HABERLER>ASTROLOJİ
16 Ekim 2023 Pazartesi - 16:21

16 Ekim Haftası burç yorumları

16 Ekim haftasında Terazi burcundaki Güneş tutulmasının etkileri oldukça fazla hissedilecek. Plüton ve Ay düğümlerinin konumu da kadersel olayların ön planda olacağını gösteriyor.

16 Ekim Haftası burç yorumları

16 Ekim Pazartesi Ay Akrep burcundayken haftaya başlıyoruz. Öğle saatlerinde hiçbir konuya fazla takıntı yapmamaya özen gösterelim. Gün genelinde bel ve boğaz hassasiyetleri yaşanabilir.

17 Ekim Salı beklemediğimiz haberler alabilir, ikili ilişkilerimizde şaşırtıcı tepkilerle karşılaşabiliriz. Öğleden sonra maneviyatla ilgili çalışmalar yapmak, sezgilerimizi dinlemek bize iyi gelecek.

18 Ekim Çarşamba geçmişten gelen konular, kişiler gündemimizde olacak. Tamamlanması gereken durumları bitirme fırsatı yakalayabiliriz.

19 Ekim Perşembe akşam saatlerinde hayal kırıklığı yaşamamak için beklentilerimizi gerçekçi tutmaya çalışalım.

20 Ekim Cuma Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Merkür ve Güneş de kavuşumda olacak. Odaklanmak istediğimiz konularda verimli sonuçlar alabiliriz. Özellikle ilişkilere dair fikir yürütmek, ifade etmek istediklerimizi konuşmak için güzel bir gün.

21 Ekim Cumartesi Plüton’un sert açısı geçmişe dönük hesaplaşmaların, kontrol takıntısının ve güç savaşlarının gündeme gelmesine sebep olacak. İntikamdan ve manipülasyondan uzak durmaya gayret edelim.

22 Ekim Pazar ise daha destekli açılar havayı yumuşatacak. Maddi konularda, emek harcadığımız durumlarda olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Olayları algılama şeklimizi ve iletişimimizi anlatan Merkür 22 Ekim-10 Kasım arasında Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönemde her konunun derinine inmek isteyecek, görünen bilgi ile yetinmeyeceğiz. Dikkatimizi verdiğimiz konuyu sonuç almadan bırakmayacağız. Hatta odaklanma konusunda gösterdiğimiz performans takıntı sınırlarını da zorlayabilir.

16 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkilerinizde ya da ortak yürüttüğünüz işlerde maddi konular gündemde olacak. Karşı taraftan duyacağınız şeyler sizi rahatsız etse de uzun vadede fayda sağlamanıza sebep olacak. Hafta sonu işinizle ilgili konuları toparlama fırsatı yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında gündelik akışınızı planda olmayan gelişmeler sebebi ile değiştirmeniz gerekecek. Bel ve boğaz bölgenize dikkat etmeniz önemli. Pazar günü sizin için özel olan kişiyle ya da çocuklarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekecek bu hafta özel hayatınızda da bazı durumları netleştireceksiniz. Kriz yaratan geçmiş olaylara daha farklı açıdan yaklaşmayı deneyin. Hafta sonu evinizle ilgilenmek sizi iyi gelecek.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ebeveynlerinizle ya da evinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekecek bu hafta arkadaş çevrenizdeki olaylar da sizi şaşırtabilir. İkili ilişkilerde haksızlık yapmamaya gayret edin. Hafta sonu sosyal hayatınız oldukça hareketli geçecek.

YÜKSELEN ASLAN

Kardeşlerle daha fazla ilgilenmeniz gerekecek bu hafta işinizdeki iletişiminizde sakin kalmaya gayret edin. Kemiklerle ya da dişle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konulara yoğunlaşacağınız bir hafta. Eğitimle ya da hukuki süreçlerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınızda manipülasyonlardan uzak durun. Hafta sonu kendinizi geliştireceğiniz aktiviteleri tercih edeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Kendinize odaklanacağınız bir hafta. Kazalardan korunmak için riskli hareketlerden uzak durun. Ailevi konularda güç dengelerini korumakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonunu yalnız geçirmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN AKREP

Sizin dışınızda gelişen süreçlere uyum sağlamanız gerekecek bir hafta. İkili ilişkilerinizde ummadığınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Hafta sonu ise yeni gruplara dahil olabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerin gündemde olacağı bir hafta. Sağlıkla ilgili de farklı gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda hiç kimseye karşı zorlayıcı olmayın. Hafta sonu işinizle ilgili aklınızdakileri hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınıza odaklanacağınız bu hafta özel hayatınızda da ani gelişen durumları yönetmeniz gerekecek. Sağlığınız konusunda daha özenli davranmaya çalışın. Hafta sonu seyahat planları yapabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Yurt dışı bağlantılı işlerin ya da ticari konuların gündemde olacağı bir hafta. Ailenizle ilgili beklenmeyen gelişmeler yaşanabilir. Gizli düşmanlıklara karşı dikkati olun. Hafta sonu harcamalarınıza düzen getireceksiniz.

YÜKSELEN BALIK

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bir anda gelişen gerilimler sizi şaşırtabilir. Paylaşımlı paralar, krediler, borçlar gündemde olacak. Arkadaşlarınızla maddi konular üzerinde fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkileriniz için olumlu geçecek. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 

 

 
Bir rakı grubuna daha zam geldi!
 
Kamyonun altında kaldı: Engelli gencin acı sonu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
14 Ekim Terazi Burcunda Güneş Tutulması: Bizi neler bekliyor?
Koç-Terazi burçlarında gerçekleşecek tutulma serisine 20 Nisan 2023 tutulması ...
9 Ekim Haftası burç yorumları
9 Ekim haftasının en önemli gündemi Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş ...
2 Ekim Haftası burç yorumları
2 Ekim haftası Neptün’ün sert açıları akılları karıştırıp, aldanmaya yatkın ...
 
25 Eylül Haftası burç yorumları
25 Eylül haftasının ikinci yarısında Koç burcundaki Dolunayın etkileri baskın olacak.
18 Eylül Haftası burç yorumları
18 Eylül haftası Güneş’in hareketleri ön planda. Haftanın ilk yarısı dikkatli ...
15 Eylül 2023 Başak burcunda Yeniay ve burçlara etkileri
Başak Yeniay'ı 2023 yılının son aylarında burçları nasıl etkileyecek? ...
 
11 Eylül Haftası burç yorumları
11 Eylül haftasında gökyüzündeki önemli olayları olarak Başak Yeniayı ...
14 Ağustos Haftası burç yorumları
14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya ...
Sarsıcı bir yeniay
16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva