HABERLER>POLİTİKA
23 Ekim 2013 Çarşamba - 18:15

AK Parti’den Bornova’da ilk aday Özcan Terhan

Bornova Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Aday adaylık için ilk başvuran isim Terhan Demir Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kimse Yok Mu Derneği Başkan Yardımcısı Özcan Terhan oldu.

AK Parti’den Bornova’da ilk aday Özcan Terhan

İZMİR -  Terhan, AK Parti Bornova İlçe Başkanlığında yapılan törende İlçe Başkanı Hüseyin Özkan’a aday adaylık dosyasını teslim etti. Özcan Terhan yaptığı konuşmada AK Parti için Bornova’da birlik ve beraberliğin önemli olduğuna vurgu yaparak, sözlerine şöyle devam etti: “Bornova’da hayatını sürdüren bir kişi olarak bütün vatandaşları kucaklayacağımızı ve en iyi şekilde hizmet edeceğimizi belirtmek isterim. Bornova seçmeninin teveccühünü kazanacak şekilde ekibimiz tam kadro hazırdır. Bu sebeplerden dolayı Bornova’yı AK Parti’nin kalesi olarak kazanacağımıza inanarak ekibimizle birlikte yola çıktık. Bizde önemli olan birlik ve beraberliktir. Açıkçası kimin aday adayı olması çokta önemli değildir. Önemli olan AK Parti’nin Bornova Belediye Başkanlığını kazanarak halka en iyi şekilde hizmet etmesidir. Bornovamıza hayırlı olmasını diliyorum. ” AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, Terhan’ın aday adaylık başvurusu yapmasından memnuniyet duyduğunu söyleyerek: ’Özcan Bey Bornova Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan ilk isim oldu. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Özcan Beyin de dediği gibi kimin aday olduğu pek önemli değil. Bizim için önemli olan birlik ve beraberlik içinde Bornova halkına, Bornova’ya hizmettir. Başka hiçbir amaç ve gayemiz yoktur’’ diye konuştu.
 


ÖZCAN TERHAN KİMDİR?
1966 İzmir Bornova doğumlu, evli ve 3 kız babası olan Özcan Terhan, 1990’dan beri Terhan Demir Pazarlama A.Ş yönetim kurulu başkanı olarak inşaat demiri sektöründe hizmet vermektedir. Terhan, bunun yanı sıra İnşaat Müteahhitliğini de ikinci işi olarak sürdürüyor.Müteahhitlik her ne kadar ikinci planda gibi görünse de kısa bir zaman içinde başlanacak olan iş merkezi ve proje safhasında olan otel inşaatı gibi ciddi çalışmaları bulunuyor. İş hayatının dışında İzmir’de Kimse Yok Mu Derneği’nde başkan yardımcısı olarak aktif bir şekilde görevini sürdüren Terhan, hayırsever kimliği ile de tanınıyor. Kimse Yok mu Derneği ile kimsesiz olan vatandaşların geçimlerini sağlamaya çalışan başarılı iş adamı ve siyasetçi Terhan, yaklaşık 400 tane aileye Kimse Yok mu Derneği ile  yardımlarını ulaştırıyorlar. Kurban Bayramında 4bin kişiye et yardımlarında bulunuyorlar. Bunun yanı sıra 200 tane aileye her ay kılık kıyafet giydirerek onların bu masraftan kurtulmalarına aracı oluyor. Zenginden alıp fakire dağıtma yöntemini kullandıklarını ifade eden Terhan,  ayrıca Suriye’den gelen vatandaşlara da sıcak yemekler gönderilmesine vesile olduklarını belirtti. Derneğin sadece yurt içi olmayıp yurt dışına da hizmetleri bulunuyor. Afrika’da gözleri katarak olarak doğan 500 tane çocuğun yüz dolar yatırması şartı ile gözlerinin normal şekilde görmesini sağlamak amacıyla tedavi ettiriyorlar.  Yine Afrika bölgelerinde su kuyuları açtırtıyorlar.
 
TERHAN’IN SİYASİ YAŞAMI
2000 yılında Bornova Sanayici ve İş Adamları Derneği(BOSİAD) yönetim kurulu üyeliğini yapan Terhan, 2003 yılında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın getirdiği sistem ile Ticarette başarılı olan iş adamlarını siyasete kavuşturma düşüncesi sayesinde Terhan, siyasi hayata adımını atmış bulundu. 2003 yılında AK Parti’den ilçe başkan yardımcılığına seçildi. Tanıtım ve medyadan sorumlu başkan yardımcısı sıfatında yaklaşık beş yıl görev yaptı. 2004 yılında aday adayı oldu. Yaşamı boyunca hiçbir zaman talep eden değil talep edilen Terhan, 2009’da İzmir İşadamları Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığını yaptı. Son olarak da 2011 yılında Kimse Yok Mu Derneği’nin Başkan Yardımcılığı teklif edilmesi üzerine görevi kabul etti ve halen Kimse Yok Mu Derneği’nin Başkan Yardımcılığını sürdürüyor.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmiri BİNALİ kurtarır 24 Ekim 2013 Perşembe 00:17

izmir e binali bornova ya özkan lazım

Yorumu oyla      11      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve Gezi Partisi kuruldu: Genel Başkan bir gitarist
Gezi Parkı eylemlerinden sonra sosyal medyada en çok konuşulan “Gezi Partisi” ...
CHP’de şok istifa: Genel Başkan Yardımcısı bıraktı
CHP Genel Başkan Yardımcılarından Emrehan Halıcı istifa etti.
CHP Grup Sözcüsü Bakan: AKP’den memnunuz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Konak Belediyesi başkan aday ...
 
Cumhurbaşkanı Gül’den ODTÜ krizine ilk yorum
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ODTÜ'de yaşananlar ve gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı.
Muarrem İnce'den NTV'ye çok sert tepki!
CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Partili Canikli'nin ...
CHP İzmir’den ‘Diren Ağaçlı Yol’ yürüyüşü
İl Başkanlığı Bornova Ağaçlı Yol’da yapılan özelleştirmenin durdurulması için yürüyüş düzenliyor.
 
AK Parti Narlıdere’de istifa
Narlıdere Belediyesi'nin AK Partili Üyesi Hasan Göztepe, partisinden istifa ...
Çelik’ten Bahçeli’ye yanıt, kaçırılan pilotlara gözdağı!
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Lübnan'da kaçırılan ve 71 gün sonra serbest ...
Redhack'ten Bağış hakkında 'bol alkollü' iddia!
RedHack AB Bakanı Egemen Bağış’a ait olduğunu iddia ettiği minibar ödemeleri ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva