HABERLER>ASTROLOJİ
18 Eylül 2023 Pazartesi - 15:42

18 Eylül Haftası burç yorumları

18 Eylül haftası Güneş’in hareketleri ön planda. Haftanın ilk yarısı dikkatli ve temkinli olmamız gerekirken, ikinci yarıda kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Merkür’ün de artık ileri harekette olduğu bu hafta, özellikle Perşembe ve sonrası beklettiğimiz işlere başlayabiliriz.

18 Eylül Haftası burç yorumları

18 Eylül Pazartesi Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Olayları derinlemesine sorgulama isteğimiz baskın. Öğle saatlerinde deneyimli kişilerden fikir almak, konuları tecrübeler üzerinden somutlaştırmak mümkün.

19 Eylül Salı Güneş’in Neptün ile karşıtlığı sebebiyle bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz. Dalgınlık, yanlış karar verme eğilimi, dolandırıcılık gibi konulara karşı dikkat edilmesi gereken bir gün. Gün genelinde bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve önemli kararlardan sakınmak iyi olabilir.

20 Eylül Çarşamba 13:21-17:05 arasında yeni bir işe başlamak ya da önemli konularda görüşme yapmak yerine mevcut işleri toparlamayı tercih edebiliriz.

21 Eylül Perşembe, Güneş’in Plüton ile olumlu açısı kendimize olan güvenimizi yükseltecek. Çevremize karşı daha etkin olabiliriz. İkna gücümüz artabilir. Özellikle akşam saatlerini sosyal anlamda daha aktif geçireceğiz.

22 Eylül Cuma, akşamüstü saatlerinde karar verirken gerçekçi ve risk almayan bir tavırda olmaya gayret edelim.

23 Eylül Cumartesi ise Güneş, Başak burcundan Terazi burcuna geçecek. Şimdiden tüm Terazilerin yeni yaşları kutlu olsun. Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile ekinoksla sonbahara merhaba diyeceğiz. Ekinoks haritası, önümüzdeki 3 ay boyunca dış ülkelerle ilişkilerde gerginlikler ve toprakla, emlakla ilgili konularda sıkıntılar yaşama ihtimalini gösteriyor. Komşu ülkelerden yardım almamız da mümkün.

Hafta sonu eski kırgınlıkları düzeltmek, ikili ilişkilerimizde eksik hissettiren konuları masaya yatırmak için uygun zaman. Özellikle de cumartesi akşamı bu fırsat değerlendirilebilir.

18 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Haftanın ilk günlerinde bağışıklık sisteminize, sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerekebilir. İş hayatınızda kendinizi daha rahat ve etkin hissedeceksiniz. Hafta sonu çocuklarınızla ya da aşk hayatınızla ilgili sizi tedirgin eden konulara çözüm bulabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Salı günü özel hayatınızda umduğunuzdan farklı gelişmeler yaşanabilir. Radikal karar almayın. Haftanın ikinci yarısında bu konudaki olayları çözümleme şansınız yüksek. Çocuklarla ve eğitimle ilgili alanlarda da güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili durumlardaki belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Perşembe ve sonrasında bu konularla ilgili sorunları çözümleyeceksiniz. Hafta sonunu, yakın arkadaşlarla, kardeşlerle ilgili kırgınlıkları düzeltmek için değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Pazartesi ve salı yapacağınız görüşmelerde, atacağınız imzalarda daha temkinli olmaya gayret edin. Haftanın ikinci yarısında ikili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde olayları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Maddi konularda da kayıplarınızı telafi etme fırsatını değerlendirin.

YÜKSELEN ASLAN

Haftanın ilk günleri maddi konularda ve trafikte risk almamaya dikkat edin. İşinizle ya da kazançlarınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu ise kendinizle ilgili sizi rahatsız eden konuları çözümleme fırsatınız olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Salı günü ikili ilişkilerde beklentilerinizin gerçekçi olmasına dikkat edin. Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz bu hafta çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise korkularınızı aşabilmek için karşılaşacağınız olayları görmezden gelmeyin.

YÜKSELEN TERAZİ

Haftanın ilk günleri aklınız karışık olabilir, işle ilgili önemli adımlar atmamaya ve riskli aktivitelerden uzak durmaya gayret edin. Aile içinde daha etkin olacaksınız. Hafta sonu ise sosyal çevrenizde süregelen gerginlikleri bitirebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sosyal hayat içinde oldukça aktif olacağınız bu hafta ikili ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşacaksınız. Hafta sonu işinizle ilgili tamamlamak istediğiniz yarım kalan konuları halledebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Salı günü işle ya da evle ilgili önemli kararlar almamaya gayret edin. Uzun vadeli planlarınızı değiştirmeniz gereken gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısı maddi konularda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında düşüncelerinizi netleştirmekte, bir konuya odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili riskli kararlar almamaya gayret edin. Haftanın ikinci yarısında ise yurt dışı bağlantılı konularda ya da eğitimle ilgili durumlarda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN KOVA

Maddi konularda karmaşık süreçlerin yaşanabileceği bu hafta seyahatlerinizde de temkinli olmanız önemli. Haftanın ikinci yarısında sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de kırgınlıkları telafi etmeniz mümkün.

YÜKSELEN BALIK

Pazartesi ve salı günleri ilişkilerinizde beklentilerinizle yaşanılanların uyuşmaması sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Keskin konuşmalardan uzak durmaya çalışın. Haftanın ikinci yarısında gruplar içinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Adamın, karısını neden kıskandığını öğrenen Müge Anlı sessiz kalamadı
 
Fethiyespor skandalı tespit etti, hükmen galibiyet bekliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15 Eylül 2023 Başak burcunda Yeniay ve burçlara etkileri
Başak Yeniay'ı 2023 yılının son aylarında burçları nasıl etkileyecek? ...
11 Eylül Haftası burç yorumları
11 Eylül haftasında gökyüzündeki önemli olayları olarak Başak Yeniayı ...
14 Ağustos Haftası burç yorumları
14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya ...
 
Sarsıcı bir yeniay
16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün ...
7 Ağustos Haftası burç yorumları
7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ...
31 Temmuz Haftası burç yorumları
31 Temmuz haftasını şekillendiren gökyüzü görünümü, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunayı.
 
Mars, Başak burcuna ilerliyor
10 Temmuz’dan itibaren savaş ve mücadele gezegeni Mars Başak burcuna ilerleyecek ...
5 Haziran Haftası burç yorumları
5 Haziran haftasında, Venüs’ün burç değişimi ve sert açısı gündemi şekillendirecek.
4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?
4 Haziran Pazar İstanbul saatiyle 06:41’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşti. ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva