HABERLER>ASTROLOJİ
11 Ekim 2023 Çarşamba - 12:31

14 Ekim Terazi Burcunda Güneş Tutulması: Bizi neler bekliyor?

Koç-Terazi burçlarında gerçekleşecek tutulma serisine 20 Nisan 2023 tutulması ile başlamıştık. Mart 2025’e kadar devam edecek bu tutulmalar, genel olarak hayatımızın merkezinde kalabilmemizi, başkalarının istekleri sebebiyle yaprak gibi savrulmamamız gerektiğini anlatıyor. 2025’e kadar Terazi burcunun gölge yönlerinden sıyrılıp, Koç burcunun olumlu ifadeleri doğru yol almamız gereken bir süreçteyiz.

14 Ekim Terazi Burcunda Güneş Tutulması: Bizi neler bekliyor?

14 Ekim’de Terazi burcunda olacak halkalı Güneş tutulması, neleri geride bırakmamız gerektiğinin altını çizen olayları seri şekilde gündemimize getirecek.

İstanbul saatiyle 21:55’de gerçekleşecek tutulma Türkiye’den izlenemezken Kuzey ve Güney Amerika’dan gözlemlenebilecek.

Terazi burcu dengeyi, adaleti, uyumu, diplomasiyi ve ilişkileri temsil eder. Tutulmanın konumu itibariyle daha çok bu alanlarda yolunda gitmeyen konuları düzeltmeye odaklanacağız.

Güneş tutulmaları aslında yeni başlangıçları anlatır. Bu tutulma da yeni başlangıç yapabilmek için bitirilmesi gereken noktaların altını çizecek. Genel hatları ile olayların 2025’e kadar yaşayacağımız süreci anlattığını unutmayalım.

Eğer farkındalığımızı arttırdıysak birçoğumuz için de yeni bir ilişki başlangıcı ya da ilişki içinde farklı bir noktaya gelmek söz konusu.

Tutulmanın gizli oyuncusu Uranüs karşımıza beklenmedik durumları çıkaracak. Özellikle 10-31 Ekim, 11-28 Kasım ve 15-25 Aralık tarih dilimlerinde bu gelişmeler daha ön planda olacak. Tutulma etkilerini Nisan 2024’e kadar ara ara hissettirecek.

Geçmişten getirdiğimiz ve bir türlü adaleti sağlayamadığımızı düşündüğümüz konulardan sonuç alma şansımız olacak. Bu noktada intikam duygusuna hiçbir şekilde düşmemeye dikkat etmemiz önemli. Kısasa kısas davranışlar uzun vadede bize sorun yaratabilir. Bu yüzden denge sağlamaya çalışırken sağduyudan uzaklaşmamaya gayret edelim.

Türkiye’ye önemli etkileri olan bu tutulma ve 28 Ekim Ay tutulması, yönetimle ilgili çarpıcı gelişmeleri, gençlerle ve sanat camiasıyla ilgili önemli kararları gündeme getirecek. Dünya genelinde de ABD, Arjantin, Brezilya ve Venezüella’da ciddi gelişmelere şahit olabiliriz. 

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler:

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkilerinizde kendinizi değersiz hissettiğiniz konular sebebiyle ilişkinizi sorgulayacağınız bir dönem olacak. Haksızlığın yaşandığı durumları sonlandırmaya çalışın. Ortaklı işlerde ani gündemler oluşabilir. Bitmesi gereken ilişkilerde ısrarcı olmamak uzun vadede size çok iyi hissettirecek.

YÜKSELEN BOĞA

Günlük akışınızda, çalışma ortamınızda bozulan dengeleri düzenleyeceğiniz bir süreç başlıyor. Sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yeni sınırlar belirlemek isteyeceksiniz. Özel hayatınızda da kalıcı adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hayattan aldığınız keyfi tekrardan beslemenin önceliğiniz olacağı bir dönem. Hobilerinizle, aşk hayatınızla ya da çocuklarla ilgili konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Sizin dışınızda gelişen olaylar bazı bitişlerin de yaşanması gerektiğini gösterecek. İş hayatınızda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ebeveynlerle ya da aile içindeki ilişkilerde dengeleri yeniden oluşturacağınız bir süreç başlıyor. Yaşam alanınızda değişim yaşayabilir, emlak alım-satımı gerçekleştirebilirsiniz.

Arkadaş çevrenizde gizli kalmış konuların bir anda ortaya çıkması gerginliklere sebep olabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Yakın arkadaşlarla, kardeşlerle ilişkilerinize odaklanacağınız bir süreç. Bu ilişkilerde yeni dengeler oluşturmak isteyeceksiniz. Farklı eğitimler alabilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Sosyal hayatınızın daha hareketli olacağı bir dönem başlıyor.

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konular, kazançlarınız önceliğiniz olacak. Kendi değerinizi sorgulayıp sonucunda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Uzaklarla ilgili planda olmayan gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde de uzun vadeli olacak adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Sizler için önemli bir dönemdesiniz. Kendinize karşı adil davranmadığınızı düşündüğünüz konuları sonlandırmaya çalışın. Sağlığınızla ya da görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınız daha aktif olacak.

YÜKSELEN AKREP

Sizi engelleyen, geride kalmanıza sebep olan korkularınızla yüzleşebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bir türlü bitmeyen işlerinizi tamamlayacaksınız. Kendinize odaklanıp, özellikle ikili ilişkilerde merkezinizde kalmaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizdeki dengeleri yeniden belirlemek isteyebilir, farklı gruplara dahil olabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı da hayata geçirmeye odaklanacaksınız. Çalışma ortamınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Ummadığınız kişilerden de yardım alacağınız bir dönemdesiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Kariyer hayatının, işinizin daha ön planda olacağı bir süreçtesiniz. Çalışma ortamınızda adil olmadığını düşündüğünüz konuları değiştirmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevrenizden de destek alacağınız bir dönem.

YÜKSELEN KOVA

Hayata bakış şeklinizi genişletip olaylara daha iyimser yaklaşacağınız bu dönemde adil olmaya öncelik vereceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ya da eğitimle ilgili konular hareketlenecek. Aile içinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Harcamaların, paylaşımlı paraların gündemde olacağı bir süreç. Bu alanlarda denge sağlamak önceliğiniz olacak. Kardeşlerle ilgili durumları daha farklı yönetmeniz gerekebilir. Kendinizle ilgili uzun vadeli kararlar alabilir, yeni bir eğitim ya da seyahat planı yapabilirsiniz.( Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu )

 

 
İş Hayatında Engelliler ulusal karikatür yarışması başvuruları başladı
 
Büyükşehir'in Hatay'a desteği sürüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 Ekim Haftası burç yorumları
9 Ekim haftasının en önemli gündemi Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş ...
2 Ekim Haftası burç yorumları
2 Ekim haftası Neptün’ün sert açıları akılları karıştırıp, aldanmaya yatkın ...
25 Eylül Haftası burç yorumları
25 Eylül haftasının ikinci yarısında Koç burcundaki Dolunayın etkileri baskın olacak.
 
18 Eylül Haftası burç yorumları
18 Eylül haftası Güneş’in hareketleri ön planda. Haftanın ilk yarısı dikkatli ...
15 Eylül 2023 Başak burcunda Yeniay ve burçlara etkileri
Başak Yeniay'ı 2023 yılının son aylarında burçları nasıl etkileyecek? ...
11 Eylül Haftası burç yorumları
11 Eylül haftasında gökyüzündeki önemli olayları olarak Başak Yeniayı ...
 
14 Ağustos Haftası burç yorumları
14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya ...
Sarsıcı bir yeniay
16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün ...
7 Ağustos Haftası burç yorumları
7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva