdi.

Yıldırım; konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Ramazan ayının güzel manevi havasını en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İlçelerimizde, mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya gelmeye özen göstermeliyiz. SKM’lerimiz bu seçim sürecinde önemli bir görevi var. İzmir gibi milli değerlere hassas olan ilimizde bayrak, millet, vatan kavramlarını karşımızda bulunan blokun ne kadar önem vermediğini iyi anlatmamız gerekiyor.”  

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise şöyle konuştu; “Bu kritik seçim öncesi zaten AK Parti teşkilatları olarak devamlı milletimizle iç içeydik. 14 Mayıs’a olan geçecek süreci de el birliği ile başta sandıklar olmak üzere alanda çalışmalarımızı devam ettirerek hiç rehavete kapılmadan daha önceki seçimlerde olduğu gibi zaferle taçlandıracağımız bir seçim olacak. İzmir teşkilatları da çok dinamik ve dinç çalışma prensipleri ile seçim sonuçlarına çok büyük etki edeceğine inanıyorum.“

 
Erdoğan müjdeyi verdi... Elektrik ve doğalgaza indirim!
 
Akşener: Bakanlar istifa etsin öyle aday olsun!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AYNİ YÜZLER ..YETER... 30 Mart 2023 Perşembe 07:17

Teşkilatlarınız güç zehirlenmesini yenemediği sürece işiniz çok zor. Yıllardır aynı yüzleri milletvekili adayı olarak önümüze koyuyorsunuz. İzmir nüfusu sadece teşkilatlardan ibaret değil. onun dışında 3 milyonu aşan seçmen var. şimdi siz karar verin İzmir'in istediği mi? teşkilatın istediği mi?

Yorumu oyla      2      3  
Oğuz Kaan 30 Mart 2023 Perşembe 06:38

Binali neden memleketinden aday olamıyor? İzmirli kendisini sevmediğini kaç defa söyleyecek.

Yorumu oyla      2      3  
Bundan sonra neresi? 29 Mart 2023 Çarşamba 22:38

Sn. Binali Yıldırım, İzmir ve İstanbul'a Belediye Başkanı adayı olup, ters yüz oldunuz. Bundan sonra hangi Belediyeyi düşünüyorsunuz? En iyisi siz yuvanıza dönün. Erzincan'dan Belediye Başkanı adayı olun.

Yorumu oyla      2      3  
Kentli 29 Mart 2023 Çarşamba 18:54

Nedense Izmır'de siyâseti her zaman hep Izmır'de ikamet etmeyenler yaşamayanlar yönlendiriyor,izmir halkıda tıpış tıpış oy vermek dışında bir şey bilmiyor...

Yorumu oyla      2      3  
Şakir 29 Mart 2023 Çarşamba 16:14

Karşıdaki bloğun vatan bayrak kavramını dersizleştirdiğini siz mi izmirliye anlatacaksınız. izmirli yemez bunları siz onu başka illerde deneyin. İZMİRLİ KİMİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR. yıllardır izmirden aldığınız oylara bakıp ona göre düşünün

Yorumu oyla      5      6  
29 Mart 2023 Çarşamba 14:20

SN. KILIÇTAROĞLU NA 13 SEÇİM KAYBETTİ DİYENLER SN. BİNALİ BEY E KAÇ SEÇİM KAYBETTİĞİNİ NEDEN SORMUYOR ACABA

Yorumu oyla      11      6  
.. 29 Mart 2023 Çarşamba 14:07

Cin Ali İzmirde yine iş başı yapmış aldığı hazin sonları unutmuşlar. İzmire Biz başkan yapmadık Adamı aldılar Ülkeye Geçiş dönemi Başbakanlığı yaptırdılar sadece onayla sen karar verme göreviydi.

Yorumu oyla      8      6  
İzmir 29 Mart 2023 Çarşamba 13:42

Geçmiş bütün seçimlerde vermiş olduğunuz sözleri ve vaatleri tekrar ısıtıp kullanabilirsiniz .çünkü aynı sorunlar yerinde duruyor sırf siz seçim malzemesi yapasınız diye

Yorumu oyla      9      7  
vatandaş 29 Mart 2023 Çarşamba 13:34

Bu seçim İzmirden En düşük oyu alacak akp.

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'de mülakatlar sürüyor
Siyasi partilerde seçim hazırlığı devam ediyor. AK Parti'de kurulan mülakat ...
Millet Partisi'nden YSK'ya 'Millet İttifakı' itirazı
Millet Partisi Genel Sekreteri Mehmet Ali Küçükgüzel, parti isimlerinin ...
Bornova’da üretici kadınlara destek
Bornova Belediyesi, kadın istihdamına katkı sağlamak ve kadınların evlerinden ...
 
CHP’li Sertel: Altay tankı için tam iki yıldır geri sayım sürüyor!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubu tarafından Askeri Fabrika ve Tersane ...
CHP aday adayı Eskiyörük: Doğru bir tarım politikasına ihtiyaç var
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mahmut Eskiyörük, Cumhuriyet ...
Erdoğan, Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret edecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00'te Büyük Birlik Partisi ...
 
Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce bugün görüşecek
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Vatan Partisi İl Başkanı Cengiz değerlendirdi... 100 bin imza neden toplanamadı?
Vatan Partisi İzmir İl başkanı Çağdaş Cengiz, Genel Başkan Doğu Perinçek’in ...
Mehmet KARABEL yazdı... Siyasetçi babanın yolunda!
Mehmet KARABEL yazdı... Siyasetçi babanın yolunda!
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva